Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Кожен гастровечір веде до Перемоги!

Номінант Wine Travel Awards – Charitable Gastro Dinners (Благодійні гастровечері), проєкт, у якому об’єдналися Асоціація кулінарів та спільнота Шефів з України, Польщі, Молдови, Румунії, Азербайджану і Грузії, провели ще один благодійний захід в підтримку ЗСУ.


Майже від самого початку повномасштабного вторгнення об’єднання шеф-кухарів з двадцяти міст України, Польщі, Молдови, Румунії, Азербайджану та Грузії почали проводити благодійні гастровечері, метою яких є зібрання коштів на потреби наших захисників.

Благодійні гастровечері

Благодійні вечері проводилися не тільки на теренах нашої країни, але й у Німеччині, Австрії, Польщі. На зароблені гроші було придбано все те, що так необхідно нашім захисникам: різноманітні дрони, автівки підвищеної прохідності, мотоцикли, реанімобіль, рації, генератори, набори інструментів, зарядні станції EcoFlow, продукти харчування тощо.

(Примітка редакції: проголосувати за номінанта Wine Travel Awards у категорії «Подія року» – Charitable Gastro можна тут до 31 березня включно).

І ось нещодавно відбувся черговий івент –  одинадцята гастровечеря, що пройшла у місті Одеса. Було зібрано 308 497 гривень. Всі зароблені кошти відправили на ППО. Цей захід був організований спільно з Ribas Hotel Group та Благодійним Фондом «Повернись живим».

Благодійні гастровечері

Як завжди на вечері подавалися українські страви в авторському виконанні шефів і панувала гостинна, по-домашньому затишна атмосфера.

Благодійні гастровечері

«Велика кількість партнерів, спонсорів і просто небайдужих людей долучаються до справи, яка допомагає нашим захисникам здолати ворога. Продовжуємо допомагати нашим хлопцям здобути Перемогу! Разом ми сила!» – кажуть учасники благодійного проєкту.

Для надання більш детальної інформації про заходи звертайтесь за телефонами:

  • Андрій Магалецький – Президент Асоціації кулінарів України (+38 068 805 08 05)
  • Анастасія Хоменко – адміністративний директор заходів (+38 099 362 52 42)

Номінант Wine Travel Awards – Charitable Gastro Dinners (Благодійні гастровечері), проєкт, у якому об’єдналися Асоціація кулінарів та спільнота Шефів з України, Польщі, Молдови, Румунії, Азербайджану і Грузії, провели ще один благодійний захід в підтримку ЗСУ. Майже від самого початку повномасштабного вторгнення об’єднання шеф-кухарів з двадцяти міст України, Польщі, Молдови, Румунії, Азербайджану та Грузії почали проводити […]

Bollicine del mondo-2024 – путівник у світ перлинних бульбашок

Додаток Bollicine del mondo, створений гастрономічним проєктом Identità Golose – це подорож всесвітом ігристих вин, який у своєму третьому випуску охоплює 740 виноробень (на 115 більше, ніж у 2023 році) з 39 країн.


Розробники першого у світі додатка про ігристе вино – Bollicine del mondo, який є номінантом Wine Travel Aawards, втретє представили свій цифровий гід та вручили спеціальні нагороди переможцям номінацій.

(Примітка редакції: проголосувати за Bollicine del mondo можна тут до 31 березня включно).

Безкоштовний універсальний додаток, доступний італійською та англійською мовами та призначений для вайнловерів та всіх тих, хто любить подорожувати та відкривати для себе скарби кулінарної та винної культури. Винна карта Bollicine del mondo – це колективна робота 16 винних експертів та журналістів.

Bollicine del mondo-2024

Автори проєкту Чинція Бензі (Cinzia Benzi), експерт з вина та гастрономії, письменниця; Паоло Маркі (Paolo Marchi), гастрономічний та винний критик, засновник та куратор Identità Golose, першого італійського конгресу авторської кухні та кондитерських виробів; Андреа Гриньяффіні (Andrea Grignaffini), експерт з їжі та вина; Клаудіо Чероні (Claudio Ceroni), засновник Identità Golose, президент бюро MAGENTA.

(Примітка редакції: Чинція Бензі є номінантом міжнародної премії Wine Travel Awards, проголосувати за Амбассадора року можна тут до 31 березня включно).

Bollicine del mondo-2024

Bollicine del mondo-2024 представляє 27 маршрутів, які охоплюють одні з найвидатніших регіонів ігристих вин: Асті та Москато, Ірпінію, Тренто-Док та Етну, Шампань, Ельзас, Бургундію, Пенедес, Чилі та Аргентину, а також Долину Напа та Сонома.

Онлайн-гід розповідає про найкращих виробників: 53% представлено Італією, 47% – виноробами Європи та решти світу. Винна карта Франції у Bollicine del mondo-2024 охоплює практично всі основні виноробні регіони країни: Шампань, Ельзас, Бургундію, Луару та Юра – 30% із 47%; Інші виноробні розташовані в Іспанії, Великобританії, Німеччини, Австрії, Албанії, Румунії, Греції, Португалії, Словенії, Швейцарії, Ізраїлі, Туреччини, Індії, Аргентині, Чилі, Бразилії, Канаді, США, Австралії та Новій Зеландії.

Новинки цього року: Бельгія, Чехія, Словаччина, Мальта, Ліван, Індонезія, Мексика та В’єтнам. Серед представлених виноробень переважають ті, хто застосовує класичний метод виробництва ігристого, а також виробництво Pet Nat.

Bollicine del Mondo

Номінації та переможці Bollicine del mondo-2024:

BOLLICINE DEL MONDO E L’INNOVAZIONE (Бульбашки та інновації)

  • Бенуа Гуез (Benoît Gouez) Chef de Cave Moët & Chandon

BOLLICINE DEL MONDO VISIONE SOSTENIBILITÀ (Бульбашки та сталий розвиток)

  • Champagne Moussé Fils
  • Monsieur Cédric Moussé

IL VITIGNO DA SCOPRIRE (Винні відкриття)

  • Asprinio – Cantina Salvatore Martusciello
  • “Trentapioli” Asprinio d’Aversa Doc, Salvatore Martusciello
  • Nero Buono – Cantina Marco Carpineti
  • Spumante Metodo Classico Kius Pas Dosé 2013

GIOVANI DI BELLE SPERANZE, BUONA LA PRIMA (Прем’єра)

  • Cantina Gabrile Magno – Metodo Classico Pas Dosé 2019

QUESTIONI DI FAMIGLIA (Сімейна справа)

  • Tenuta I Fauri -Famiglia Di Camillo

ETICHETTA D’AUTORE (Авторська етикетка)

  • Lambrusco Grasparossa di Castelvetro SuDiGiri di Pezzuoli dalle vigne di Maranello
  • Anthologie de Marjosse – Cuvée Blansky  – Pierre Lurton – Château Marjosse

I COMUNICATORI (Комунікатори)

  • Хосам Елдін Абу Елейун (Hosam Eldin Abou Eleyoun)
  • Адуа Вілла (Adua Villa)
  • Чиро Фонтанезі (Ciro Fontanesi)
  • Андреа Амадей (Andrea Amadei)

BOLLICINE DEL MONDO L’Esperto (Эксперт )

  • Ессі Авеллан (Essi Avellan).

Джерело: essiavellan.com, winenews.it, aislombardia.it, orogastronomico.it

Додаток Bollicine del mondo, створений гастрономічним проєктом Identità Golose – це подорож всесвітом ігристих вин, який у своєму третьому випуску охоплює 740 виноробень (на 115 більше, ніж у 2023 році) з 39 країн. Розробники першого у світі додатка про ігристе вино – Bollicine del mondo, який є номінантом Wine Travel Aawards, втретє представили свій цифровий […]

Дегустація Wine Travel Awards у світі сталого розвитку

ProWein, відома виставка вин у Дюссельдорфі, представляє низку дегустацій і подій, призначених для професіоналів галузі. В цьому році, серед них — унікальна подія The Wine Travel Awards Tasting Around the Sustainable World під назвою Weinland. Захід відбудеться у вівторок, 12 березня 2024 року, о 14.00, це буде справжня подорож різноманітними куточків світу вина.


Теоретичним «аперитивом» дегустації стане блискучий виступ професора, доктора Гергея Сольнокі (Gergely Szolnoki) з Університету Гайзенхайма, вже третій рік поспіль члена журі WTA, який розгляне питання: де починається і де закінчується стійкий винний туризм; які конкретні заходи найбільш ефективно сприяють сталому розвитку сектора винного туризму; які основні рушійні сили та навпаки бар’єри існують для впровадження сталого винного туризму. Висновки та конкретні рекомендації, викладені в презентації, ґрунтуються на досвіді дослідження, участь у якому брали понад 1500 виноробень у 42 країнах.

Szolnoki 


На дегустації Wine Travel Awards будуть представлені шість видатних зразків з різних куточків винної планети: вина та спиртні напої п’яти членів ком’юніті. Ці виноробні з різних країн втілюють усталені моделі бізнесу та виробництва.

TENUTA MANOYLO

Почнемо з Італії. Виноробня Tenuta Manoylo розташована у знаменитому регіону Марке, у самому центрі адріатичного узбережжя Італії, який цінують як винні критики, так і ентузіасти.

Tenuta Manoylo

Нещодавно, вино яке буде представлено на дегустації The Wine Travel Awards Tasting Around the Sustainable World, отримало срібну медаль на весняній сесії MUNDUS VINI 2024, яка ознаменувала його дебют на міжнародній арені.

Passo Del Borgo Falerio DOC Pecorino 2021, Silver MUNDUS VINI 2024

Tenuta Manoylo

  • Зовні: Солом’яно-жовтий колір із золотистими відблисками та ніжними зеленуватими відтінками.
  • Ніс: Глибокий і багатий букет з елегантною структурою. Інтенсивні ноти білих квітів та стиглих фруктів, що супроводжуються легкими відтінками ванілі та бальзамічного оцту.
  • Смак: структурований з вираженим трав’янистим ароматом. Виявляє хорошу кислотність, насичений, соковитий, приємно мінеральний, зі стійким смаком.
  • Поєднання: Ідеально доповнює рибні страви та підходить до різотто з морепродуктами.
  • Виноград: 100% Pecorino.
  • Вміст алкоголю: 13,50%.
  • Урожайність з гектара: близько 70 центнерів.
  • Щільність рослин: 4000 лоз на гектар.
  • Вік виноградника: 6 років.
  • Область виробництва: Мореско.
  • Середня висота: 100-200 метрів над рівнем моря.
  • Тип ґрунту: середньої текстури, тяжіє до глини.
  • Збір врожаю: кінець серпня, початок вересня. Відібрані вручну і відразу транспортуються в підвал для переробки.
  • Техніка вініфікації: м’яке пресування з наступним негайним зниженням температури. Ферментація в сталевих резервуарах при контрольованій температурі від 12 до 15 °C.
  • Витримка: спочатку дозрівання в сталевих ємностях, потім частково в цементних ємностях і 20% в дерев’яних тонно.

JIDVEI

Наступна зупинка приведе нас до Румуї, де ми дослідимо виноградники Вайнланда. Ми представляємо відвідувачам заходу два видатних вина з одного із найпривабливіших історичних регіонів Румунії. У феодальну епоху виноградники в самому центрі Трансільванії називали Вайнланд – країна вина, країна казкових замків і укріплених саксонських храмів.

Jidvei – це 75 років традицій, сімейна історія, сплетена з  пристрасті, майстерності та технологій.

Jidvei

Компанія Jidvei стала першим виробником вина в Румунії, що увійшов до ТОП-100 преміальних брендів вина та спиртних напоїв світу 2023 року за версією Luxury Lifestyle Awards, поряд із найпрестижнішими та найціннішими світовими брендами. Добірка включала приблизно 1000 компаній із Франції, Італії, Іспанії, Аргентини, Чилі, Австралії, Ірландії тощо. Для сімейного бізнесу, який цінує дух Трансільванії та репутацію виноградарства Румунії, це є джерелом гордості.

Jidvei, найбільший виробник вин із захищеним найменуванням походження в Румунії. Компанія володіє найбільшою плантацією виноградників у Румунії та Європі – 2500 га. У портфелі Jidvei понад 70 марок. Компанія здобула понад 1000 медалей на найважливіших національних та міжнародних змаганнях.

Jidvei

Jidvei прагне постійно вдосконалювати виробничі процеси, скорочувати викиди вуглецю та зберігати природні ресурси. У 2005 році компанія заснували першу приватну виноградарську школу в Румунії, де виробляється виноградний посадковий матеріал з високою біологічною цінністю.

Mysterium Rosé Brut Vintage 2021

Понад 60 років Jidvei виробляє ігристі вина традиційним методом. Mysterium Rosé Brut Vintage 2021 – це ігристе вино світлого лососево-рожевого кольору, отримане традиційним методом з вініфікованого рожевого винограду Pinot Noir. Делікатна інтенсивність запаху поєднує первинні ноти червоних фруктів, особливо вишні та полуниці, з тонкими нотами тіста та бріошів, характерних для часу, проведеного на дрібному осаді. Висока кислотність ідеально збалансована рівнем цукрів і щедрою кремовою текстурою. Ніжні смаки полуничного тарту та тонкі нотки малини та травневої вишні роблять Mysterium Rosé Brut 2021 чудовим ігристим вином.

  • Зовні: світло-лососево-рожевий.
  • Аромат: червоні фрукти, вишня і полуниця, тонкі нотки тіста і бріоші.
  • Смак: кремова текстура, висока кислинка, терпкість полуниці, малини та вишні.
  • Спирт: 12%.
  • Смаковий профіль: брют.
  • Рівень цукру: 8 г/л.
  • Загальна кислотність: 6,7 г/л.
  • Ручний збір врожаю.
  • Бродіння – в присутності відбірних дріжджів, температура бродіння 10-12°C.
  • Тривалість процесу бродіння 25-30 днів.
  • Дозрівання – мінімум 36 місяців, на дрібному осаді.

Eiswein Jidvei 2018 

Jidvei 

Воістину золоте вино – втілення досконалості у кожному аспекті. Виноград сорту Traminer Roz збирають після морозних ночей на початку зими для отримання дорогоцінного десертного вина з відтінками стиглого меду, золотистим або яскраво-янтарним кольором і нотами жовтого кавуна, манго, абрикосів та айви.

  • Зовні: колір прозорий, від золотистого до яскраво-янтарного
  • Аромат: абрикоси, айва, мед
  • Смак: жовтий кавун, манго, абрикоси, айва, зрілий мед
  • Спирт: 11,05%
  • Смаковий профіль: солодкий
  • Залишковий цукор: 184 г/л
  • Загальна кислотність: 5,92 г/л
  • Об’єм: 0,375 л
  • Ручний збір врожаю
  • Мацерація шкіри, 6-8 годин
  • Бродіння: в присутності відбірних дріжджів, при температурі 18°C – 20°C
  • Дозрівання: в резервуарах з нержавіючої сталі, мінімум 6 місяців, на дрібному дріжджовому осаді
  • Розлив: через 6 місяців після закінчення спиртового бродіння.

SHUMI WINERY

Shumi Winery знаходиться в Грузії, колисці виноробства, має глибокі грузинські винні традиції та прагне бути сполучною ланкою між минулим, з 8000-річною історією виноробства, і майбутнім виноробства Грузії. «Ми віримо, що традиції та сучасність повинні йти рука об руку, дозволяючи нам міцно стояти на наших коренях, дивлячись у майбутнє з креативністю», – кажуть у компанії.

Shumi

З 1997 року Shumi Winery створює продукцію, яка є втіленням найкращих терруарів, використовуючи традиційні грузинські методи виноробства в поєднанні з сучасними техніками. Сьогодні це одна з провідних виноробних компаній Грузії з 200 га виноградників, сучасною виноробнею, яка гармонійно використовує нержавіючу сталь, дуб і квеврі. Також компанія відкрила музей, де зберігаються унікальні артефакти, які були знайдені під час будівництва виноробні. А відзначений нагородами туристичний комплекс – є предметом гордості всієї країни.

Salome Single Vineyard 2013

Теруар Salome розташований в історичній місцевості Didkure, в Napareuli PDO, яке в минулому належало царям Грузії та принцу Олександру Чавчавадзе.

Ці 1,9 га складаються з 25 літніх виноградних лоз Saperavi, зі щільністю 2650 лоз/га, з максимальною продуктивністю 30 HL/га. Виноградник розташований на південному, делювіальному, багатому корисними копалинами схилі Кавказьких гір, на лівому березі річки Алазані, на висоті 450 м над рівнем моря, в оточенні дикої природи.

  • Зовні: насичений фіолетовий кольор.
  • Аромат: червоної та чорної вишні з нотками ожинового варення.
  • Смак: має насичене тіло, добре збалансоване, зі смаком еволюції чорної та червоної фруктової шкіри, лісової підстилки, зі стиглими, повністю інтегрованими танінами, добре збалансованою кислотністю, що забезпечує тривалий смак.
  • Бродіння протікає при 23-28С, з pigéage.
  • 12 днів мацерації, перед яблучно-молочним бродінням.
  • Яблучно-молочне бродіння і витримка проводяться в нових дубових бочках об’ємом 225 л протягом 11 місяців.
  • 100% Saperavi.

RUTA

Напій – уособлення сильного та яскравого характеру України. У листопаді 2023 року бальзам RUTA взяв участь у відомому міжнародному конкурсі CRAFT SPIRITS AWARDS, який проходив у Лондоні. На цьому конкурсі унікальний трав’яний бальзам став одним із переможців і отримав золоту медаль. Авторкою бальзаму є Оксана Левченко.

RUTA balm

RUTA – це крафтовий бальзам, створений з 96 найкращих рослин, зібраних з різних куточків нашої прекрасної України. Багато з цих рослин здавна відомі своїми магічними властивостями, які дарують силу і захист. Бальзам виготовлений шляхом спиртової мацерації ягід, квітів, трав, коренів і прянощів. Далі йде процес купажування з додаванням води, високоякісного спирту та цукрового сиропу. Бальзам не містить барвників і ароматизаторів. Вміст алкоголю: 36%. Це класичний дижестив. Бальзам не піддається холодній фільтрації, щоб зберегти всі відтінки смаків і ароматів, які дарує нам природа.


TAYLOR`S

Останній пункт подорожі – Португалія та її Taylor’s Historical Collection III The Mallet.

Taylor’s Historical Collection III The Mallet

Taylor’s

Цей особливий портвейн Reserve Tawny Port створений із суміші червоного винограду, вирощеного в долині Дору в Португалії та витриманого в невеликих дубових бочках.

Унікальне вино представлено в історичній пляшці 18 століття та доставляється в ексклюзивній дерев’яній коробці.

Taylor’s Historical

Портвейн має глибокий, цегляно-червоний колір з червоним відтінком і стиглий складний аромат, який містить ніжні нюанси сливи, інжиру, марципану та ірису; елегантний відтінок сигарної коробки, кедра та шкіри, що надає аромату екзотичний відтінок. Смак інтенсивний і вишуканий, з спокусливою повнотою, м’якістю і округлістю, а також нотами фруктового торта і свіжої сливи. Ці аромати супроводжуються тонкими, добре інтегрованими танінами та довгим приємним післясмаком.

Taylor’s зосереджується на якості та інноваціях. Вина компанії витримуються десятиліттями і отримали високу оцінку від Роберта Паркера (Robert Parker). Taylor’s особливо відома своїми старовинними портвейнами, які час від часу розливаються у спеціальні ємності, наприклад – Very Very Old Tawny Port для платинового ювілею королеви Єлизавети II.


Вітаємо та ласкаво просимо на івент WTA на ProWein!

Вівторок, 12 березня 2024 року, о 14.00,

зал 13, стенд F100.

ProWein, відома виставка вин у Дюссельдорфі, представляє низку дегустацій і подій, призначених для професіоналів галузі. В цьому році, серед них — унікальна подія The Wine Travel Awards Tasting Around the Sustainable World під назвою Weinland. Захід відбудеться у вівторок, 12 березня 2024 року, о 14.00, це буде справжня подорож різноманітними куточків світу вина. Теоретичним «аперитивом» […]

Публічне голосування Wine Travel Awards відкрито!

Шановні ентузіасти вина, ми раді повідомити про початок довгоочікуваного етапу публічного голосування Wine Travel Awards 2023-2024. На ваш розгляд представлено 16 категорій, які охоплюють весь спектр винного туризму. Це унікальна можливість взяти активну участь і підняти у рейтингу видатних професіоналів галузі.


Публічне голосування відкрито з 1 березня по 1 квітня 2024 року. Протягом цього періоду ми пропонуємо вам відвідати сайт WTA, уважно переглянути профілі номінантів і віддати свої голоси за своїх фаворитів.

Наступним етапом буде голосування наших шановних суддів. З 1 квітня суддівський комітет WTA, що складається з 12 висококваліфікованих професіоналів, візьметься за почесне, але складне завдання – вибрати одного переможця в кожній категорії. Переможці будуть оголошені в травні та офіційно вшановані на церемонії WTA в Лондоні в червні цього року.

Нижче ви можете знайти описи категорій та номінацій WTA. Сподіваємося, що це полегшить вам вибір!

The Visiting Card of the Country

Wine Travel Awards Voting is Live

Напрямки, виноробні, національні бренди, заклади з винною програмою: готелі, ресторани місцевої кухні, бари, музеї вин і фірмових страв, дегустаційні зали. У цю категорію входять такі номінації:

  • Region of the year

Представлені консорціуми, винні офіси та туристичні програми по всьому світу. Ви можете відкрити для себе ініціативи, які демонструють менш відомі виноробні країни, висвітлюючи їх унікальне розташування, відомі вина, історичні місця та культурні надбання.

Відвідайте номінацію. Обирайте фаворита та голосуйте!

  • Must Visit

Тут можна ознайомитися з окремими об’єктами чи напрямками, розташованими на туристичних маршрутах, які є гастрономічними принадами регіону.

Відвідайте номінацію. Обирайте фаворита та голосуйте!

  • Brand – the Visiting Card of the Country

Номінація присвячена брендам (напої та продукти харчування), виробленим у країні походження зі 100% місцевої сировини. Бренди відрізняються високим рівнем якості, активною маркетинговою стратегією, а також національною та міжнародною дистрибуцією.

Відвідайте номінацію. Обирайте фаворита та голосуйте!

  • Progressive Approach

Тут ви можете ознайомитись із суб’єктами, які мають фактичні докази відповідності міжнародним принципам сталого розвитку, екологічності та інших ознак прогресивних підходів.

Відвідайте номінацію. Обирайте фаворита та голосуйте!

  • Art & History Object

У цій номінації представлені об’єкти, що мають статус арт-об’єкта, або об’єкти, які можуть підтвердити приналежність своєї архітектури до зразка мистецтва чи історії.

Відвідайте номінацію. Обирайте фаворита та голосуйте!

Ambassador

Ambassador

Амбасадори – особи, які представляють вина, регіони, еногастрономічні маршрути, бренди; асоціації, консорціуми, національні винні бюро, туристичні офіси та туроператори. У цю категорію входять такі номінації:

  • Creative Strategy

Ця номінація присвячена суб’єктам, які мають статус амбасадора вина / регіону / дороги вина та смаку. Їх діяльність вирізняється особливим творчим підходом, креативними рішеннями, оригінальністю поглядів.

Відвідайте номінацію. Обирайте фаворита та голосуйте!

  • Ambassador of the Year

Номінанти в цій категорії є амбасадорами вина, регіонів або винних маршрутів, демонструючи відданість еногастрономічним асоціаціям. Визнані промоутерами більше року, їхня діяльність підтверджується офіційними джерелами, ЗМІ. Ця категорія аплодує суб’єктам із особливим і креативним підходом.

Відвідайте номінацію. Обирайте фаворита та голосуйте!

Wine & Food Influencer

Wine & Food Influencer

Журналісти, професійні ЗМІ, блогери, фотографи та відеооператори. У цю категорію входять такі номінації:

  • The Brightest Journey

Тут можна знайти авторів, у творчому доробку яких – репортаж з еногастрономічного туру чи репортаж з подорожі цікавим регіоном, конкретним об’єктом винної дороги тощо.

Відвідайте номінацію. Обирайте фаворита та голосуйте!

  • Author of the Year

Ця номінація присвячена авторам літературних творів (путівник, довідник тощо) або серії публікацій у будь-яких ЗМІ на еногастрономічну тематику.

Відвідайте номінацію. Обирайте фаворита та голосуйте!

  • Expert Opinion

Тут ви можете ознайомитися з авторами, чиї публікації демонструють глибокі знання в галузі еногастрономії та/або особливостей регіону.

Відвідайте номінацію. Обирайте фаворита та голосуйте!

Education in Enotourism

Музеї вина, інститути вина, дегустаційні зали, в тому числі розташовані на території винзаводів, академії еногастрономії, школи вина, які беруть участь у туристичних проектах, організатори турів на виставки тощо. До цієї категорії відносяться наступні номінації:

  • Cultural Mission

Номінація спрямована на виявлення навчальних закладів та програм із особливою культурною місією (відродження традицій, просування передових технологій тощо).

Відвідайте номінацію. Обирайте фаворита та голосуйте!

  • Unique Program

Ця номінація передбачає оригінальну освітню чи екскурсійну програму, організацію спеціальних дегустацій та турів.

Відвідайте номінацію. Обирайте фаворита та голосуйте!

Wine Guide

Екскурсоводи, гіди-представники виноробних регіонів, туроператори та ін. До цієї категорії входять наступні номінації:

  • Top Guide

У цій номінації представлені особи з трирічним досвідом, визначними професійними досягненнями та знаннями у сфері еногастрономії.

Відвідайте номінацію. Обирайте фаворита та голосуйте!

  • Travel Operator of the Year

Тут можна знайти гідів або туристичні компанії, які самостійно розробили у своєму портфоліо еногастрономічні тури за унікальним маршрутом.

Відвідайте номінацію. Обирайте фаворита та голосуйте!

Enogastronomic Events

Enogastronomic Events

Фестивалі, дні вина та місцевих продуктів, виставки, рекламні програми. У цю категорію входять такі номінації:

  • Event of the Year

Номінація спрямована на визначення важливих подій (Дні вин, місцевих продуктів, фестивалі, гастрономічні саміти, онлайн-симпозіуми), які відбулися протягом року, що передує поточному року премії.

Відвідайте номінацію. Обирайте фаворита та голосуйте!

  • Magnet of the Region

Номінація допомагає підтримати організаторів професійних заходів (еногастрономічних фестивалів, виставок, дегустацій, аукціонів), спрямованих на популяризацію місцевих та міжнародних виробників крафтових напоїв та місцевих делікатесів.

Відвідайте номінацію. Обирайте фаворита та голосуйте!

WTA це не змагання, це свято неймовірної пристрасті, майстерності та товариства у винному туризмі. Ми цінуємо кожного та дякуємо вам за співпрацю з WTA і за те, що ви допомагаєте дізнатися про тих, хто піднімає галузь. Під час голосування та після нього залишайтеся на зв’язку з нами, підписавшись на оновлення WTA. Поділіться своїми поглядами, відкрийте нові ідеї та давайте разом насолоджуватися цим чарівним світом вина.

Приєднуйтесь до нас у цій захоплюючій подорожі!

Не забувайте підписуватися та слідкувати за нашими новинами в соціальних мережах:

Instagram

Facebook

Шановні ентузіасти вина, ми раді повідомити про початок довгоочікуваного етапу публічного голосування Wine Travel Awards 2023-2024. На ваш розгляд представлено 16 категорій, які охоплюють весь спектр винного туризму. Це унікальна можливість взяти активну участь і підняти у рейтингу видатних професіоналів галузі. Публічне голосування відкрито з 1 березня по 1 квітня 2024 року. Протягом цього періоду […]

«Підводна виноробня» на Eccellenza di Toscana

З кожним роком ком’юніті Wine Travel Awards поповнюється дедалі цікавішими номінантами; наша спільнота розширюється географічно та професійно, а деякі номінанти дивують цілковіто унікальним виробництвом. Цього року номінантом з таким унікальним виробництвом стала компанія Azienda Agricola Arrighi, власника якої – сеньйора Антоніо Аррігі, називають Multitalented Wine Entrepreneur (багатоталановитий винний підприємець).


У 2019 році світ почув про Nesos – «підводне вино», рецепт якого йде в давнину і налічує майже 2,5 тисячі років: перед тим як витримувати вино в амфори, виноград занурюють на певний час у морську воду, а потім викладають в’ялитися на сонці. Перший реліз Nesos вийшов кількістю всього 40 пляшок, а ажіотаж навколо презентації був настільки великий, що з двох сотень журналістів на прес-конференцію змогла потрапити лише половина.

Антонио Ариги

Сьогодні Nesos можна скуштувати на виноробні сеньйор Антоніо Аррігі (Antonio Arrighi), заздалегідь забронювавши відвідування, або на спеціальних заходах, у яких Azienda Agricola Arrighi бере участь.

2 та 3 березня таким заходом стала 22-а виставка Eccellenza di Toscana, присвячена дегустації найкращих вин Тоскани та організована AIS Toscana. Івент відбувся на Stazione Leopolda у Флоренції. Дегустація Nesos Azienda Agricola Arrighi пройшла 3 березня. Біля стійки сеньйора Аррігі, як і  завжди, була черга бажаючих скуштувати єдине у своєму роді вино.

Azienda Agricola Arrighi

Перебування винограду в солоній воді призводить до появи морської нотки в «носі» та смаку зрілих фруктів у «тілі», а велика кількість мінеральних залишків після мацерації в глиняних судинах робить це вино менш кислотним.

З кожним роком ком’юніті Wine Travel Awards поповнюється дедалі цікавішими номінантами; наша спільнота розширюється географічно та професійно, а деякі номінанти дивують цілковіто унікальним виробництвом. Цього року номінантом з таким унікальним виробництвом стала компанія Azienda Agricola Arrighi, власника якої – сеньйора Антоніо Аррігі, називають Multitalented Wine Entrepreneur (багатоталановитий винний підприємець). У 2019 році світ почув про […]

Tenuta Manoylo. Зірка в короні Марке

Нова італійська виноробня  здобула вищі нагороди Grand Gold, the Best of Show Marche та  Silver на конкурсі MUNDUS VINI 2024.


Результати MUNDUS VINI Spring Tasting 2024 щойно облетіли світ. І Wine Travel Awards вітає перших переможців – членів свого яскравого міжнародного комьюніті. Практично «Відкриттям року» для нас стала італійська Tenuta Manoylo Tenuta Manoylo – Wine Travel Awards з регіону Марке, яка щойно зробила перші кроки на світовій арені. І ось гучна перемога – дві найвищі нагороди: Grand Gold – 2021 Marche IGT Sangiovese; Silver –  2021 Falerio DOC Pecorino. Крім того, Tenuta Manyolo одержала на Mundus Vini the Best of Show Marche за своє чудове 2021 Marche IGT Sangiovese.

Tenuta Manoylo

Вина Tenuta Manoylo були створені, щоб продемонструвати продукцію регіону, який з часів Піценума та Стародавнього Риму славився виробництвом вишуканих вин та олії, відомих у всьому Середземномор’ї та Європі. Сьогодні, після десяти років наполегливих робіт, поєднуючи інноваційні технології з давніми традиціями виноробства, Tenuta Manoylo пропонує свої творіння тим, хто прагне насолоджуватися неповторним смаком місцевих вин і краєвидами, що застигли у часі. Виноградники Tenuta Manoylo розкинулися в серці регіону Марке – на мальовничих пагорбах, що оточують середньовічне село Мореско та річку Асо. Тут, між горами та морем, клімат – із ніжною весною і м’якою осінню та спекотним літом, пом’якшеним Адріатикою, – особливо сприятливий для вирощування винограду.

Tenuta Manoylo

Високого класу цим винам додала участь у їх створенні талановитого енолога Луїджі Костантіні. Це один з найавторитетніших виноробів Італії, президент Assoenology Marche. Він народився в цих місцях і вже 45 років працює виключно з локальними винами, бо вбачає в них величезний потенціал. Об’єднавши зусилля з власниками Tenuta Manoylo та унікальними даними терруару, Луїджі Костянтіні вдалося створити лимітований пул блискучих вин на цій виноробні.

Tenuta Manoylo

В цьому році власниками було вирішено вийти на міжнародну арену. І ось перший конкурс, в якому взяли участь вина Tenuta Manoylo, – і дві найвищі нагороди. Наведемо дані про теруар та характеристики переможців.

MARCHE IGT SANGIOVESE 2021, Grand Gold MUNDUS VINI 2024

MARCHE IGT SANGIOVESE

  • Колір: рубіново-червоний з м’якими фіолетовими відблисками.
  • Ніс: інтенсивний, складний букет з ефірним підліском, стиглими червоними фруктами та пряними нотами. Елегантний і гармонійний, з легкими бальзамічними тонами старіння деревини.
  • Смак: сухий, пікантний, теплий і фруктовий, м’який і вишуканий. Наповнений елегантними та збалансованими танінами і низьким вмістом залишкового цукру, що забезпечує пікантність та стійкий посмак із бальзамічним та пряним третинним ароматом.
  • Вміст алкоголю: 15,00%
  • Район виробництва: Мореско
  • Сорти: Санджовезе, Каберне Совіньон, Гренаш, Сіра, Мерло
  • Середня висота: 100-200м над рівнем моря
  • Ґрунт: середньої текстури, схильної до глини
  • Щільність лоз: 4000 лоз на гектар
  • Урожайність з гектара: близько 60 ц
  • Збір врожаю: з середини вересня до кінця жовтня. Відібрані вручну ягоди відразу транспортуються в підвал для переробки.
  • Ферментація: в сталевих резервуарах при контрольованій температурі від 18 до 24 °C. Мацерація шкірки від 15 до 25 днів залежно від сорту винограду.
  • Дозрівання: в цементних резервуарах протягом 8-9 місяців з подальшою витримкою в деревині (15 і 30 гл бочки + тонно + барріки) протягом 14 місяців. Розливається не раніше, ніж через рік після виробництва і витримується в пляшці не менше 3 місяців.

MARCHE IGT SANGIOVESE


FALERIO DOC PECORINO 2021, Silver MUNDUS VINI 2024

FALERIO DOC PECORINO

  • Сорт: 100% Пекоріно
  • Вміст алкоголю: 13,50%
  • Урожайність з гектара: близько 70 ц
  • Система обрізки: Гюйо
  • Щільність лоз: 4000 на гектар
  • Вік виноградника: 6 років
  • Область виробництва: Мореско
  • Середня висота: 100-200м над рівнем моря
  • Тип ґрунту: середньої текстури, тяжіє до глини Збір врожаю: кінець серпня, початок вересня. Відібрані вручну ягоди швидко транспортуються на переробку.
  • Техніка вініфікації: м’яке пресування з наступним негайним зниженням температури. Ферментація в сталевих резервуарах при контрольованій температурі від 12 до 15 °C.
  • Витримка: спочатку дозрівання в сталевих ємностях, потім частково в цементних ємностях і 20% в дерев’яних тонно. Розливається в пляшку через рік витримки.

FALERIO DOC PECORINO


Команда Wine Travel Awards з гордістю повідомляє, що матиме честь представляти Tenuta Manoylo  у рамках форуму ProWein: The Wine Travel Awards Tasting Around the Sustainable World (hall 13, booth F100; 12 березня, 14.00), а також на своєму стенді на Vinitaly 14-17 квітня.

СЕО Wine Travel Awards та суддя MUNDUS VINI Spring Tasting 2024 пані Ірина Дьяченкова так прокоментувала цю колаборацію з Tenuta Manoylo: «Це захоплюючий досвід і почесна місія – відкривати світові таку перспективну виноробню, справжню перлину з, на наш погляд, малозвіданого італійського регіону Марке. Ми запрошуємо усіх цінителей вина, байєрів та дистриб’юторів, рестораторів та колекціонерів звернути увагу на вина Tenuta Manoylo. Вони справді варті оцінки найдосвідченіших профі – впевнена, що одержана медаль Grand Gold – лише перший крок на славному шляху, який сьогодні розпочинає ця виноробня. І я пишаюся, що ці перші кроки її засновники роблять разом з проєктом Wine Travel Awards».

Нова італійська виноробня  здобула вищі нагороди Grand Gold, the Best of Show Marche та  Silver на конкурсі MUNDUS VINI 2024. Результати MUNDUS VINI Spring Tasting 2024 щойно облетіли світ. І Wine Travel Awards вітає перших переможців – членів свого яскравого міжнародного комьюніті. Практично «Відкриттям року» для нас стала італійська Tenuta Manoylo Tenuta Manoylo – Wine Travel […]

Wine Paris & Vinexpo Paris – нові висоти, безмежні перспективи

41 253 відвідувачів з 137 країн, 4 070 експонентів з 48 країн, а ще понад 100 заходів, семінарів, дегустацій та конференцій. Саме таких результатів досягла головна виставки Vinexposium, яка відображає політичні та економічні тенденції в індустрії вина та спиртних напоїв – Wine Paris & Vinexpo Paris.


У 2024 році Drinks+ & Wine Travel Awards продовжує плідну та активну співпрацю з Wine Paris & Vinexpo Paris. І ми раді ще раз нагадати, що Wine Paris & Vinexpo Paris стала номінантом Wine Travel Awards у Enogastronomic Events / Event of the Year.

У рамках партнерства Wine Paris & Vinexpo Paris та Wine Travel Awards, на виставці розповсюджувався Wine Travel Awards Guide 2022-2023 – унікальний друкований та цифровий каталог, що об’єднує учасників спільноти WTA другого сезону нагородження. Гід буде й на сайті Wine Paris & Vinexpo Paris. WTA Guide є справжнім навігатором у захоплюючий світ вина та винного туризму для професіоналів та вайнловерів.

З 12 по 14 лютого 2024 року Париж відкрив вікно у світ вин та спиртних напоїв ширше, ніж будь-коли раніше – Wine Paris & Vinexpo Paris досягла нових висот, перевершивши всі очікування організаторів.

41 253 відвідувачів з 137 країн, 4 070 експонентів з 48 країн, а ще понад 100 заходів, семінарів, дегустацій та конференцій з усією міжнародною індустрією вина та спиртних напоїв.

Wine Paris & Vinexpo Paris

В перший день заходу (12 лютого) відбувся Vinexpo Challenge – традиційна дегустація наосліп, організована Міжнародною асоціацією сомельє (ASI) та Vinexposium. Участь приймали Раймондс Томсонс (Латвія) (Raimonds Tomsons), найкращий сомельє світу 2023 року та Валерія Гампер (Аргентина) (Valeria Gamper), найкращий сомельє Північної та Південної Америки 2022 року.

Wine Paris & Vinexpo Paris

А вже наступного дня – 13 лютого, в противагу Vinexpo Challenge, де глибокі знання та навички були продемонстровані живими 🙂 найкращими сомельє, своїми вміннями дивував штучний інтелект. Наразі ШІ здійснює революцію у багатьох галузях – індустрія барів та спиртних напоїв не є винятком. Від розробки нових рецептів до оптимізації операцій, маркетингу та взаємодії з клієнтами – потенціал ШІ може забезпечити ефективність на кожному етапі процесу створення алкогольних напоїв. Завдяки добірці тематичних досліджень відвідувачі мали нагоду дізнатися, як саме включити ці технологічні досягнення у свій набір інструментів, щоб проєктувати, створювати, розробляти, аналізувати, оптимізувати та просувати бари, коктейлі та алкогольні напої майбутнього.

Wine Paris & Vinexpo Paris

Величезний інтерес з боку відвідувачів привернула до себе La Nouvelle Vague – ексклюзивна платформа, призначена для молодих виробників у виноробній галузі з досвідом менше 5 років. Експонентам La Nouvelle Vague надавався індивідуальний простір, щоб вони могли в ідеальних умовах представити свої дебютні вина аудиторії кваліфікованих дистриб’юторів. Мета La Nouvelle Vague – дати молодим виробникам, які тільки починають свій шлях, вирішальний поштовх на Wine Paris & Vinexpo Paris та дозволити їм розбудувати свою дистриб’юторську мережу у Франції та за кордоном.

Wine Paris & Vinexpo Paris

У розширеному форматі (1500 м2), з понад 140 експонентами алкогольних та безалкогольних напоїв, пива та сидру, Wine Paris & Vinexpo Paris представив Be Spirits, майданчик, присвячений міцним алкогольним напоям, пиву, сидру та міксології майбутнього. Також були представлені інноваційні івенти та концепції, які допоможуть розшифрувати нові тенденції ринку, виявити продукти, що руйнують стереотипи та спроможні об’єднати виробників, дистриб’юторів, барменів та експертів, задля будування бізнесу майбутнього.

Серед нових напрямків Wine Paris & Vinexpo Paris:

  • NO/LOW – як відгук на стрімкий розвиток ринку безалкогольних та напоїв з низьким вмістом алкоголю. Було представлено близько двадцяти міжнародних брендів: безалкогольні та напої з низьким вмістом алкоголю, серед яких вишукані настоянки, функціональні напої (безалкогольні напої, що містять мінерали, вітаміни, амінокислоти, пробіотики тощо) та ін;
  • BEERS & CIDERS – головна новинка цьогорічної виставки, зона пива та сидру, споживання яких за останні роки стрімко зросло.

Своїми масштабами вразив відвідувачів INFINITE BAR – у найбільшому тимчасовому коктейль-барі Франції (завдовжки 40 метрів), працювали 20 відомих коктейль-барів (одні з найкращих у світі), у тому числі три гостьові бари з Лондона, Барселони та Мадрида. Бармени та міксологи співпрацювали протягом трьох днів, щоб запропонувати відвідувачам свої першокласні мікси.

Wine Paris & Vinexpo Paris

CRAFT PAVILION пропонував лінійку надихаючих автентичних брендів від молодих талановитих виробників.

Окремої уваги заслуговує освітня програма Wine Paris & Vinexpo Paris. Speakeasy room стала місцем для бурхливих доповідей, панельних дискусій і майстер-класів, які проводили міжнародні експерти галузі.

Wine Paris & Vinexpo Paris9

З 2022 року Wine Paris & Vinexpo Paris, як і всі заходи Vinexposium, взяли на себе зобов’язання досягти до 2050 року важливої та амбітної мети – вуглецевої нейтральності. У 2023 році Wine Paris & Vinexpo Paris стала першою подією Vinexposium, яка виміряла та вжила заходів для зменшення викидів вуглецю на основі показників ефективності CSR (корпоративна соціальна відповідальність), спрямованих на досягнення вуглецевої нейтральності. Команда професіоналів визначила показники, які дозволяють вимірювати, коригувати та відстежувати наслідки наших дій із часом. Їхній моніторинг здійснюється за допомогою ресурсу Climeet, розробленого Green Evénements. З докладними показниками та результатами можна ознайомитись тут. Після завершення заходу було проведено консультації з експонентами та відвідувачами, постачальниками послуг та партнерами, щоб спільно провести перший вуглецевий аудит Wine Paris & Vinexpo Paris.

Wine Paris & Vinexpo Paris

Більше інформації на сайті.

Фото: wineparis-vinexpo.com, facebook.com/Vinexposium/photos,  iwsc.net

41 253 відвідувачів з 137 країн, 4 070 експонентів з 48 країн, а ще понад 100 заходів, семінарів, дегустацій та конференцій. Саме таких результатів досягла головна виставки Vinexposium, яка відображає політичні та економічні тенденції в індустрії вина та спиртних напоїв – Wine Paris & Vinexpo Paris. У 2024 році Drinks+ & Wine Travel Awards продовжує […]

Смачні «коти» – гарний настрій

9 лютого у Тель-Авіві відбувся унікальний захід від Ейнат Кляйн та Андрія Макаревича – дегустація двох нових вин Einat Winery.


Як і завжди, дегустація вин от Ейнат Кляйн – це свято, поєднання музики та вина. Ось і цього разу  яскравий івент подарував гостям не тільки задоволення від ароматного вина та класного джазу, кожен, хто відвідав унікальний вечір, забрав із собою шматочок радості і промінчик світла.

За вміст пляшок відповідала Ейнат Кляйн – номінант та переможець публічного голосування Wine Travel Awards 2022-2023 у Wine Guide/Top Guide, суддя WTA, а за ексклюзивне оформлення етикеток – Андрій Макаревич. Кожна пляшка пронумерована та є колекційною річчю.

Ейнат Кляйн

«Це був, безумовно, наймасштабніший з усіх наших винних заходів – близько 500 гостей! Просто неймовірно. Величезна кількість старих друзів, нових знайомих і просто чудових глядачів та поціновувачів!», – каже Ейнат Кляйн.

На цей раз «котів» звали «Lonely Cat 2020» та «3 Other Cats 2020». Перше – моносортове із сорту Petit Verdot, який в основному використовується в класичних бордоських асамбляжах. Винні експерти кажуть, що і в Ізраїлі дуже мало моносортових вин із Petit Verdot. Але Einat Winery знає чим здивувати вайнловерів. Друге вино – бленд із трьох сортів винограду: Marselan, Cabernet Sauvignon та Carignan.

Einat Winery

«Цей вечір увійде до нашої історії як винна пригода з одним і трьома котами», – коментують вечірку гості.

І немає сумніву, що всі вже чекають наступні дегустації. До речі, вони вже заплановані. Де? В Ашдоду (21 березня) та Хайфі (22 березня). Буде багато вина, багато смачних закусок та багато гарної музики. Але головне – унікальна атмосфера, яка завжди панує на івентах від Ейнат Кляйн та Андрія Макаревича.

Фото: Alex Lapiner

9 лютого у Тель-Авіві відбувся унікальний захід від Ейнат Кляйн та Андрія Макаревича – дегустація двох нових вин Einat Winery. Як і завжди, дегустація вин от Ейнат Кляйн – це свято, поєднання музики та вина. Ось і цього разу  яскравий івент подарував гостям не тільки задоволення від ароматного вина та класного джазу, кожен, хто відвідав […]

ProWein Dusseldorf знову приймає Wine Travel Awards

У 2024 році відома виставка вина та алкогольних напоїв ProWein знову привітає тисячі світових професіоналів галузі в Дюссельдорфі. Захід відбудеться з 10 по 12 березня.


Співпраця між Wine Travel Awards, інноваційним щорічним глобальним проєктом у сфері винного туризму, ініційований Communication Media Group Drinks+, і однією з головних виставок у світі, продовжує успішно розвиватися.

Цього року у співпраці з ProWein команда Wine Travel Awards збере професіоналів світового ринку вина та алкогольних напоїв на форумі ProWein: The Wine Travel Awards Tasting Around the Sustainable World.

  • Форум проходитиме у залі 13, стенд F100.
  • Дата: вівторок, 12.03.2024
  • 14.00 — 15.00

У рамках заходу Wine Travel Awards представить дегустацію вин шести членів спільноти проєкту. Ці виробники з різних країн світу втілюють усталені моделі бізнесу та виробництва.

Gergely Szolnoki

Крім того, відвідувачі заходу матимуть можливість насолодитися результатами прогресивних практик, а теоретичним «аперитивом» дегустації стане блискучий виступ професора, доктора Гергея Сольнокі (Gergely Szolnoki)* з Університету Гейзенхайма, члена журі WTA третій рік поспіль, який порушить теми: де починається і де закінчується стійкий винний туризм; які конкретні заходи найбільш ефективно сприяють сталому розвитку сектора винного туризму; якими є основні рушійні сили та бар’єри для впровадження сталого винного туризму. Висновки та конкретні рекомендації, викладені в презентації, ґрунтуються на вивченні рекомендацій і передового досвіду понад 1500 виноробень у 42 країнах – головних рушійних сил сталого винного туризму.

На міжнародному прес-стенді ProWein відбудеться презентація та розповсюдження Wine Travel Awards (WTA) Guide 2022—2023* — фінального каталогу учасників спільноти WTA другого сезону премії, унікальне друковане та цифрове видання.

Guide WTA має на меті продемонструвати найбільш динамічні та винахідливі винні та алкогольні компанії, бренди, особистості та проєкти, які беруть участь у другому виданні Wine Travel Awards. Окрім друкованої версії, WTA Guide буде представлений на Digital Trade Press Stand — онлайн-платформі Messe Düsseldorf, що покращить його видимість завдяки інтеграції з веб-порталом ProWein.

  • Щоб дізнатися більше, зв’яжіться з нами за адресою partnership@winetravelawards.com

__________________________

Досьє D+

* Communication Media Group Drinks+ працює на ринках Східної та Південної Європи з 1993 року та вже 15 років успішно працює як медіа-партнер виставки ProWine.

* Гергей Сольнокі, професор маркетингових досліджень Університету Гайзенхайма (Німеччина) та почесний професор менеджменту та маркетингу вина та напоїв Університету Західної Аттики (Афіни/Греція). Сфери його досліджень охоплюють споживчу поведінку, комунікацію та соціальні медіа, органічні вина, аналіз ринку та винний туризм. Окрім наукової діяльності, Ґергелій є делегованим експертом OIV у сфері економіки та статистики вина.

У 2024 році відома виставка вина та алкогольних напоїв ProWein знову привітає тисячі світових професіоналів галузі в Дюссельдорфі. Захід відбудеться з 10 по 12 березня. Співпраця між Wine Travel Awards, інноваційним щорічним глобальним проєктом у сфері винного туризму, ініційований Communication Media Group Drinks+, і однією з головних виставок у світі, продовжує успішно розвиватися. Цього року […]

Вся краса та смаки Італії з DiVine Wine & Gourmet Tours

Дегустація вин у найпрестижніших виноробних господарствах Італії, найкрасивіші краєвиди та смачні регіональні страви, а ще безліч унікальних майстер-класів – все це і набагато більше пропонує DiVine Wine & Gourmet Tours – оператор винних турів, створений у 2019 році італійським журналістом та винним експертом Антоніо Сферлаццо (Antonio Sferlazzo), номінантом Wine Travel Awards.


Номінант Wine Travel Awards – Антоніо Сферлаццо, засновник та власник DiVine Wine & Gourmet Tours, пропонує на 2024 рік індивідуальні винні тури основними виноробними регіонами Італії. К’янті, Брунелло, Нобіле, Болгері, Бароло, Амароне, Етна і Тоскана – бажаючи приєднатися побувають у найкрасивіших куточках Італії та скоштують найсмачніші вина країни.

Розкішні індивідуальні винні тури ELITE із приватним трансфером. Учасникам пропонують дегустації вин у найпрестижніших виноробних господарствах та виноробнях Італії з двомовними гідами, а також гастрономічні тури для гурманів та кулінарні майстер-класи від шеф-кухарів. Розміщення на чарівному заміському курорті 4*/5*, готелі або приватній віллі з басейном, розташовані серед найкрасивіших пейзажів Тоскани. За запитом групу можуть забрати в будь-якому місці Італії (куди група туристів прибуває спочатку) мікроавтобусом або автобусом. Тур розрахований на 6 днів, але за бажанням учасників тур може бути продовжений із відвідуванням Риму, Венеції та Мілану.

З детальною програмою можна ознайомитись тут.

Освітні корпоративні винні тури на замовлення розраховані на корпоративи, для нагородження найкращих співробітників та партнерів фірми, зміцнення відносин між діловими партнерами. Програма обговорюється індивідуально під час оформлення замовлення.

DiVine Wine & Gourmet Tours

Гольф та вино. Тури для тих хто любить вино та гольф, поєднує спорт та пристрасть до вина. Ранкові ігри у найкращих 18-лункових гольф-клубах Італії; денні дегустації вин; розміщення на чарівних заміських курортах 4*/5*; відвідування знаменитих міст мистецтва, таких як Флоренція, Сієна, Сан-Джиміньяно, Верона.

З детальною програмою можна ознайомитись тут і тут.

DiVine Wine & Gourmet Tours

Винні та гастрономічні тури включають дегустації найкращих вин та найсмачніші страви різних регіонів Італії; дегустацію оливкової олії; приватний кулінарний майстер-клас від шеф-кухаря; бронювання найкращих ресторанів. Програма обговорюється індивідуально під час оформлення замовлення.

DiVine Wine & Gourmet Tours

Майстер-класи, просунуті винні тури для імпортерів, трейдерів, сомельє – програма розрахована на професіоналів. Майстер-класи проводяться під керівництвом італійських виноробів та винних менеджерів. Програма обговорюється індивідуально під час оформлення замовлення.

DiVine Wine & Gourmet Tours

Стандартні винні та туристичні тури по найкращих виноробних господарствах з багатомовними гідами, синхронним перекладом та знайомством з найбільш важливими виноробними регіонами Італії; дегустація кращих італійських вин, таких як Chianti, Brunello, Barolo, Amarone. Туристів розміщують у 3*/4* готелях. До програми входить відвідування Флоренції, Сієни, Сан-Джиміньяно, Верони. Деталі обговорюються під час бронювання.

  • Антоніо Сферлаццо (розмовляє англійською, французькою, італійською мовами): sferlaz@gmail.com, IT mobile/whatsapp, +39 335 473688
  • Рената Костельникова (розмовляє чеською та італійською мовами): contact@italiecestovani.com, IT mobile/whatsapp +39 333 6478242, CZ mobile +420 721116576

Дегустація вин у найпрестижніших виноробних господарствах Італії, найкрасивіші краєвиди та смачні регіональні страви, а ще безліч унікальних майстер-класів – все це і набагато більше пропонує DiVine Wine & Gourmet Tours – оператор винних турів, створений у 2019 році італійським журналістом та винним експертом Антоніо Сферлаццо (Antonio Sferlazzo), номінантом Wine Travel Awards. Номінант Wine Travel Awards […]

X
Украина