Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Marenco

Вечеря під зірками на виноробні Marenco

30.06.2023,

6 липня о 19.00 італійська виноробня організовує дегустацію з вечерею у своєму потопаючому у виноградниках міні готелі Valtignosa.


У будь-яку пору року Marenco вітає туристів та вайнловерів у своїх володіннях, пропонує екскурсії виноградниками та виноробнями, цього разу італійська сімейна виноробня запрошує всіх бажаючих на Cena Sotto le stelle – вечерю під зірками у супроводі чудових вин П’ємонту власного виробництва.

Marenco

6 липня о 19.00 виноробня Marenco організовує захід під назвою Cena Sotto le stelle, що відбудеться у фермерському будинку (міні готелі) Valtignosa, який складається з окремих апартаментів та розташований у самому серці Монферрато (об’єкт спадщини ЮНЕСКО).

Marenco

У програмі вітальний аперитив та дві страви від гостинних господарів із дегустацією вин Marenco.

Marenco

Американський професійний журнал Wine Enthusiast за квітень 2022 року, оцінюючи вина Marenco, присудив 92 бали Moscato d’Asti Strev 2020 і 94 бали Moscato d’Asti Scrapona 2020. Власники виноробні кажуть, що такий результат також є результатом проєкту Scrapona 100 points, запущеного в 2016 році з метою представити споживачеві та критикам чудовий Moscato d’Asti. Партнерами в цьому проєкті є Consorzio del Moscato d’Asti та University of Turin.

X
Украина