Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

bacardi

Bacardi жертвує 1 мільйон доларів на підтримку України

23.03.2022, Новини

Один з найбільших в світі виробників спиртних напоїв передає гроші на підтримку гуманітарних проєктів в Україні.


Група компаній Bacardi Limited, якій належить більш як 100 алкогольних торгівельних марок, в цей скрутний для нашої країни час прийняла рішення виділити Україні грошову допомогу у розмірі 1 млн доларів.

Кошти, які передано Червоному Хресту та Корпусу Милосердя, будуть направлені на придбання та доставку продуктів харчування, засобів гігієни, ліків та засобів реанімації. Крім того, гроші будуть використані для організації курсів з надання першої допомоги, а також на проєкти, що допомагають возз’єднати розділені війною родини.

У заяві групи йдеться: «Пріоритетом Bacardi Limited є забезпечення безпеки та благополуччя людей, особливо тих, хто безпосередньо постраждав від війни, що триває в Україні. Ми підтримуємо людей в Україні ресурсами та послугами, необхідними в цей час надзвичайної потреби».

Крім того, Bacardi приєдналася до ряду світових провідних виробників напоїв, які припинили продажі в росії після її збройної агресії проти України: компанія призупинила експорт та заморозила рекламні інвестиції в країні-загарбниці.

X
Украина