Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Нова книга Пера Карлссона «Дивовижний світ вина» отримала міжнародне визнання

21.07.2022, Новини

Пер Карлссон, член журі WTA, є одним із найдосвідченіших авторів у світі вина. Разом зі своєю дружиною Брітт Карлссон він керує туристичною компанією BKWine та є авторами десятка книжок присвячених вину. Хочемо щиро привітати подружжя з виходом нової книги «Дивовижний світ вина».


«Дивовижний світ вина» – єдиний сучасний і оновлений підручник з вина шведською мовою. Це сучасна література, легка для читання, насичена цікавими фактами. Книга містить все, що потрібно тим, хто хоче більше дізнатися про вино.

«Світ вина змінюється набагато більше, ніж можна було б подумати. Те, що було правдою десять-двадцять років тому, тепер не завжди правда. Наприклад, двадцять років тому не було такого поняття, як «органічне вино». Зараз існує, починаючи з 2012 року. VDQS згадується в багатьох книгах як «шлюз до французького AOC, appellation contrôlée», але VDQS було скасовано в 2009 році під час великої винної реформи. І сьогодні він називається AOP, appellation d’origine protégée, а не AOC. Це, та багато іншого ми включили в наш наповнений фактами «Дивовижний світ вина, від винограду до столу; виноградарство, винні країни, дегустація вин, вино та їжа», – розповідає про свою роботу автор на сайті www.bkwine.com

Нову роботу Пера Карлссона і Брітт Карлссон високо оцінили на Gourmand World Cookbook Awards, найбільшому у світі конкурсі літератури про їжу та напої. У конкурсі беруть участь багато тисяч книжок майже з усіх країн світу. Gourmand Awards, який порівнюють з «Оскаром» у кіно, відзначив «Дивовижний світ вина» чотирма нагородами:

Gourmand Awards Швеція

  • Перша премія в номінації World Wine
  • Перше місце в номінації Wine Tourism

Gourmand Awards International

  • Друга премія в категорії World Wine
  • Третє місце в усьому світі в категорії Wine Tourism

«Ми дуже раді й пишаємося, що наша книга отримала ці нагороди. Адже це велика робота – створити книгу, яка охоплює весь світ», – зазначає Пер Карлссон

X
Украина