Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Kiss of Wine

Бренд Kiss of Wine, виробник вина в бляшанках, планує розширюватися в 2022 році

10.02.2022, Новини

Після свого успішного виходу на ринок у 2020 році компанія Kiss of Wine вирішила відкрити власний консервний завод неподалік Берліна, щоб розширити асортимент та збільшити обсяги виробництва.


На початку тижня директор Kiss of Wine Гай Палмер-Браун (Guy Palmer-Brown) провів віртуальну дегустацію для винних трейдерів та преси, на якій були представлені червоні вина від незалежного винороба Родольфо Валіенте (Rodolfo Valiente). Валіенте – винороб у третьому поколінні з Валенсії, він представив два свої моносортові вина – Tempranillo та Garnacha Tintorera.

Kiss of Wine

Компанія Kiss of Wine, яка продає вина як поштучно, так і в упаковках по три штуки, своїм головним ринком називає туристичний сектор та онлайн-продаж. У планах – розширення асортименту, закупівля моносортових вин з різних виноробних регіонів Європи.

Також компанія має намір розширити лінійку тари: наразі Kiss of Wine пропонує ємності по 250 мл, але до літа очікується випуск бляшанок по 187 мл, які популярні в літаках та подорожах, та 200 мл – формат для ігристих вин. Гай Палмер-Браун зазначив, що є запит на бляшанки великих розмірів, але поки що завод готовий запропонувати об`єм не більше 500 мл.

За даними Wine Intelligence, у найближчі 12 місяців популярність наберуть продукти в бляшанках, і саме вина та RTD.

Підготувала О.Бантишева за матеріалами thedrinksbusiness.com
Фото: thedrinksbusiness.com, thetimes.co.uk

X
Украина