Дмитро Гончарук – один з найуспішніших українських сомельє, що має...
Read More
Дмитро Гончарук – один з найуспішніших українських сомельє, що має титул «Кращий сомельє України», та багаторічний досвід роботи в Україні та за кордоном – Азербайджані,
Сьогодні українці, які діють за гаслом «що нас не вбиває, те робить сильнішими», являють світу дива як на полі бою, так і в роботі. І
Ніна Бассе, готельєр FIH, наставник, довірена особа-співзасновник і голова Фонду Жерара Бассе, співзасновник і віце-президент Академії сомельє Великої Британії люб'язно погодилася поділитися своїм досвідом у
Усіх любителів подорожувати винними шляхами очікує сюрприз: кілька провідних профільних установ світу, серед яких Одеський національний технологічний університет, взяли участь у 26-місячному проєкті, реалізованому в
Оглядач Drinks.ua та winetravelavards.com поспілкувалася з Саломе Ломсадзе (Salome Lomsadze), Commercial project manager – представницею молодого покоління топ-менеджменту унікального комплексу Shumi Winery. Повірте, їм було
Марія Афанасопуло (Maria Athanasopoulou), засновниця Respond On Demand, голова ради директорів World Food Travel Association, майстер кулінарних подорожей, а також нове ім’я професіонала індустрії вина
Château Mukhrani – ім'я, яке вже відоме у всьому винному світі. Це 102 гектари грузинських і міжнародних сортів винограду, і тут ведеться органічне виноградарство, зосереджене
Drinks+ мав можливість поспілкуватися з Ханною Тові (Hannah Tovey), головою London Wine Fair про досягнення цьогорічної виставки, нових експонентів, розвиток та трансформацію виставкового бізнесу тощо.
Філіп Фор-Брак (Philippe Faure-Brac) – президент Асоціації сомельє Франції, винний експерт, сомельє, ресторатор та автор книг, поділився з D+ своїм баченням того, яке значення має
Легендарна земля Вірменії ховає безліч загадок і таємниць. Серед її долин і гір споконвіків селилися ще первісні люди, тож кожен камінчик тут може розповісти свою
- Дмитро Гончарук: «Найчастіше британці дивуються, що українське вино взагалі існує»
- Людмила Бобик: «Я вдячна долі, що на моєму шляху завжди зустрічаються особливі люди»
- Ніна Бассе: «Професія готельєра – це те, з чим я наразі ідентифікую себе, оскільки вона сформувала мене як особистість»
- Анна Саркісян: «У проекті the Sea of Wine Україні дісталося дуже відповідальне завдання, але ми справилися на відмінно!»
- Саломе Ломсадзе: «Не можна займатися вином і не думати про красу, природу, людей…»
Людмила Бобик: «Я вдячна долі, що на моєму шляху завжди зустрічаються особливі люди»
Сьогодні українці, які діють за гаслом «що нас не вбиває,...
Read MoreНіна Бассе: «Професія готельєра – це те, з чим я наразі ідентифікую себе, оскільки вона сформувала мене як особистість»
Ніна Бассе, готельєр FIH, наставник, довірена особа-співзасновник і голова Фонду...
Read MoreАнна Саркісян: «У проекті the Sea of Wine Україні дісталося дуже відповідальне завдання, але ми справилися на відмінно!»
Усіх любителів подорожувати винними шляхами очікує сюрприз: кілька провідних профільних...
Read MoreСаломе Ломсадзе: «Не можна займатися вином і не думати про красу, природу, людей…»
Оглядач Drinks.ua та winetravelavards.com поспілкувалася з Саломе Ломсадзе (Salome Lomsadze),...
Read MoreМарія Афанасопуло: «Я справді вірю, що гастрономічний туризм може стати тим інструментом, який зробить будь-який туристичний напрямок більш популярним і привабливим»
Марія Афанасопуло (Maria Athanasopoulou), засновниця Respond On Demand, голова ради...
Read MoreГенеральний директор Chateau Mukhrani Патрік Хоннеф: «Ми дуже зосереджені, тому що віримо, що винний туризм і організація заходів є важливою частиною нашого бізнесу і мають великий потенціал»
Château Mukhrani – ім’я, яке вже відоме у всьому винному...
Read MoreХанна Тові: «Для багатьох виробників Лондон – «світова вітрина»; це місце, де найцікавіші регіони, що розвиваються, знаходяться впритул з видатними винами світу»
Drinks+ мав можливість поспілкуватися з Ханною Тові (Hannah Tovey), головою...
Read MoreФіліп Фор-Брак: «Зрештою, весь винний світ має бути про інклюзивність, об’єднання, якісне спілкування, товариськість та пристрасть до гарних вин!»
Філіп Фор-Брак (Philippe Faure-Brac) – президент Асоціації сомельє Франції, винний...
Read MoreБорис Гаспарян: «Наша кінцева мета – створити унікальний археологічний парк»
Легендарна земля Вірменії ховає безліч загадок і таємниць. Серед її...
Read MoreІрина Бистрицька: «Національний бренд Wines of Ukraine повинен належати державі або галузі»
Оглядач D+ розпитав Ірину Бистрицьку, міжнародного консультанта одного з європейських...
Read MoreСтефан Тіймон: «Справа не лише в розкоші, але й у досвіді, який тут є ключовим»
Стефан Тіймон (Stephane Tillement), генеральний директор компанії Wine Paths, яка...
Read MoreSarah Abboth MW: «Українські вина свіжі, яскраві, тонкі та живі»
Сара Еббот MW, засновник Swirl Wine Group, була одним із...
Read MoreАнна Горкун: «Перемоги надихають»
Анна Горкун, засновник 46 Parallel Wine Group, що є номінантом...
Read MoreНаталія Благополучна: «Важко підлаштовувати лекції під сирени, але якщо скласти руки – саме це нас і доб’є!»
Наталія Благополучна, яка разом з чоловіком Миколою заснувала Всеукраїнську асоціацію...
Read MoreРамон Фреснеда: «Якби професії бармена не було, то я б її винайшов!»
Bіце-президент по зв’язках з громадськістю та комунікаціям IBA (Міжнародна асоціація...
Read MoreРоберт Джозеф: «Винний туризм – це відповідь на все»
Ідеї та лайфхаки Роберта Джозефа можуть стати в нагоді кожному...
Read MoreМарина Ревкова: «У мене є свої ритуальні танці!»
Українка Марина Ревкова, сомельє київського ресторану Vino e Cucina. Ristorante/Enoteca,...
Read MoreКрістоф Дефе: «Наша робота – це насамперед вино!»
Крістоф Дефе, головний керуючий Domaine Bel Évêque – відомий музикант...
Read MoreРік чи два?
Доктор Рікардо Ф. Нуньєс, засновник та власник групи компаній Vinos...
Read MoreФелисити Картер: «Винные блоги изменили ландшафт винных СМИ»
В этом году Drinks+ стал официальным информационным партнером итальянского промышленного...
Read MoreИгорь Граальманн: «Для успешных долгосрочных продаж нужно досконально знать своего клиента»
Игорь Граальманн, эксперт по международному экспорту и продажам алкогольных напитков...
Read MoreБудущее украинского виноделия в вопросах и ответах
В канун Дня виноградаря и винодела Украины Наталия Бурлаченко, бренд-амбаcсадор...
Read MoreСесиль Боссан-Редон: «Одно объединяет мои рабочие будни – мой день никогда не бывает скучным!»
В канун прибытия Beaujolais Nouveaux Drinks+ публикует интервью своего обозревателя...
Read MoreСтефан Вайттинадан: «Одесская кухня честная, немного брутальная, но всегда вкусная»
Шеф-повар из Франции Стефан Вайттинадан вот уже 18 лет живет...
Read MoreПерсона