Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

46 Parallel Wine Group

Виконується вперше: День народження 46 Parallel Wine Group!

12.02.2021, Маркетинг

Український винний бренд в притаманній для себе елегантній манері відсвяткував рік від свого заснування.


В одному з кращих столичних ресторанів Vino e Cucina компанія 46 Parallel Wine Group, яка була презентована на самому початку 2020 року (02.02.20), знову зібрала весь український винний бомонд на урочисте свято. Насправді, святкувати було що: і не просто завершення першого бізнес-року, а цілу низку блискучих перемог.

ресторан

Як любить повторювати засновниця бренду і СЕО сімейної компанії 46 Parallel Wine Group Анна Горкун, – неможливо вдруге справити перше враження. Тому кредо і стратегію компанії можна описати буквально двома словами: ідеально і негайно.

Анна Горкун

Отже, не гаючи часу і незважаючи на пандемію, яка перекрила частину традиційних каналів продажу і просування, а також – на закриття міждержавних кордонів, 46 Parallel Wine Group, завдяки такій активній стратегії, вдалося за цей рік здійснити все задумане. Зокрема, випустити усі заплановані колекції, оповістити місцевий ринок і домогтися беззаперечних перемог – золотих та срібних медалей на авторитетних міжнародних конкурсах та зібрати вищі оцінки й схвальні відгуки від винних експертів з усіх континентів – від Америки до Європи. Словом, менше, ніж за рік, 46 Parallel стала справжнім національним брендом.

Анна и Тарас Горкун

Тож і свято було справжнім! Особливий вечір в колі особливих людей, на який команда 46 Parallel Wine Group запросила друзів та партнерів, відбувся у властивій фірмовій манері: сучасно, вишукано, ефектно. Відмітимо дуже імпонуючу особисто нам деталь: на свій День народження компанія воліла не лише традиційно приймати подарунки, а й дарувати своїм гостям. Тож декому пощастило чудово провести час в душевній атмосфері, в колі друзів, за елегантно сервірованими столами та гармонійною трапезою, ще й одержати коштовні подарунки – чистої води діаманти.

Тарас ГоркунВсе було продумано до дрібниць: імпозантний ведучий з тонким гумором, cover band із заряджаючим настрій репертуаром, вишуканий фудпейрінг, який розробила талановита команда Vino e Cucina на чолі із шефом-сомельє Олександром Меєром.

Оглядачі Drinks+ звичним поглядом помітили: до кожної вишуканої страви були бездоганно підібрані та професійно подані вина ідеальної температури. Все – у стилі родини Горкун.

в ресторане

На аперитив гостям запропонували El Capitan Brut Rose. Саме в цей момент, як і минулого разу – на презентації у лютому 2020р., найфартовіші в своїх келихах з ігристим виявили діаманти. Втім, тонкий перляж рожевого брюту не поступався в боротьбі за увагу шановного товариства та справно сперечався з відблисками коштовностей.

Елегантне, комплексне та збалансоване класичне ігристе Grand Admiral Brut Nature категорії преміум виявилося ідеальним в поєднанні з тартаром з тунця, соусом айолі та смаженими каперсами.

На нашу думку, досить несподіваним було поєднання каннеллоні з кроликом та шавлією разом із El Capitan Pinot Noir. Але ця гастрономічна пара, безперечно, стала нашим фаворитом. Спочатку, після знайомства з меню, цей пейрінг видався дещо сміливим. Втім, компетентність шефа-сомельє виявилася бездоганною:  вершковий соус та його післясмак доповнював та розвивав довершений і багатогранний смак піно нуару.

Сервировка

Цю страву пропонувалося також скуштувати і з El Capitan Pinot Gris. І це було теж логічно і гарно. Але, як на нас, згадана вище комбінація – поза конкуренцією.

Повнотілий, з вираженими тонами бочки, з відтінками гіркого шоколаду і тривалим післясмаком Grand Admiral Cabernet Sauvignon-Saperavi-Merlot у тандемі з каре ягня з цукіні, м’ятою та тим’яном – то була незабутня гастрономічна атракція для гурманів.

продукция

46 Parallel Wine Group зробила черговий крок у майбутнє, залишивши позаду реалізовану на всі 100% стратегію першого року життя. І, звичайно ж, на відмінно справивши те саме ідеальне перше враження. Бажаємо це реноме компанії, співзвучне з девізом Proudly Ukrainian, підтримувати з покоління у покоління – віками, як ведеться в усьому винному світі.

X
Украина