Знаменитий італійський шеф-кухар та власник Osteria Francescana відкриває Torno Subito...
Read More
Знаменитий італійський шеф-кухар та власник Osteria Francescana відкриває Torno Subito у Майямі. Це буде не перший ресторан Массімо Боттури (Massimo Bottura) у США. У 2020
Підбиваючи підсумки року, більшість компаній роблять звіти з продажу. Grubhub Inc. – американська платформа для замовлення та доставки готової їжі в Інтернеті та у мобільних
У сонячні осінні вихідні, 8 та 9 жовтня, у Château du Clos de Vougeot пройшов 4-й чемпіонат світу з œufs en meurette. Цього року на
Нова послуга обійшлася дубайської авіакомпанії в 2 мільярди доларів. Одна з найпрестижніших авіакомпаній у світі, яка відома унікальним сервісом, наприклад, душові кабіни для пасажирів першого
Шеф-кухар, теле- та радіоведучий, амбасадор української кухні у світі, лауреат Global Chef Awards 2017 в Сінгапурі за внесок у розвиток гастрономії та володар золотої медалі
Проект Palyanytsya – допомога Україні. Ольга Граф, російсько-німецький стратег та консультант у галузі сталого розвитку харчових продуктів, Марія Каленська, український кулінарний письменник, блогер та амбассадор
У паризькому ресторані української кухні відбулася дегустація українських вин. Певний час тому Drinks+ писав про перший ресторан української кухні в Парижі, відкритий недалеко від Лувру.
Церемонія нагородження Wine Travel Awards в Лондоні пройде під диригуванням Юрія Ковриженка. Під час ювілейної виставки London Wine Fair 2022, 8 червня в Industry Briefing
В Мецці французької гастрономії Château du Clos de Vougeot щорічно відбувається Worldwide oeufs en meurette. У 2021 році насичена дводенна програма заходу включала дегустації бургундських
Вибір вина до страви не завжди простий та очевидний. Веганські страви здаються легкими в порівнянні з м’ясними чи рибними стравами та сирними тарілками. Як же
Популярні буріто
Підбиваючи підсумки року, більшість компаній роблять звіти з продажу. Grubhub...
Read More4-й Worldwide œufs en meurette Championship запалює нові зірки
У сонячні осінні вихідні, 8 та 9 жовтня, у Château...
Read MoreЕлітний дует. «Шампанське та ікра» від Emirates Airline
Нова послуга обійшлася дубайської авіакомпанії в 2 мільярди доларів. Одна...
Read MoreMriya Neo Bistro. Юрій Ковриженко відкриває український ресторан у Лондоні
Шеф-кухар, теле- та радіоведучий, амбасадор української кухні у світі, лауреат...
Read MoreСвіт об’єднується через хліб
Проект Palyanytsya – допомога Україні. Ольга Граф, російсько-німецький стратег та...
Read MoreOranta – 7 вин від 4 українських виноробень
У паризькому ресторані української кухні відбулася дегустація українських вин. Певний...
Read MoreВсе буде Україна – та українська кухня!
Церемонія нагородження Wine Travel Awards в Лондоні пройде під диригуванням...
Read MoreWorldwide oeufs en meurette в Бургундії
В Мецці французької гастрономії Château du Clos de Vougeot щорічно...
Read MoreПоєднання вина з веганськими стравами: що ми оберемо в першу чергу?
Вибір вина до страви не завжди простий та очевидний. Веганські...
Read MoreUSMEF – не тільки м’ясо, а найкраще м’ясо для найкращих кухарів
Національний відбір професійного гастрономічного конкурсу Bocuse d’Or, що вперше проводиться...
Read MoreПолет над джунглями и трапеза в кронах деревьев
Отель Soneva Fushi на Мальдивах представляет Flying Sauces – первый...
Read MoreBocuse d’Or Ukraine – Show Must Go On!
Названы победители национального отбора гастрономического конкурса Bocuse d'Or Ukraine.
Read MoreOranta – борщ і вареники біля Лувру
В Парижі відкрився перший український ресторан.
Read More20 лет изысканных итальянских кулинарных традиций
Киевский ресторан Bassano отметил 20-летний юбилей и пригласил на праздник...
Read MoreАмериканская свинина. Украинский фестиваль
Галина Кочубеева, представитель Американской Федерации по Экспорту Мяса (USMEF) в...
Read MoreEscargots по-українськи
Крабами, креветками, устрицями і навіть лобстерами нас вже не здивуєш....
Read MoreUkrainian Gastro Show – крок до міжнародного визнання
17 червня 2021 року у КВЦ Парковий відбулась грандіозна подія,...
Read MoreRitz Paris Le Comptoir – новое имя на карте Парижа
Под руководством Франсуа Перре, обладателя титула «Лучший ресторанный шеф-кондитер мира»,...
Read MoreThe Chefs Apprentice – новое реалити-шоу для поваров-предпринимателей с Гордоном Рамзи
Кто станет новым успешным предпринимателем в британском шоу? В 2004...
Read MoreГастрономічний Лондон запрошує
Нарешті в британській столиці закінчився затяжний локдаун, і лондонські заклади...
Read MoreЄвген Клопотенко потрапив до міжнародного рейтингу 50 Next
Вперше в історії український шеф-кухар Євген Клопотенко увійшов у список...
Read MoreСуществует ли идеальное мясо? Да, это американская свинина!
Так уж сложилось, что украинцы давно и страстно полюбили свинину...
Read MoreКуда отправиться за новыми гастрономическими впечатлениями
Объявлены самые недооцененные направления, которые туристы-гурманы должны включить в свои...
Read MoreBocuse d`Or прийшов до України
Мабуть, немає жодного кухаря, який би не знав про легендарний...
Read MoreГастрономія