Увага!

Увага! На сайті використовуються cookie файли.

The site uses cookie files

Даний сайт має вікове обмеження.

This site has age restrictions!

Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 років
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Персона

Річард Бемпфілд MW: навчання протягом усього життя та глобальний погляд на еволюцію вина і його сталий розвиток

Річард Бемпфілд MW: навчання протягом усього життя та глобальний погляд на еволюцію вина і його сталий розвиток

Ця захоплива бесіда з Річардом Бемпфілдом (Richard Bampfield), Master of Wine з Великої Британії — чудове знайомство з його багаторічною кар'єрою у виноробній галузі, від

Шлях від Korus Wine до Bakota bay довжиною у 10 років

Шлях від Korus Wine до Bakota bay довжиною у 10 років

Перед вами – історія українського винороба Руслана Ковалевського, який пройшов професійну дистанцію від початківця до майстра своєї справи, чиї вина сьогодні збирають вищі нагороди поважних

Пол Вагнер про винний туризм, освіту та його пристрасть до сторітеллінгу

Пол Вагнер про винний туризм, освіту та його пристрасть до сторітеллінгу

Сьогодні ми маємо особливе задоволення поспілкуватися з Полом Вагнером (Paul Wagner), знаним фахівцем на винному ринку США, який недавно приєднався до журі премії Wine Travel

Стефано Ріканьо: «Asti та Moscato d’Asti – це унікальні вина, які втілюють усю солодкість нашого регіону»

Стефано Ріканьо: «Asti та Moscato d’Asti – це унікальні вина, які втілюють усю солодкість нашого регіону»

Consorzio dell’Asti DOCG, один з найстаріших та найавторитетніших виноробних об'єднань Італії, заснований у 1932 році й має понад 90 років багатого досвіду та традицій. Він

Tim Hanni MW: «Ми дуже короткозора та вперта галузь, але я сподіваюся це змінити»

Tim Hanni MW: «Ми дуже короткозора та вперта галузь, але я сподіваюся це змінити»

D+ поспілкувався з Тімом Ханні – одним з тих експертів винного світу, хто найдовше носить звання Майстра Вина. Чиї поради та програми використовують сомельє провідних

Cyril Camus: «Маємо перевагу в тому, що ми більш гнучкі та готові ризикувати»

Cyril Camus: «Маємо перевагу в тому, що ми більш гнучкі та готові ризикувати»

Спадщина в кожній краплі: глибока розмова з Сирілом Камю. Одного яскравого ранку в самому серці регіону Коньяк я йду через залиті сонцем виноградники до величного

Данило Костаманья: «Я приїхав до Норвегії, щоб вивчати ІТ-інженерію…»

Данило Костаманья: «Я приїхав до Норвегії, щоб вивчати ІТ-інженерію…»

 Не варто приховувати – оглядачів Drinks+ захоплює історія виноробів Північної Європи. Тож наразі пропонуємо ще одну бесіду з дуже цікавою людиною – Данилом Костаманья, засновником

Хельге Штайнгрім: «Egge Gård – єдине норвезьке вино, представлене на ринку»

Хельге Штайнгрім: «Egge Gård – єдине норвезьке вино, представлене на ринку»

Більшість з нас про Королівство Норвегія знають небагато. Найтепліші у світі светри, унікальний у своєму роді сир брюнуст, фіорди, Едвард Гріг, Кнут Гамсун, тролі у

Марінела Арделеан: «Без залучення держави неможливо дієво просувати румунські вина в цілому – як бренд

Марінела Арделеан: «Без залучення держави неможливо дієво просувати румунські вина в цілому – як бренд

Марінела Арделеан  у світі вина заслужила репутацію яскравого лідера, який виборює світле майбутнє румунських вин. За її звитягу, самовіддачу, а подеколи й мужність у відстоюванні

Табор Іштван: «Я думаю, що настав час дізнатися більше про українські вина. Winelovers Wine Award готова зробити ваші вина більш впізнаваними!»

Табор Іштван: «Я думаю, що настав час дізнатися більше про українські вина. Winelovers Wine Award готова зробити ваші вина більш впізнаваними!»

Drinks+ поспілкувався з Табором Іштваном (István Tábor ), виконавчим директором Winelovers Wine Awards. Як і минулого року,  головний редактор Ольга Піневич-Тодорюк запрошена до команди суддів

Річард Бемпфілд

Річард Бемпфілд MW: навчання протягом усього життя та глобальний погляд на еволюцію вина і його сталий розвиток

Ця захоплива бесіда з Річардом Бемпфілдом (Richard Bampfield), Master of Wine з Великої Британії — чудове знайомство з його багаторічною кар’єрою у виноробній галузі, від …

Читати більше →
Bakota bay

Шлях від Korus Wine до Bakota bay довжиною у 10 років

Перед вами – історія українського винороба Руслана Ковалевського, який пройшов професійну дистанцію від початківця до майстра своєї справи, чиї вина сьогодні збирають вищі нагороди поважних …

Читати більше →
Пол Вагнер

Пол Вагнер про винний туризм, освіту та його пристрасть до сторітеллінгу

Сьогодні ми маємо особливе задоволення поспілкуватися з Полом Вагнером (Paul Wagner), знаним фахівцем на винному ринку США, який недавно приєднався до журі премії Wine Travel …

Читати більше →
Стефано Ріканьо

Стефано Ріканьо: «Asti та Moscato d’Asti – це унікальні вина, які втілюють усю солодкість нашого регіону»

Consorzio dell’Asti DOCG, один з найстаріших та найавторитетніших виноробних об’єднань Італії, заснований у 1932 році й має понад 90 років багатого досвіду та традицій. Він …

Читати більше →
Tim Hanni

Tim Hanni MW: «Ми дуже короткозора та вперта галузь, але я сподіваюся це змінити»

D+ поспілкувався з Тімом Ханні – одним з тих експертів винного світу, хто найдовше носить звання Майстра Вина. Чиї поради та програми використовують сомельє провідних …

Читати більше →
camus

Cyril Camus: «Маємо перевагу в тому, що ми більш гнучкі та готові ризикувати»

Спадщина в кожній краплі: глибока розмова з Сирілом Камю. Одного яскравого ранку в самому серці регіону Коньяк я йду через залиті сонцем виноградники до величного …

Читати більше →
Norsk Vin

Данило Костаманья: «Я приїхав до Норвегії, щоб вивчати ІТ-інженерію…»

 Не варто приховувати – оглядачів Drinks+ захоплює історія виноробів Північної Європи. Тож наразі пропонуємо ще одну бесіду з дуже цікавою людиною – Данилом Костаманья, засновником …

Читати більше →
Egge Gård

Хельге Штайнгрім: «Egge Gård – єдине норвезьке вино, представлене на ринку»

Більшість з нас про Королівство Норвегія знають небагато. Найтепліші у світі светри, унікальний у своєму роді сир брюнуст, фіорди, Едвард Гріг, Кнут Гамсун, тролі у …

Читати більше →

X
Украина