Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

MHP-Culinary-Center-Taste-of-Peace-1

Стартував благодійний проєкт «Taste of Peace»

07.07.2023,

Зіркові шеф-кухарі з Італії впродовж 7 місяців навчатимуть внутрішньо переміщених осіб, дотичних до кулінарної справи, та воїнів-кухарів готувати страви італійської кухні. Перший етап навчання відбувся  26-27 червня на базі Кулінарного центру МХП.


«Taste of Peace» започаткували Асоціація кулінарів України і волонтерський проєкт Horeca Angels. Ініціативу підтримав Італійський благодійний фонд Communitas Toscana. Локацію з професійним обладнанням надав Кулінарний центр МХП, для якого  підтримка кулінарної спільноти України є одним із важливих напрямів діяльності. Це дуже корисна справа і великий шанс для людей, постраждалих від війни, освоїти нові навички і краще влаштувати своє життя.

«Проєкт розрахований на те, щоб навчити внутрішньо переміщених осіб, військових, які хочуть здобути нові навички, нові знання в сфері гастрономії саме італійської кухні. Ми робимо це для того, щоб вони могли отримати або кращу роботу, вищу зарплату або навіть відкрити свій бізнес саме в тематиці італійської кухні. Але тут варто зважати на дуже важливий принцип, якого ми дотримуємося: італійська кухня з українських продуктів. Ми максимально намагаємося локалізувати всі страви», – зазначив Андрій Магалецький, президент Асоціації кулінарів України.

Основна мета проєкту – передати досвід та рецептуру, навчити кулінарів з України готувати італійську кухню, використовуючи локальні продукти. Страви нескладні в приготуванні і легко відтворюється. Продукти для навчання частково забезпечує бренд професійної кухні Kurator, який розвиває компанія МХП.

«Навчання є важливим напрямом роботи бренду Kurator. Ми орієнтуємося не тільки на продаж професійно доопрацьованих продуктів, а й на надання необхідних додаткових матеріалів для шефів (технічні карти ексклюзивних страв, відеоуроки, професійні події, консультації із кулінарних питань). Kurator навчає шефів правильно використовувати доопрацьовані продукти, щоб заощадити час на створення унікальних страв. А Кулінарний центр МХП надає для цього всі можливості: облаштовані кухні, професійне обладнання. Ми долучилися до цього проєкту, щоб італійські шефи могли передавати свої знання учасникам із використанням якісних продуктів й на зручній для навчання локації», – розповідає Наталія Шадчнєва, керівниця центру розвитку HoReCa МХП.

Підтримуємо кулінарну спільноту України і бажаємо успіху студентам, які скористалися цією чудовою пропозицією!

 

 

X
Украина