Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Wine Travel Awards: розпочато ранню реєстрацію!

23.09.2022, Премія Автор: Drinks+

Wine Travel Awards запрошує до участі номінантів у другому сезоні 2022-2023.


Не пропустіть свій шанс отримати найкращу цінову пропозицію та можливість отримати якомога більше бонусів! Рекламна кампанія стартує з 1 листопада 2022 року.

Зараз WTA пропонує номінаційний пакет Early Bird: 1 категорія – 380 євро; 2 категорія – 285 євро; 3 категорія – 190 євро.

Щоб стати номінантом WTA, заповніть реєстраційну форму тут.

WTA вже оцінили багато видатних особистостей (Alder Yarrow, Roberto Cipresso, Nello Gatti, Per Karlsson та ін.), а також виноробні та туристичні асоціації світу, такі як Wines of Hungary, Wine of Moldova, Vine and Wine Foundation of Armenia, Austrian Wine, Valpolicella Consortium, Asti DOCG Consortium тощо.

У перший рік діяльності проєкту (2021-2022) ми успішно представили наших учасників на London Wine Fair, Prowein, Vinitaly, Bordeaux Wine Week, IWINETC (Португалія), Italian Taste Summit, Balkans International Wine Competition and Festival тощо. У другому році WTA ми розширюємо нашу співпрацю з заходами індустрії винного та алкогольного туризму, співпрацюючи зі спеціальними B2B та еногастрономічними подіями (Греція), а також виставками, такими як Wine & Spirits Tourism International Trade Fair у Франції.

Приєднавшись до WTA як номінант, кожен учасник отримує рекламну кампанію Wine Travel Awards протягом року (до листопада 2023), що включає:

  • профіль номінанта на офіційному сайті премії: www.winetravelawards.com;
  • публікація на сайті www.drinks.ua (сайт має глобальне охоплення);
  • публікація даних профілю номінанта в Wine Travel Awards Guide – повному каталозі номінантів, який буде розповсюджуватися на провідних світових винних виставках і подіях WTA. Ви можете переглянути WTA Guide 2021-2022 тут.
  • інформаційна підтримка в соціальних мережах Drinks+ і WTA, а також в електронних розсилках через власні бази даних міжнародних винних і туристичних операторів (22 650 адрес).
  • можливість брати участь у івентах WTA протягом року.

Беручи участь у WTA, номінанти отримають шанс підвищити глобальну інформованість про свій бізнес, зможуть залучити активні туристичні потоки, завоювати прихильність споживачів і створити базу для спілкування та співпраці.

Туризм – це можливість для вина, а вино – це можливість для туризму!

X
Украина