Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

12 липня – Міжнародний день сava. Святкуймо разом!

12.07.2022, Новини

Цього року свято кави відзначатиметься яскравим фотоконкурсом, який допоможе продемонструвати універсальність найвідомішого іспанського ігристого в поєднанні з будь-якою стравою, у будь-якому випадку, у будь-якій точці світу.


Vilafranca del Penedès, – DO Cava цьогоріч відзначатиме Міжнародний день кави за допомогою акції в соціальних мережах, яка заохочує #cavalovers з усього світу опублікувати фотографію з кавою в поєднанні з улюбленою стравою. Оригінальні зображення слід завантажувати в соціальні мережі з хештегами #CAVADAY і #BETTERWITHCAVA.

«Ця ініціатива спрямована на сприяння споживанню кави будь-де і будь-коли, а не лише для святкування особливої ​​події, — каже Патрісія Коррейя, директор із комунікацій DO Cava. – Міжнародний день кави – це всесвітнє свято унікального шарму кави та її неймовірної гастрономічної різноманітності».

За допомогою такої цифрової кампанії DO Cava прагне продемонструвати, як кожна пляшка кави – від найлегшої та найсвіжішої до більш інтенсивних, концентрованих зразків, які є результатом тривалої витримки на осаді – буде доречною до будь-якої події, страви, настрою, або особливого момента. Саме це і пропонують продемонструвати учасникам на своїх фото. 

Крім того фоловери соціальних мереж DO Cava зможуть побачити, як провідні спеціалісти еногастрогомії поєднують Cava з різними кухнями світу.

Переможець фотоконкурсу в соціальних мережах отримає незабутній гастрономічний досвід: дегустаційне меню на двох у ресторані зі зіркою Мішлена – – залежно від місця розташування людини.

Щоб взяти участь, учасникам необхідно підписатися на сторінку DO Cava в Instagram (instagram.com/Cava.do), поставити «лайк» до публікації з оголошенням про розіграш, вказати людину, з якою хотіли б повечеряти, і відмітити @cava.do у своїй публікації на фото. Переможець буде обраний міжнародною комісією з високоповажних фотографів. Заявки приймаються з 12 по 17 липня 2022 р. Щоб ознайомитися з умовами участі та дізнатися більше про подію, відвідайте:  cava.wine/en/discover/international-cava-day 

За матеріалами: packamama.com

Фото: packamama.com

X
Украина