Увага! На сайті використовуються cookie файли.
The site uses cookie files
Даний сайт має вікове обмеження.
This site has age restrictions!
Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 років27 березня 2022 року в Одесі відбудеться захід, який чекають усі винороби країни.
VIІ Всеукраїнський Дегустаційний Конкурс «Сорт і теруар. Мікровиноробство» відбудеться в Одесі 27 березня в бутику-ресторані Enoteca Old Oak.
Метою проведення конкурсу є:
– підтверження впливу теруару на якість вина України;
– визначення кращих вин від мікровиноробів по номінаціях;
– визначення кращих виноробних зон України для конкретних сортів винограду;
– популяризація вин України.
Організатори заходу:
– Всеукраїнська асоціація виноробів і сомельє;
– Асоціація кавістів України;
– Перша в Україні Школа сомельє «Майстер-клас».
До складу професійного журі конкурсу увійдуть відомі сомельє, кавісти, винороби, представники ЗМІ та галузі. Очолить журі Др. Рікардо Ф. Нуньєс – засновник групи компаній Vinos de La Luz (Аргентина, Іспанія, Італія), експерт світового рівня. Вина оцінюватимуть методом сліпої дегустації за 100-бальною системою Роберта Паркера.
Номінації конкурсу:
– Абсолютний Переможець Конкурсу (вино, яке отримало найбільшу кількість балів від журі);
– Переможець номінації Конкурсу (номінація за сортовим принципом);
– Народна Дегустація» (фокус-група спеціалістів-рестораторів м. Одеси);
Абсолютний Переможець Конкурсу і Переможці номінацій Конкурсу будуть презентувати свої вина 20 листопада 2022 в готелі Intercontinental (Київ) на VIII-му Міжнародному Форумі виноробів і сомельє.
Генеральний Інформаційний Партнер VIІ Всеукраїнського Дегустаційного Конкурсу «Сорт і теруар. Мікровиноробство»: Комунікативна медіагрупа Drinks+, журнал Drinks+, сайт drinks.ua, онлайн-газета Drinks’o’Clock.
Інформаційні Партнери: Interfax, журнал «Київ дипломатичний». Партнери: ГС «Укрсадвинпром», «Клуб експертів».
19.12.2024
11.12.2024