Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

prowein

ProWein Düsseldorf про Wine Travel Awards та нові тренди у винній індустрії

04.05.2022, Новини

В очікуванні першого офлайн заходу за останні два роки організатори однієї з найбільших міжнародних виставок вина та алкогольних напоїв, що пройде в німецькому Дюсельдорфі 15-17 травня, розповідають про перспективи Wine Travel Awards та зростаючий інтерес до караванінгу – нового тренду у винному туризмі.


Саме винний туризм є для багатьох виноробів ключовим каналом просування продажів та створення власного іміджу. Згідно з дослідженням, проведеним DWI (Німецький інститут вина) та Університетом Гайзенхайма, тільки в Німеччині обсяг продаж у секторі винного туризму склав в 2019 році 29,9 млрд євро. У поєднанні з караванінгом як способом проведення відпустки цей фактор відкриває нові перспективи для господарств, які приймають туристів. Багато виноробів вже відреагували на зростання попиту і почали збільшувати простір на своїх виноробних плантаціях під автобудинки.

Враховуючи зростаючий попит на караванінг, ProWein заявила про співпрацю з CARAVAN SALON Düsseldorf та Caravaning Industrie Verband (CIVD): з 15 по 17 травня зацікавлені відвідувачі та компанії-експоненти зможуть познайомитися з усіма перевагами мобільного відпочинку (Зал 1, стенд D 80).

ProWein Dusseldorf

«Караванінг поєднує в собі пристрасть до зміни місць та інтерес до кулінарних відкриттів. Виноробні регіони є популярними туристичними напрямками, і дедалі більше вони розглядають варіанти розміщення у себе туристів разом з будинками на колесах. Що може бути приємніше, ніж відпочинок під виноградними лозами з пляшкою місцевого вина? Не дивно, що після такого досвіду багато вайнловерів та шанувальників караванінгу стають постійними гостями на таких виноробнях», – каже Даніель Онгговінарсо (Daniel Onggowinarso), керуючий директор Caravanning Industry Association.

«Я радий, що нам вдалося об’єднати дві, здавалося б, такі протилежні теми, тим самим створивши цінну синергію для ProWein та CARAVAN SALON», – наголошує Міхаель Деген (Michael Degen), виконавчий директор Messe Düsseldorf.

Організатори ProWein також висловили свою підтримку премії Wine Travel Awards, започатковану у 2021 році Комунікативною медіагрупою Drinks+. У цій ідеї вони бачать глобальну перспективу розвитку винного туризму через залучення всіх фахівців винної промисловості. До участі у цій ініціативі запрошуються всі оператори виноробного сектора: виноробні господарства, туроператори, винні автори, блогери, освітні проєкти, які оцінює експертне журі, що складається з дванадцяти провідних фахівців галузі виноробства, гастрономічного туризму, маркетингу та журналістики.

Wine Travel Awards

Нагадуємо, що команда Wine Travel Awards вже оголосила переможців WTA 2021-2022, серед яких є й українські номінанти, а саме – Переможцем премії стала Перша в Україні Школа Сомельє «Майстер-клас». Освітній проєкт переміг у номінації Education in Enotourism, категорія Unique program. Організаторами та керівниками «Майстер-класу» є Наталія та Микола Благополучні.                                                                                                                    У цій же номінації під час публічного голосування в топ-5 увійшла  UmanWinery, Ukrainian winemaker Igor Maksimenko.   

Перше  місце в категорії Event of the year в ході публічного голосуванні  здобув новий український захід Odessa Wine Week.

Спеціальним трофі Wine Travel Awards буде нагороджено SHABO’s wine culture center, що став переможцем публічного голосування в номінації The Visiting Card of the Country, категорія Must visit та одержав особливе схвалення від судді номінації.

В номінації  Brand – the visiting card of the country шляхом голосування  на третьому місці опинилася Prince Trubetskoi Winery.

В номінації Wine & Food Influencer, в п’ятірку кращих категорії The brightest journey увійшла українська блогерка, колумніст Drinks+ та амбасадор компанії “Ла Луз” Nataliia Burlachenko.

Одразу в двох номінаціях голосуючі  виділили амбасадора та авторку з України Solomiia Begun. Усі номінанти, в тому числі переможці, представлені у WTA Guide – ексклюзивному PR-каталозі, який спочатку буде розповсюджуватися у травні на ProWein, а у червні – на London Wine Fair, Balkans International Wine Competition та Bordeaux Wine Week .

Фото: prowein.com, архів Drinks+

X
Украина