Увага!

Увага! На сайті використовуються cookie файли.

The site uses cookie files

Даний сайт має вікове обмеження.

This site has age restrictions!

Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 років
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Освіта в галузі

Ecole Ritz Escoffier

Кондитер, Повар

15 place Vendôme 75001 Paris

Bordeaux University

Cомелье, Маркетолог, Технолог

ISVV, 210, Chemin de Leysotte - CS 50008, 33882 Villenave D≠Ornon

Nadja Roeloffs International Wine School

Cомелье

Koogskuhl 3, 25938 Wyk auf Föhr, Germany

Ecole Gastronomique Bellouet Conseil

Кондитер

304 / 306 Rue Lecourbe 75015 Paris

Geisenheim, Hochschule RheinMain, University of Applied Science

Технолог

Kurt-Schumacher-Ring 18, 65197 Wiesbaden

Academia Consorzio Vino Chianti Classico

Cомелье

Ecole de Cuisine Alain Ducasse

Повар, Cомелье

64, rue du Ranelagh Paris

Eastern Institute of Technology

Технолог

501 Gloucester Street, Taradale, Napier 4142/501, Hawke’s Bay

Het Wijninstituut

Cомелье

Prins Bernhardkade 1 Rotterdam, Netherlands

Paul Bocuse Institut

Повар, Менеджер

Château du Vivier, Ecully, 69130

Plumpton College

Ditchling Road, Plumpton, East Sussex BN7 3AE, United Kingdom

The Association of Wine Educators

Cомелье

AWE, Scots Firs, 70 Joiners Lane, Chalfont St. Peter, SL9 0AU

Украина