Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

46 Parallel Wine Group

День народження 46 Parallel – знак гармонії на осі симетрії

02.02.2022, Новини

Drinks+ писав колись, що то магія – і має повторити: 02.02.22 46 Parallel Wine Group святкує два роки від дня народження. І про магію в цей день хочеться сказати детальніше.


В нумерології двійка – «вісь симетрії», цифра, що символізує гармонію та вінець творіння. І у витоків української виноробної компанії – двоє, сімейна пара – Тарас та Анна Горкун. Згідно їхньому задуму, та сама гармонія числа «два» закладена в концепції молодого бренду. І кожне нове вино, випущене за той час під цим ім’ям, – було сповнене гармонії. Чи то магія, чи то наполегливість і талант команди 46 Parallel, але всього за два роки існування вина компанії здобули понад 73 високі нагороди, у тому числі на міжнародній арені. 46 Parallel Wine Group за такий короткий термін спромоглася прославити вина України на чотирьох континентах, відкрити їх світовій професійній спільноті на виставках у Лондоні та Парижі, США та Японії.

Тим часом 46 Parallel Wine Group збільшила свій продуктовий портфель абсолютно унікальними винами і представила вітчизняному ринку  нові продукти у лінійці Apostrophe та в преміальних колекціях 46 Parallel. Компанія розширила географію представленості в національному масштабі: її вина присутні в картах найкращих ресторанів країни, їх можна придбати в мережах Varus, Novus, віднедавна – в АТБ. Вина під гаслом Proudly Ukrainian мандрівники купляють як найкращий сувенір з країни у  дьюті-фрі в аеропортах Києва, Львова, Херсона, Харкова, Одеси. Вина 46 Parallel Wine Group  –  єдині з українських представлені на найбільшому фудмаркеті країни STARS, у ТЦ Блокбастері у Києві. Особливим кроком в житті компанії стало відкриття власного винного бутика WineHub _Bar у центрі столиці.

46 Parallel Wine Group

Анна Горкун в інтерв’ю оглядачу Drinks+ так прокоментувала здобутки цих непростих, але яскравих років:  «Наші вина є на маркетплейсах Rozetka, Кasta, Аllo, також весь асортимент можна придбати в інтернет-магазині 46parallel.wine/shop.

Компанія 46 Parallel Wine Group – два роки поспіль – асоціативний партнер Асоціації барменів України. Зараз дуже активно розвивається категорія коктейлів на основі вина, тому ми пропонуємо прихильникам нашого бренду подивитися на вино не лише як на дуже гідний та самодостатній монопродукт, але й в якості чудової основи для міксології. Всі рецепти крутих міксів ми зібрали в наших соцмережах і на моєму YouTube-каналі «WineHub з Анною Горкун», який ми також продовжуємо  розвивати.

Наші вина в 2021 році продовжили експорт до Нігерії, Канади, Китаю, зараз ведемо перемовини із Польщею та Великобританією. Криза, пов’язана із пандемією коронавірусу, не завадила нам представити Україну на виставках у Латвії та Японії. Нам робили компліменти світові експерти – від провідних фахівців Франції, головного редактора винного гіда Італії,  до винного консультанта Її Високості Королеви Великобританії – Дженсіс Робінсон

Ми йдемо до нашої мети – зробити Україну візитною карткою на виноробній карті світу!

Анна і Тарас Горкун

«Ще нагадаю, що дуже пишаюся кожною з  73 нагород наших вин на конкурсах у США, Канаді, Лондоні, Берліні та, звісно, в Україні. І запевняю – це не межа. Адже ми щиро хочемо – і все для того робимо, щоб українськими винами пишалися у всьому світі.

Але відверто –  у День народження про бізнес не думається. Бізнесу – решта днів на рік, включаючи вихідні, лікарняні та відпустки. У День народження мріється. І так ми вже влаштовані, що найсміливіші мрії, народжені цього дня, наступного – мають властивість перетворюватися на конкретні цілі. Тож вже завтра ми зробимо крок в свій третій рік життя – до нових цілей та перемог!»

Оптимістична редакція Drinks+ від всього колективного серця вітає Анну і Тараса Горкун та всю героїчну команду 46 Parallel Wine Group зі святом. Ми бажаємо і навіть знаємо – ми ще разом відсвяткуємо 22 роки, а наші нащадки – 220 років компанії! Адже такі проекти того варті!

А також нагадаємо: 46 Parallel Wine Group зараз бере участь у ще одному молодому проекті – Wine Travel Awards і номінується в категорії Brand – the Visiting Card of the Country.

Запрошуємо всіх наших друзів та фанів вин 46 Parallel з 1 березня взяти участь у голосуванні і підтримати бренд на шляху до чергової перемоги.

 

X
Украина