Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

WTA та Drinks+ об’єднали свої зусилля з Марією Афанасопуло для кампанії 2022-2023 років

05.10.2022, Автор: Drinks+

Команда Wine Travel Awards (WTA) і Drinks+ з радістю повідомляє про співпрацю з Марією Афанасопуло та її туристичною маркетинговою компанією Respond On Demand.


Марія Афанасопуло увійшла до складу журі WTA у другому сезоні та додасть свій досвід для визначення переможців фінального нагородження у квітні. Зайве говорити, що її профіль і професійний досвід гідні номінації WTA, тому Марія також стає номінантом у категорії Author of the Year, номінації Wine & Food Influencer. А B2B Travel & MICE Event, організований Respond on Demand, номінований у категорії Event of the Year, номінації Enogastronomic Events.

У рамках цієї перспективної співпраці Drinks+ Communication Media Group, одна з найавторитетніших міжнародних груп у Східній та Південній Європі, стала інформаційним партнером усіх B2B Travel & MICE Events на чолі з пані Марією Афанасопуло.

Таке об’єднання цілком логічне, оскільки в другому сезоні 2022-2023 років провідний проект групи D+ Wine Travel Awards робить ставку саме на операторів туристичного сектора, які спеціалізуються на еногастрономічному туризмі. Ми керуємось прикладом того, що спільнота WTA допомагає ініціювати партнерство та співпрацю між різними учасниками винного туризму.

Нагадаємо, що з 1 вересня WTA відкрила ранню реєстрацію та запрошує всіх туристичних операторів взяти участь у цьому інноваційному маркетинговому проєкті. Скористайтеся шансом приєднатися до спільноти WTA: https://winetravelawards.com/registration-form 

Марія Афанасопуло є засновницею туристичної маркетингової компанії Respond On Demand. Крім того, Марія є головою ради директорів World Food Travel Association, а також є Master Culinary Travel Professional. Вона є амбасадором Green Destinations. Марія Афанасопуло проводила семінари для професіоналів туризму, а також виступала з багатьма презентаціями про туризм у Греції та за кордоном. Марія також є експертом з маркетингу сталого туризму.

X
Украина