Увага! На сайті використовуються cookie файли.
The site uses cookie files
Даний сайт має вікове обмеження.
This site has age restrictions!
Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 роківЗіркові шеф-кухарі з Італії впродовж 7 місяців навчатимуть внутрішньо переміщених осіб, дотичних до кулінарної справи, та воїнів-кухарів готувати страви італійської кухні. Перший етап навчання відбувся 26-27 червня на базі Кулінарного центру МХП.
«Taste of Peace» започаткували Асоціація кулінарів України і волонтерський проєкт Horeca Angels. Ініціативу підтримав Італійський благодійний фонд Communitas Toscana. Локацію з професійним обладнанням надав Кулінарний центр МХП, для якого підтримка кулінарної спільноти України є одним із важливих напрямів діяльності. Це дуже корисна справа і великий шанс для людей, постраждалих від війни, освоїти нові навички і краще влаштувати своє життя.
«Проєкт розрахований на те, щоб навчити внутрішньо переміщених осіб, військових, які хочуть здобути нові навички, нові знання в сфері гастрономії саме італійської кухні. Ми робимо це для того, щоб вони могли отримати або кращу роботу, вищу зарплату або навіть відкрити свій бізнес саме в тематиці італійської кухні. Але тут варто зважати на дуже важливий принцип, якого ми дотримуємося: італійська кухня з українських продуктів. Ми максимально намагаємося локалізувати всі страви», – зазначив Андрій Магалецький, президент Асоціації кулінарів України.
Основна мета проєкту – передати досвід та рецептуру, навчити кулінарів з України готувати італійську кухню, використовуючи локальні продукти. Страви нескладні в приготуванні і легко відтворюється. Продукти для навчання частково забезпечує бренд професійної кухні Kurator, який розвиває компанія МХП.
«Навчання є важливим напрямом роботи бренду Kurator. Ми орієнтуємося не тільки на продаж професійно доопрацьованих продуктів, а й на надання необхідних додаткових матеріалів для шефів (технічні карти ексклюзивних страв, відеоуроки, професійні події, консультації із кулінарних питань). Kurator навчає шефів правильно використовувати доопрацьовані продукти, щоб заощадити час на створення унікальних страв. А Кулінарний центр МХП надає для цього всі можливості: облаштовані кухні, професійне обладнання. Ми долучилися до цього проєкту, щоб італійські шефи могли передавати свої знання учасникам із використанням якісних продуктів й на зручній для навчання локації», – розповідає Наталія Шадчнєва, керівниця центру розвитку HoReCa МХП.
Підтримуємо кулінарну спільноту України і бажаємо успіху студентам, які скористалися цією чудовою пропозицією!
06.01.2025
18.12.2024
17.12.2024
13.12.2024
12.11.2024