Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Австрія у Wine Travel Awards

Австрія у Wine Travel Awards. Must Visit!

28.03.2023, Премія

Знайомитись з пейзажами Австрії можна нескінченно, щоразу відкриваючи для себе різноманітність захоплюючих видів. Але також нескінченно можна выдкривати для себе різноманітність австрійських вин. Wine Travel Awards представляє номінантів, яки запрошують пройти еногастрономічними маршрутами країни та отримати задоволення не лише від живописних пейзажів, а й від високої якості їжі та вин.


До категорії Must Visit Wine Travel Awards представлені об’єкти, розташовані на туристичних маршрутах та є енагострономічними пам’ятками регіону. Напої та їжа, представлені номінантами, мають високий рівень якості, підтверджений авторитетними конкурсами та експертами. А самі об’єкти ведуть активну маркетингову політику. Вибирайте, голосуйте та вирушайте в дорогу!

LOISIUM WeinWelt

Австрія у Wine Travel Awards

Центр вина та культури в Нижній Австрії відкриває відвідувачам подорож 900-річними винними підвалами, винотеку та дегустаційний зал. Будівля LOISIUM WeinWelt , спроектована нью-йоркським архітектором Стівеном Холлом (Steven Holl), ворота – художником та дизайнером Хьюго Шаєром (Hugo Schaer).

Інтригуючий світ LOISIUM WeinWelt включає безліч визначних пам’яток, у тому числі 1,5 км підземних коридорів з діжками та 18 художньо оформлених інтерактивних станцій, що розповідають про історію виноробства.

Завершуючи тур не забудьте спробувати та придбати вина у винотеці WeinWelt.

Domäne Wachau

Австрія у Wine Travel Awards

Domäne Wachau – єдиний маєток у регіоні Вахау, який вирощує ділянки на кожному відомому винограднику регіону. Багато з цих виноградників всесвітньо відомі, у тому числі Ахляйтен, Келлерберг і Зінгеррідель. Відмінною рисою виноградників Domäne Wachau є рідкісні гнейсові ґрунти.

Під керівництвом Романа Хорвата MW (Roman Horvath) і Хайнца Фрішенгрубера (Heinz Frischengruber) Domäne Wachau перетворилася на одну з найкращих виноробень в Австрії з відмінним асортиментом вин Вахау.

У винотеці Domäne Wachau є можливість продегустувати великий асортимент вин, знайти цікаву інформацію про виноградарство, культуру та традиції регіону, а також купити найкращі вина від Steinfeder та Federspiel до грандіозних Smaragd.

Sattlerhof

Австрія у Wine Travel Awards

Сім’я Саттлер (Sattler) надає великого значення тісному співробітництву з природою. З урожаю 2016 вина Sattlerhof мають зелену печатку органічної сертифікації. Вони обробляють кілька невеликих ділянок на крутих схилах. Впоратися з непередбачуваним кліматом і рясними опадами в Південній Штирії складне завдання, але саме це формує неповторний характер вин Sattlerhof.

Виробники класифікують свої вина за походженням: Gebietsweine – регіональні вина, отримані з різних виноградників у Південній Штирії; Ortsweine – сільські вина з виноградників Гамліц та Айхберг; Riedenweine – вина з одного виноградника із Рід Капелленвайнгартен, Рід Сернауберг, Рід Кранахберг, Рід Пфаррвайнгартен та Рід Трінкаус.

З 1991 року Sattlerhof пропонує гостям розташування у готелі. У 1994 році на території готелю були побудовані басейн та сауна, Sattlerhof стала першою компанією у південній Штирії, у якої був власний басейн. У 2000 році сім’я Саттлер побудувала затишний заміський будинок з просторими номерами та апартаментами у сільському стилі та фантастичним видом на виноградники.

Величезною популярністю користується кухня ресторану Sattlerhof. Завжди свіжі ідеї та високі стандарти принесли їй широке визнання гурманів. У 2019 році ресторан був нагороджений трьома ковпаками Gault Millau.

Kracher

Австрія у Wine Travel Awards

Виноробня Kracher розташована неподалік озера Нойзідль в Ільміці. Засновник виноробні Алоїс Крахер (Alois Kracher). Щороку Kracher виробляє Trockenbeerenausleses у двох різних стилях вініфікації: вина NOUVELLE VAGUE ферментуються та витримуються у нових бочках із французького дуба, вина ZWISCHEN DEN SEEN вініфікуються у бочках із нержавіючої сталі або у великих бочках.

Крім всесвітньо відомого Trockenbeerenauslese, асортимент продукції включає Beerenauslese, Auslesen та невелику кількість сухих червоних та білих вин, а також Brut Rose. Вина Weinlaubenhof’s Kracher високо цінуються як на національному, так і міжнародному рівні.

Сьогодні виноробнею керує син Алоїса Крахера – Герхард разом зі своєю дружиною Івонн, яка відповідає за організацію презентацій вінтажів та Fine Wine Event.

Виноробня володіє KRACHER Hotel, KRACHER Guesthouse та KRACHER Landhaus, які розташовані в Ільміці, в центрі національного парку Нойзідлерзе. Загалом заклади пропонують 28 двомісних номерів, 5 апартаментів та один будинок для відпочинку. Усі об’єкти було створено заново або відремонтовано у 2021 та 2022 роках.

Tement

Австрія у Wine Travel Awards

«Наші найцінніші виноградники розташовані з південного сходу на південний захід. У них укладена вся наша пристрасть та досвід. Робити вино – означає розуміти, як поводитися з природою та її особливостями», – кажуть винороби Tement.

Tement розташована у Південній Штирії. Братья Армін та Штефан (Armin/Stefan Tement), представляють третє покоління виноробів.

Ось уже кілька років Tement обробляє свої виноградники за органічними принципами, з 2022 року виноробня є частиною Demeter Association та членом Respekt Gruppe.

Поточні вінтажі та вибрані раритети можна спробувати у будь-який час у години роботи в ресторані виноробні та у Magnothek (винотека для великих пляшок), без попереднього бронювання.

Коментована дегустація з сомельє, а також екскурсія по маєтку можливі за попереднім бронюванням і за додаткову плату у розмірі 15,00 євро з особи. Максимальна група становить 10 осіб. Забронювати дегустацію та номер можна на сайті.

X
Украина