WorldFood Ukraine 2016

05.10.2016

Як відкрити свій перший ресторан в рамках виставки WorldFood Ukraine.

Цільова аудиторія: підприємці

26 жовтня 2016
15.30-18.00 Дискусійна панель «Як відкрити свій перший ресторан / бар / кав'ярню: історії успіху рестораторів-новачків»
На дискусійній панелі спікери поділитися своїми надихаючими історіями про початок власного бізнесу і розкажуть, як вони пройшли шлях від ідеї до відкриття власного місця. Ми також дізнаємося з якими складнощами вони зіткнулися на своєму шляху і як уникнути типових помилок. Час економічної кризи - відмінна можливість для старту нового бізнесу з максимально низькою ціною входу на ринок. Звільняється безліч приміщень, значно знижується вартість оренди, старі ресторани закриваються і дають можливість новим ресторанам, барам і кафе проявити себе. На дискусійній панелі ми зібрали власників ресторанів, барів і кафе, які відкрили свій бізнес при мінімальних вкладеннях і швидко змогли досягти успіху і популярності.
Спікери:
Надія Перевізник, співвласник PR Bar
Олена Бортники, співвласники ресторану Кіфлік
Тетяна Юрович, співвласники ресторану Кіфлік.
Організатори: ITE Group, Прем'єр Експо
Місце проведення: МВЦ, WorldFood Business Talks 2
Вартість: 300 грн
Придбати квиток http://bit.ly/2dtzxb0

Booking.com

Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!