Увага!

Увага! На сайті використовуються cookie файли.

The site uses cookie files

Даний сайт має вікове обмеження.

This site has age restrictions!

Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 років
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

HoReCa

Топ нових ресторанів США

Топ нових ресторанів США

Червень 2025 року ознаменувався безліччю відкриттів у гастрономічній індустрії США. У різних куточках країни з'явилися нові заклади – від тропічних ресторанів і європейських бістро до

Море вина за Великою Китайською Стіною

Море вина за Великою Китайською Стіною

Як відбулося оцінювання на Concours Mondial de Bruxelles 2025  Коли літак заходить на посадку в Іньчуані, ви одразу відчуєте, як місто схиляється вперед, вітаючи гостей

My Wine by Eduard Gorodetsky – то не просто вино. То Одеса в келиху

My Wine by Eduard Gorodetsky – то не просто вино. То Одеса в келиху

Це вино від Едуарда Городецького – винороба у четвертому поколінні, який 20 років створював коньяк на легендарному Одеському коньячному, а потім узяв – і заснував

Battle of the Bubbles 2025: коли бульбашки говорять голосніше за назви

Battle of the Bubbles 2025: коли бульбашки говорять голосніше за назви

У перший день London Wine Fair 2025, в Olympia London відбулася подія, яку можна вважати сучасним Judgement of Paris для ігристих вин. Battle of the Bubbles – це не

Subsea Estate – перша підводна виноробня в Австралії

Subsea Estate – перша підводна виноробня в Австралії

Розташована біля узбережжя Західної Австралії, виноробня Subsea Estate, використовує запатентований процес підводного виноробства для виробництва своїх вин. Ще у 1998 році, коли з уламків військового

Ігристий чай Saicho: нова ера безалкогольної вишуканості

Ігристий чай Saicho: нова ера безалкогольної вишуканості

У часи, коли відвідувачі ресторанів високої кухні дедалі уважніше ставляться до вибору напоїв, співзасновник британсько-гонконзького бренду Saicho розповів, чому ігристий чай все частіше з’являється у

The Best of South Africa. Тиша після вибуху

The Best of South Africa. Тиша після вибуху

Дегустація Тіма Аткіна в Лондоні зібрала понад 300 вин з оцінкою 95+ та продемонструвала: Південна Африка більше не просить уваги – вона її формує. Є

Pét i Nat

Pét i Nat

Сьогодні категорія Pét Nat бродить Україною, залучаючи до свого кола все більше фоловерів – як з виробників, так і споживачів. На часі переглянути розклад фігур

Найстаріша виноробня Південної Африки – Klein Constantia, відзначає 340 років від дня заснування випуском Vin de Constance 2010

Найстаріша виноробня Південної Африки – Klein Constantia, відзначає 340 років від дня заснування випуском Vin de Constance 2010

Виноробня Klein Constantia є найстарішим виноробним господарством ПАР та виробником одних із найвідоміших вин регіону. До свого 340-річчя виноробня випустила лімітований тираж витриманого солодкого вина

Чому варто закохатися у Фракійську низовину – один із найстаріших виноробних регіонів Європи – і як його давня спадщина отримує всесвітнє визнання завдяки знакам якості ЄС – PGI та PDO

Чому варто закохатися у Фракійську низовину – один із найстаріших виноробних регіонів Європи – і як його давня спадщина отримує всесвітнє визнання завдяки знакам якості ЄС – PGI та PDO

Унікальні вина з Фракійської низовини мають тисячолітню історію. Цей європейський регіон виробляє вино щонайменше 7000 років. Вважається, що саме стародавні фракійці, які населяли ці землі,

Tago

Топ нових ресторанів США

Червень 2025 року ознаменувався безліччю відкриттів у гастрономічній індустрії США. У різних куточках країни з’явилися нові заклади – від тропічних ресторанів і європейських бістро до …

Читати більше →
Concours

Море вина за Великою Китайською Стіною

Як відбулося оцінювання на Concours Mondial de Bruxelles 2025  Коли літак заходить на посадку в Іньчуані, ви одразу відчуєте, як місто схиляється вперед, вітаючи гостей …

Читати більше →
Eduard Gorodetsky

My Wine by Eduard Gorodetsky – то не просто вино. То Одеса в келиху

Це вино від Едуарда Городецького – винороба у четвертому поколінні, який 20 років створював коньяк на легендарному Одеському коньячному, а потім узяв – і заснував …

Читати більше →
Battle of the Bubbles 2025

Battle of the Bubbles 2025: коли бульбашки говорять голосніше за назви

У перший день London Wine Fair 2025, в Olympia London відбулася подія, яку можна вважати сучасним Judgement of Paris для ігристих вин. Battle of the Bubbles – це не …

Читати більше →
Subsea Estate

Subsea Estate – перша підводна виноробня в Австралії

Розташована біля узбережжя Західної Австралії, виноробня Subsea Estate, використовує запатентований процес підводного виноробства для виробництва своїх вин. Ще у 1998 році, коли з уламків військового …

Читати більше →
Saicho

Ігристий чай Saicho: нова ера безалкогольної вишуканості

У часи, коли відвідувачі ресторанів високої кухні дедалі уважніше ставляться до вибору напоїв, співзасновник британсько-гонконзького бренду Saicho розповів, чому ігристий чай все частіше з’являється у …

Читати більше →
Катерина Ющенко

The Best of South Africa. Тиша після вибуху

Дегустація Тіма Аткіна в Лондоні зібрала понад 300 вин з оцінкою 95+ та продемонструвала: Південна Африка більше не просить уваги – вона її формує. Є …

Читати більше →
Pét Nat

Pét i Nat

Сьогодні категорія Pét Nat бродить Україною, залучаючи до свого кола все більше фоловерів – як з виробників, так і споживачів. На часі переглянути розклад фігур …

Читати більше →

X
Украина