Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Nyetimber

Nyetimber

15.02.2022, Винні дороги

Тel.: +4401798 813989
Web: www.nyetimber.com
Email: info@nyetimber.com
Address: Gay Street West Chiltington Pulborough West Sussex


Легенда маєтку каже, що виноробня Nyetimber налічує три основні віхи у своїй історії. Найперша згадка була у Книзі судного дня (Domesday Book) у 1086 році, майже 1000 років тому, коли долина Nitimbreha вперше з’явилася у письмовій історії. Другою віхою стала посадка перших лоз майже через 902 роки, в 1988 році тут посадили три сорти для виробництва ігристих – Шардоне, Піно Нуар і Піно Менье. Третьою віхою став 2006 рік, коли власником Nyetimber став Ерік Хірема (Eric Heerema), який заявив, що маєток з його ідеальним ґрунтом та місцем розташування ще не повністю реалізував свій потенціал.

Nyetimber

Ставши генеральним директором та власником Nyetimber, Ерік Хірема найняв Чері Спріггс (Cherie Spriggs) (головний винороб) та Бреда Грейтрікса (Brad Greatrix) (винороб), які розділили його прагнення створити найкращі англійські ігристі вина. Подружня пара Чері Спріггс і Бред Грейтрікс приєдналась до Nyetimber у 2007 році після того, як спробувала пляшку, подаровану батьками Чері. Вони усвідомили перспективність цього вина, і з 2007 року стали невід’ємною частиною команди виноробні, яка сьогодні може змагатися з найкращими у світі.

Nyetimber

З того часу вина Nyetimber отримували всесвітнє визнання, у тому числі від відомих винних експертів, завойовували міжнародні нагороди і не раз вигравали конкурси сліпих дегустацій.

Історія компанії Nyetimber – це десятиліття майстерності, пристрасті та новаторського духу.

Nyetimber

«Наша безкомпромісна увага до деталей та виняткове бажання виробляти вина для найрадісніших свят, спонукають створювати найкращі ігристі, на які тільки здатний маєток».

Фото: nyetimber.com

Drinks+ рекомендує
X
Украина