Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Wine Travel Awards

Все буде Україна – та українська кухня!

10.05.2022, Гастрономія

Церемонія нагородження Wine Travel Awards в Лондоні пройде під диригуванням Юрія Ковриженка.


Під час ювілейної виставки London Wine Fair 2022, 8 червня в Industry Briefing Room (12.30-14.30), відбудеться перша Церемонія вручення нагород переможцям премії Wine Travel Awards. Івент заплановано з тейстингом вин номінантів та партнерів WTA. Кругова дегустація супроводжуватиметься фуршетом-презентацією української кухні від відомого вітчизняного шеф-кухаря, гастродипломата та телеведучого Юрія Ковриженка. Юрій є членом Disciples Escoffier International та володарем премій Global Chef Awards 2017, Ambassador of Taste for Global Gastronomy 2021, 2022; золотої медалі Best of Gastronomy 2021.

Wine Travel Awards

Ім’я Юрія Ковриженка багато років асоціюється з українською кухнею як у нас на батьківщині, так і далеко за її межами. Він є амбасадором української кухні у світі, просуває нашу кухню на офіційних заходах у посольствах, міжнародних форумах, конкурсах, готує для перших осіб держав та політичної еліти. Його авторський молекулярний борщ вразив Michelin Guide. Юрій Ковриженко брав участь у відкритті українських ресторанів у Сеулі та Тбілісі. До речі, освіту відомий шеф здобував у найкращих кулінарних школах Європи: Ecole Ritz Escoffier, Ferrandi Paris, Basque Culinary Center та інших.

Wine Travel Awards

На момент початку воєнної агресії росії проти України Юрій перебував у Лондоні в рамках своєї гастрономічної місії. Наразі він активно займається благодійністю та збирає  кошти для України – провів понад 10 благодійних вечерь, серед яких такі знакові, як обід на 1000 осіб у Grosvenor House JW Marriott та вечеря з Джеймі Олівером (Jamie Oliver). Зауважимо, що під час благодійних вечерь було зібрано £300 000, що підуть на допомогу постраждалим українцям.

Wine Travel Awards

Цікаво, що в гастрономію Юрій Ковриженко прийшов зі світу мистецтва, раніше він створював скульптури: мабуть, саме тому його страви відрізняються особливою естетикою та ретельною увагою до деталей, у чому присутні на Церемонії вручення премії Wine Travel Awards в Лондоні зможуть переконатися на власні очі.

Wine Travel Awards

До речі, іменитий шеф вважає українську кухню однією з найскладніших з точки зору технології приготування. Він шанує домашні традиційні рецепти і водночас шукає сучасні та високі варіації, отже, гостей та учасників Церемонії Wine Travel Awards чекає щось феєричне та най-най українське.

Wine Travel Awards

Бажаючих познайомитися з творчістю шефа Юрія Ковриженка та взяти участь у Церемонії нагородження переможців Wine Travel Awards на London Wine Fair, запрошуємо реєструватися на нашій сторінці у Facebook Events або надіслати запит на contact@winetravelawards.com, щоб отримати офіційне запрошення та пропуск на вхід.

X
Украина