Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Bordeaux Wine Week

Дегустація вин номінантів та партнерів Wine Travel Awards на Bordeaux Wine Week

10.05.2022,

З 16 по 26 червня в Бордо вперше відбудеться Bordeaux Wine Week. Подія пройде в музеї винної культури La Cité du Vin. В рамках цього надзвичайного свята вина, 22 червня, відбудеться дегустація вин номінантів та партнерів Wine Travel Awards.


La Cité du Vin, де з 16 по 26 червня 2022 року вперше відбудеться Bordeaux Wine Week, є номінантом міжнародної премії з винного туризму Wine Travel Awards та спонсором її призового фонду, а зовсім нещодавно Музей вина у Бордо відсвяткував символічну позначку в 2 мільйони відвідувачів з моменту свого відкриття в 2016 році.

Bordeaux Wine Week

Цьогоріч Bordeaux Wine Week об’єднає кілька заходів, присвячених французьким та іноземним винам і міцним напоям. Під час тижня вина відбудуться конференції, організовані відомими міжнародними спікерами, «Фестиваль вина в Бордо» (Bordeaux Fête le Vin), організований Бюро виноробства Бордо (CIVB) та Інформаційно-туристичним центром (OTCBM), унікальна виставка Picasso, the effervescence of shapes (яка відкрита у La Cité du Vin з 15 квітня по 28 серпня), цикл дегустацій.

22 червня з 10.00 до 12.00, після Першої Церемонії вручення премії Wine Travel Awards, що відбудеться 8 червня на London Wine Fair, на Bordeaux Wine Week буде проведено дегустацію вин номінантів та партнерів WTA. Дегустація проходитиме у залі №2. Винний тиждень в Бордо покликаний продемонструвати велику різноманітність виноробних регіонів, а також екологічні ініціативи, які використовуються виноробними підприємствами у Франції та інших частинах земної кулі.

Bordeaux Wine Week

Дегустацію від Wine Travel Awards можна назвати унікальною подією в середині іншої унікальної події, оскільки географічна різноманітність учасників проєкту Wine Travel Awards така ж масштабна, як і заходи, які пропонує Bordeaux Wine Week, та кількість винних регіонів, які представить тиждень вина.

X
Украина