Увага! На сайті використовуються cookie файли.
The site uses cookie files
Даний сайт має вікове обмеження.
This site has age restrictions!
Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 роківМабуть, немає жодного кухаря, який би не знав про легендарний гастрономічний конкурс Bocuse d’Or.
В жовтні 2021 року в Україні вперше відбудеться Національний відбір з метою вибору кандидата, який буде представляти Україну на Bocuse d’Or European Final 2022.
11 жовтня 2021 року в Києві 8 кандидатів учасників Національного відбору приготують на очах численної аудиторії та журі авторські м’ясні та рибні страви. Переможець конкурсу отримає приз від організаторів у розмірі 100 000 гривень.
На гостей заходу чекають 8 годин майстер-класів, лекцій та презентацій від відомих міжнародних та українських шеф-кухарів, дегустації та нетворкінг з експертами ресторанної індустрії. За один день на головній сцені буде приготовано 246 страв.
Національний відбір Bocuse d’Or Україна відбудеться в оффлайн-форматі. На території проведення заходу буде представлена експозона офіційних партнерів, а також виставка HoReCa виробників.
Місія заходу – привернути увагу до України як країни із стрімким розвитком гастрономії, формування іміджу української гастрономії в світі, підвищення впізнаваності українських кухарів, локальних продуктів на міжнародній кулінарній арені.
Цінності Bocuse d’Or Україна – екологічність, повага до продукту, філософія та авторський почерк шеф-кухаря, підтримка українського ринку гостинності.
Творимо кулінарну історію України разом!
Детальну інформацію про конкурс і умови участі в ньому можна отримати на сайті https://bocusedor.com.ua/ або за телефоном (098)293 50 96.
Партнер конкурсу – Комунікативна медіа-група Drinks+.
06.01.2025
18.12.2024
17.12.2024
13.12.2024
12.11.2024