Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

WorldFood Ukraine

Напої та все для їх виготовлення на WorldFood Ukraine

26.09.2024, Новини

З 29 по 31 жовтня 2024 у Міжнародному виставковому центрі в Києві відбудеться виставка WorldFood Ukraine – топова подія для професіоналів харчової промисловості та продуктового ритейлу.


Щороку виставка об’єднує понад 3500 провідних виробників, постачальників, ритейлерів та дистриб’юторів харчових продуктів і напоїв з усіх куточків України, пропонуючи унікальну платформу для обміну ідеями, налагодження контактів і відкриття нових бізнес-можливостей.

Традиційно восени разом з WorldFood Ukraine відбудеться Міжнародна виставка вина, алкогольної продукції та пива Wine&Spirits Expo, а також вперше пройде виставка технологій, обладнання, рішень для агропереробки та продовольчої індустрії – Agro2Food.

Разом три події зберуть більше 350 постачальників, серед яких вагому частину складають виробники мінеральної води та напоїв:

  • Компанія «Ягідний Двір‘ виробник компотів та плодово-ягідні вин;
  • Водограй – власник торговельних марок мінеральної води «Краплинка» та «Червона калина», а також виробник безалкогольних солодких напоїв Kraplynka, «Коливань»; соковмісних напоїв «Сокобум»;
  • Українська пивоварня «Волинський Бровар», яка спеціалізується на виробництві крафтового пива Volynski Browar, сидру та комбучі Mikki Brew, енергетичних напоїв Geyser, вітамінізованої води та лимонадів Ever Aid.
  • Компанія «Колбе» дистриб’ютор англійського бренду безалкогольних імбирних вин Rochester, а також мінеральної води зі Словаччини бренду Fatra.
  • «Сілена» – офіційний дистриб’ютор напоїв Mentos, Chupa Chups, Milkis та соків Vigo.
  • «Дистреко» – імпортер та дистриб’ютор соків та нектарів брендів Республіки Молдова: Naturalis та VITA.
  • Компанія «Аква Миргород» з лікувально-столовою мінеральною водою Detox, «Еко-сфера» з джерельною мінеральною водою «Панна Карпат», Natural Melanin Ukraine з питною водою з меланіном AquaMelan та багато інших.

В свою чергу учасники виставки Agro2Food презентують обладнання, технології для виробництва та розливу напоїв:

  • ST Vega та ПБ «Інжиніринг» – преси для віджимання та соковитискачі, а також фільтри для проціджування фруктових та овочевих соків від м’якоті;
  • «Індекс-6 Україна» – постачальник болгарського обладнання та технологічних ліній INDEX-6® для розливу натуральних соків та негазованих питних рідин;
  • «Текса» з німецькими лабораторними та онлайн ІЧ-спектрометрами Bruker для контролю фізико-хімічних показників у напоях;
  • Компанія «Джі Ві Пі Еквіпмент Солюшнз» з асортиментом італійського обладнання ТМ Reda для освітлення, вакуумної деаерації, стерилізації, низькотемпературного випарювання, пастеризації; ТМ Ave Technology для розливу тихих та газованих напоїв у ПЕТ та скляну тару та ТМ Bertoli – гомогенізатори високого тиску для рідин.

Спеціально для читачів Drinks+ пропонуємо знижку 50% на вхідний квиток з промокодом DRINKS. Промокод діє лише за умов онлайн реєстрації за посиланням https://worldfood.com.ua/visitors/registration.

У вартість квитка входить відвідування виставки Agro2Food.

До зустрічі 29-31 жовтня в Міжнародному виставковому центрі!



⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!

X
Украина