Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Неймовірні враження, що дарують Asti Spumante і Moscato d’Asti

Познайомтеся з історією, традиціями, мистецтвом і чудовою кухнею в оточенні неймовірної природи П’ємонту. Представляємо  туристичні маршрути і цікавих персоналій, готелі і ресторани, які стали номінантами Wine Travel Awards, і допоможуть вам отримати найяскравіші враження від цієї подорожі.


Італійський регіон П’ємонт – земля старовинних сіл і містечок, з безліччю замків і старовинних резиденцій, де у виритих у землі льохах і тунелях досі витримують чудові вина, що цінують у всьому світі. Адже саме тут понад сто п’ятдесят років тому народилося перше італійське ігристе – Asti Spumante. Серед головних визначних пам’яток провінції Астіі, яка у 2014 році стала першим із головних виноробних регіонів Італії, оголошених ЮНЕСКО об’єктом Всесвітньої спадщини, і 50-м італійським об’єктом, є Canelli’s Cantine Storiche в, дивовижні підземні хранилища вина, що звиваються десятками кілометрів під містом. На туристів також чекають захоплюючі дух панорами пагорбів, вкритих рядами виноградних лоз, середньовічні вежі та фортеці, розкидані по всій сільській місцевості, а також квітуча природа, що захоплює і вражає. І, нарешті, знаменита вишукана кухня регіону, в якій ремісничі холодні закуски та сири ідеально поєднуються з Asti Spumante або Moscato d’Asti 

Представляємо вам найкращих провідників у цьому захоплюючому еногастраномічному світі.

TrEno LMR – унікальний туристичний маршрут залізницею. Подорож на історичному потязі – це дивовижний досвід, а коли цей потяг курсує вздовж знаменитого регіону італійського виноробства – це справжній скарб. Таким є TrEno, що пролягає через виноградники Ланге, Монферрато та Роеро, розташовані в Нижньому П’ємонті. Дивовижні ландшафти, яких немає більше ніде в світі, історичні пам’ятки та давні традиції виноробства цього регіону, а також чудова кухня та всесвітньо відомі вина – все це сприяє незабутнім враженням, які цінують туристи з усього світу. Кажуть, що хороший еногастрономічний досвід – найкращий спосіб познайомитися з краєм та його традиціями. Туристам рекомендується забронювати повний досвід вино-обід, даючи їм можливість поїсти в найбільш автентичних і вишуканих ресторанах – Ristorante Grappolo d’Oro, Osteria dei Meravigliati, Ristorante ‘n Ca’ ‘d Basan.

Moscato Wine Route – це 19 км кільцевої винної траси Манго – Камо – Манго. На цьому веломаршруті туристи можуть зануритися у виноградники, відвідати Museo a Cielo Aperto (музей під відкритим небом), познайомитися з виробниками, продегустувати вина та послухати їхню історію. Тут навіть найвибагливіші будуть у захваті від раю ароматних пянких нот, понад 14 вин DOCG і 18 DOC, такими енологічними шедеврами, як Barolo, Barbaresco, Barbera, Roero, Roero Arneis, Alta Langa, Ruchè, Nizza, Moscato і Asti Spumante, Dolcetto, Nebbiolo, Freisa, Brachetto, Malvasia, Cortese тощо.

Canelli and the Underground Cathedrals, які з 2014 року внесені до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, є справжнім архітектурним шедевром Канеллі, що справедливо вважається столицею італійського Spumante. Чотири відомі виноробні, Contratto, Bosca, Coppo та Gancia, розповідають історію цього виноробного регіону і продовжують її створювати. Це унікальний досвід. Краса, магія, емоції та натхнення – те, що ви знайдете подорожуючи старовинними підземеллями у супроводі келиха традиційного Spumante – інтенсивного, елегантного і неповторного.

Ristorante Madonna della Neve. Цим рестораном, який із простого сільського трактиру перетворився на важливе місце для місцевої гастрономії, сім’я Сіріо керує з 1957 року.  Простота, гостинність і сердечність, які завжди вирізняли цю сімейну справу, залишаються незмінними протягом десятиліть. 

Господарі пропонують своїм гостям насолодитися стравами з місцевих продуктів та познайомитися з місцевими винами як від історичних, відомих виноробень, так і від малих виноградарів, які, однак, виробляють вина безсумнівної досконалості.

Це ідеальне місце для тих, хто хоче відпочити в теплій, домашній атмосфері і трохи позбутися повсякденної рутини.

Relais Villa Prato належить родині винокурів Бертас. На території цього закладу знаходиться Le Distillerie Berta – Enrico Simonetta Annacarla Giulia, що виробляє якісну граппу як дистилят, який можна пити в найособливіших випадках.

В комплексі функціонує унікальний Wellness & SPA – 1000 квадратних метрів ніш і тунелів, що петляють під землею. Ресторани, де їжа та вино грають ароматами та текстурами П’ємонту, надають своїм гостям найкращий сервіс. А у підвалах Relais Villa Prato зберігається більше 1000 вин з Іспанії, Аргентини, Франції, Австрії та Німеччини. Але найбільший вибір, звичайно, італійських вин. 

Accademia Maestri Pasticceri Italiani, заснована в червні 1993 року, представляє максимальний синтез професіоналізму в галузі національної випічки на академічному рівні, і спеціалізується на традиційних італійських десертах. Італійська кухня цінується у всьому світі, а її прихильники прекрасно знають, що десерти та випічка ідеально поєднуються зі зірковим ігристим вином провінції Асті – Moscato d’Asti.

Casa Martini – Martini & Rossi знаходиться в Пессіоне-де-К’єрі, неподалік від центру міста Турин, в історичних приміщеннях Martini & Rossi. Понад 150 років у гостинних стінах Casa Martini, історичного виробничого майданчика MARTINI, народжувалися найкращі традиції. Сьогодні двері садиби відкриті для приватних прийомів і конференцій, а також для екскурсій. Під час відвідування Casa Martini у вас буде можливість дослідити захоплюючий світ MARTINI на різноманітних локаціях: Martini Terrace, Saloon Bar, Botanical Laboratory, Bar Academy, Old Laboratory, Mondo Martini Gallery, Museum of Winemaking і Martini Shop.

Casa Martini – це місце для душі, а також справжній дім, адже тут комфортні номери і якісний сервіс. Це ідеальне місце як для проведення івентів, так і для відпочинку.

Giorgio Facchinetti – амбасадор Consortuim Asti Spumante і Moscato d’Asti DOCG є сучасним привабливим обличчям відомого бренду. Джорджіо Факкінетті завдяки своїй пристрасті та харизмі вражає своїх клієнтів зірковим італійським ігристим вином. Талановитий бармен Asti пропонує нові та сучасні напої, які підкреслюють універсальність і природні характеристики Asti Spumante і Moscato d’Asti. 

Джорджіо Факкінетті проводить курси в обладнаній аудиторії, а також розробив онлайн-курс Flair Barmending, де навчає учнів і послідовників, які переймають знання про професію бармена та мистецтво презентації Asti.

Daniele Eberle серед виноробів П’ємонту є відомим консультантом, агрономом і енологом Asti DOCG, а також завдяки своїй освітній діяльності. Даніеле Еберле ділиться своїми ноу-хау, розробляє ланцюги поставок для виробників вина, співпрацює з виноробнями і консорціумами для захисту назв і територій. Він консультує виноробів, починаючи з пошуку ділянок для виноградників, вибору сортів винограду, застосування профілактичних заходів для вирощування здорових рослин, побудови сталого виробництва тощо. Даніеле веде блог, де висвітлює власні прогресивні ідеї, дає поради, розповідає про нові освітні програми, а також ділиться досвідом щодо успішно реалізованих проєктів.

Tinto&Fede Decanter Radio Program – одна з найпопулярніших програм Radio2. Federico Quaranta та Nicola Prudente, відомий як Tinto, голоси Decanter, створили понад 1500 епізодів, присвячених вину та їжі, і вони гарантують, що їм ще є про що розповісти. Випадково потрапивши у світ їжі та вина, Fede & Tinto лише за кілька років стали лідерами громадської думки, зумівши перетворити новини високої кухні, вишуканої їжі та вина на практичний і популярний контент. У 2008 році вони потрапили до Книги рекордів Гіннеса, коли підняли тост з келихом Asti DOCG висотою 2,50 м на Piazza del Duomo в Сполето перед тисячами людей. Fede & Tinto також мають  нагороди за своє радіо-шоу як найкраще італійське та міжнародне ЗМІ, що пропагує італійську культуру їжі та вина.

Cinzia Benzi App Bollicine del Mondo – перший мобільний додаток, присвячений всесвіту ігристих вин, випущений в січні 2023 року. У Bollicine Del Mondo можна знайти 500 виноробень, 21 гастрономічний і винний маршрут, 14 винних ентузіастів з 27 країн на 6 континентах – це стане у нагоді тим, хто подорожує і цікавиться вином.

Серцем і душею Bollicine del Mondo є Чінція Бенці, експерт із вина та гастрономії та письменниця, одна з найвідоміших італійських Women of Wine. Вона підтримала ідею Паоло Марчі, кулінара та винного критика, засновника та куратора Identità Golose, першого італійського конгресу авторської кухні та кондитерських виробів, і залучила свого друга Андреа Гріньяффіні, експерта з їжі та вина. Разом із Клаудіо Чероні, засновником Identità Golose, президентом бюро MAGENTA, вони зробили можливим цей революційний проєкт.

Познайомтеся з історією, традиціями, мистецтвом і чудовою кухнею в оточенні неймовірної природи П’ємонту. Представляємо  туристичні маршрути і цікавих персоналій, готелі і ресторани, які стали номінантами Wine Travel Awards, і допоможуть вам отримати найяскравіші враження від цієї подорожі. Італійський регіон П’ємонт – земля старовинних сіл і містечок, з безліччю замків і старовинних резиденцій, де у виритих […]

Найкращі виноробні Consorzio dell’Asti DOCG 

Вина Spumante і Moscato d’Asti народжені на тій самій території, де зародилася сама Італія. 2022 року Consorzio dell’Asti відсвяткувала своє 90-річчя. Цю захоплюючу історію творили найвідоміші італійські виробники ігристих вин, з якими ми вас хочемо познайомити.


Розташовані на родючій землі П’ємонту, на північному заході Італії, лише за кілька кілометрів від передгір’я Альп, берегів Середземного моря у долині річки По, райони Asti Spumante і Moscato d’Asti протягом століть є колискою сорту Москато Б’янко. Це стародавня лоза, що росте в багатьох частинах світу, але виявляє особливу пристрасть до клімату і ґрунту П’ємонту.

П’ємонт народжує виноград, що вражає рідкісними та унікальними ароматами і смаками, які не проявляються при вирощуванні цього сорту в інших місцях.

Сорт Moscato Bianco, чиї золоті грона – єдині, яким судилося стати Asti Spumante і Moscato d’Asti, вирощують приблизно на 10 тисячах гектарів виноградників, що розкинулися на пагорбах у провінціях Алессандрія, Асті та Кунео. Джерелом місцевого ґрунту є стратифіковані відкладення первісного океанічного басейну, що надає цій місцевості особливого геологічного профілю і створює строкате середовище, яке рука людини сформувала, не порушуючи його краси.

Пропонуємо познайомитися з виноробнями, які входять до складу Consorzio dell’Asti DOCG і пропонують не тільки свої неперевершені вина, які експортуються по всьому світові, а й запрошують до себе в гості. Саме тому цього року вони стали новими членами нашого закоханого у вино і подорожі співтовариства Wine Travel Awards.

Agricola Teresa Soria di Emanuele Contino одна з небагатьох, якщо не єдина, яка виробляє Moscato d’Asti Vendemmia Tardiva (різновид passito). Родина виноградарів іде дуже складним шляхом, зберігаючи традиційні методи культивування лоз, і вже третє покоління сім’ї  вирощує лозу на схилах з нахилом 40 градусів.

Тут на туристів чекає чимало яскравих вражень, різноманітні дегустації, в тому числі на природі – на неймовірно мальовничих схилах Vigna Moncucco. Територія, на якій розташовані підвал і виноградники, у 2014 році була визнана ЮНЕСКО об’єктом Всесвітньої спадщини.

Це неймовірно мальовничі виноградники, де спонтанно ростуть орхідеї! З цієї причини з 2022 року Agricola Teresa Soria di Emanuele Contino офіційно опікується орхідеями від імені Legambiente Lombardia в рамках європейського проекту Lifeorchidis. Ви можете насолоджуватися чудовим краєвидом навколишніх пагорбів, сидячи на гігантських стільцях Sorì Eroici з Монкукко.

Arione SPA може пишатися століттям виробництва вин і значним визнанням, як в Італії, так і за кордоном, що свідчить про тверду прихильність до прагнення і досягнення постійно зростаючих стандартів якості. Це єдина виноробня, що входить до Consorzio dell’Asti DOCG, виробляє Extra Dry у версії BIO. 

Історичний сімейний виноградник – це чарівне місце, де організовуються приватні екскурсії та дегустації з можливістю залишитися на ніч, щоб якнайкраще відкрити та оцінити вина і мальовничі краєвиди цієї чудової землі.

Cuvage Winery заснована у 2011 році в місті Акві Терме, що в провінції Алессандрія. Це зовсім молода виноробня, але розташована в унікальному теруарі – колисці італійських ігристих вин преміум-класу. Саме тут створили ароматне ігристе вино ASTI Spumante “Acquesi”, яке було визнане найкращим у світі в конкурсі “Champagne & Sparkling Wine World Championships”. 

Виноробня інтерпретує старовинну традицію ігристих вин, що народилася в П’ємонті в 1895 році, в сучасному ключі, і виражає свою досконалість у вишуканому балансі між історією, інноваціями та технологіями. 

У Cuvage Winery розробили Cuvage des Artistes – проект, який поєднує фірмове вино Cuvage з мистецтвом і благодійністю, де прибуток йде на медичні дослідження. Роботи художників можна побачити на сайті, а також вони прикрашають етикетки пляшок.

Casa Gancia – виноробня  в Канеллі, де в 1865 році народилося перше італійське ігристе вино – Spumante. Трапилось це завдяки Карло Ганчіа, який разом зі своїм братом у 1850 році заснував там виноробню Fratelli Gancia. Використовуючи та переосмислюючи концепції, засвоєні ним під час роботи на виноградниках у Франції, та застосовуючи їх до винограду Москато, типового для своєї місцевості, Ганчіа створив новий тип шампанського, який назвав Spumante Italiano. Таким чином, Карло став депозитарієм і автором офіційних правил першого італійського класичного методу шампанізації, яких дотримуються і сьогодні. Безперечно, ця виноробня заслуговує на увагу туристів.

Marenco. Історія компанії почалася в 1925 році, коли Мікеле Маренко вирішив виробляти вино в самому серці долини Баньяріо (її внесено до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО), місцевості, яка має давні традиції виробництва Москато. Тут цей сорт винограду має унікальний аромат і тонкий баланс між цукром і кислотністю. Сьогодні виноробня знаходиться у жіночих руках – нею керують внучки засновника: Мікела, Патриція і Доретта, які особисто контролюють всі етапи виробництва – від винограду до пляшок. “Ми черпаємо натхнення з нашої землі. Навіть логотип компанії – дві дикі качки в польоті – був натхненний нашою землею, озером в маєтку Бассіна у Фонтанелле”.

Marenco приймає туристів і любителів вина у своїх маєтках цілий рік.

Matteo Soria Winery існує з ХІХ століття і передається від батька до сина. Виноробня має міцний зв’язок із історичними землями та традиціями Фраціоне-Сан-Мартіно. Виробництво вина тут досягло надзвичайного рівня якості завдяки поширенню сучасної енологічної технології, що дозволяє зберегти аромати та смак винограду у вині. Matteo Soria Winery є провідним виробником Moscato D’Asti. Слід зазначити, що це єдина виноробня, що виробляє Moscato D’Asti Brut.

Також Matteo Soria Winery була внесена до списку виноробень П’ємонту, які варто відвідати. Туристи можуть насолодитися дегустацією вин у поєднанні з багатою тарілкою місцевих продуктів.

Michele Chiarlo з 1956 року «виніфікує душу П’ємонту», турботливо і з любов’ю розвиває найнеймовірніший виноробний регіон у світі. «Будьте терплячими і жертвуйте, купуйте тільки чудові виноградники, щоб створювати чудові вина», – заповідав засновник виноробні П’єтро Кьярло. Сьогодні такими винами з чудових виноградників стали вина Moscato d’Asti Canelli Docg і новий сорт “P Nivole” зі старих виноградних лоз – перший, який був зібраний із нижчою врожайністю, ніж у традиційного Moscato. 

Для всіх, хто цікавиться історією унікального виноробного регіону, створено особливий простір – Wine Club Michele Chiarlo, де можна ознайомитися з винами та спеціальними пропозиціями.Також туристів запрошують до Palas Cerequio. Це амбітний готельний проект є ідеальним місцем для тих, хто хоче насолодитися відпочинком у світі, де головним героєм є вино.

MONGIOIA займається виноробством в Lanhe del Moscato вже протягом 6 поколінь. Винний льох MONGIOIA – це творча лабораторія, де були розроблені методи, які заново відкривають мудрість минулого та повертають її до сучасного світу. Наприклад, метод витримки у амфорах – тисячолітня спадщина стародавніх римлян, яка завдяки мікрооксигенації надає винам гармонії, вишуканості, балансу і питкості.

Або старовинний метод тканинної фільтрації з використанням так званих «голландських мішків» – історичний метод виробництва мускату, який надає йому структуру та аромат.

Ріккардо Б’янко – власник MONGIOIA, енолог, агроном виготовив колекцію мускатних вин і перетворив підвал на ремісничий бутік, який відкритий для зацікавлених відвідувачів.

Torelli очолює Джанфранко Тореллі – представник четвертого покоління відомої династії виноробів. Виноробня прославилася на весь світ визначними смаками та органолептичними букетами своїх органічних вин. І, до речі, встановила рекорд: перше вино BIO, сертифіковане з винограду органічного землеробства в Італії, народилося саме в цих підвалах – виноробня першою в Італії, в січні 1993 року отримала сертифікат T000001 для свого Moscato d’Asti 1992.

Серед еногастрономічних туристів надзвичайною популярністю користується не лише вино цієї виноробні, а й свято на виноградниках Torelli  під назвою Vignette in Vigna. На виноробні Torelli також можна відвідати Музей вина, що знайомить з виноробною історією родини і регіону, дегустацію вин та залишитися на ніч в апартаментах з розкішними панорамними видами на виноградники та пагорби Langa Аstigiana.

Вина Spumante і Moscato d’Asti народжені на тій самій території, де зародилася сама Італія. 2022 року Consorzio dell’Asti відсвяткувала своє 90-річчя. Цю захоплюючу історію творили найвідоміші італійські виробники ігристих вин, з якими ми вас хочемо познайомити. Розташовані на родючій землі П’ємонту, на північному заході Італії, лише за кілька кілометрів від передгір’я Альп, берегів Середземного моря […]

Україно, підтримай своїх: триває голосування на номінантів Wine Travel Awards

Україна, дивовижно красивий край із природним і культурним розмаїттям, край працьовитих, відкритих і талановитих людей, зараз переживає найтемніші часи через повномасштабну російську агресію з лютого 2022 року. Незважаючи на війну, життя триває – українці продовжують вирощувати виноград і виробляти чудові вина, які вже отримали міжнародне визнання. Український народ робить усе можливе для своєї Перемоги, сподіваючись зовсім скоро зустрічати гостей з усього світу.


SHABO Family Winery, заснована в 2003 році, є сімейним бізнесом сім’ї Іукурідзе. Виноробня має найсучасніші виробничі потужності, а також Wine Culture Center з двохсотлітніми швейцарськими підвалами, колекцією сучасного мистецтва та декількома дегустаційними залами. Власні виноградники SHABO площею 1200 гектарів розташовані на унікальній території села Шабо Одеської області, між Чорним морем і Дністровським лиманом. Вони мають найбільші плантації (понад 40 га) Тельті-Курука, унікального українського автохтонного сорту винограду.

Villa Tinta (Winehall Oksamytne) – сімейне виноробне шато, засноване у 1998 році, розташоване у селі Оксамитне Болградського району Одеської області. Власні 500 гектарів виноградників ростуть в унікальному і мальовничому куточку Придунайської Бессарабії, що омивається річкою Каракурт і озером Ялпуг.

46 Parallel Wine Group – це молода та успішна виноробна компанія, яка здобула понад 70 нагород на вітчизняних та міжнародних дегустаційних конкурсах Mondial de Bruxelles, Sélections Mondiales des Vins Canada та London Wine Competition. Гасло компанії – «Гордий українець!», і їм є чим пишатися!

Beykush – сімейна виноробня, розташована в Миколаївській області. Їхні виноградники ростуть на півострові Бейкуш, що омивається Березанським лиманом і затокою Бейкуш. Їхні винороби добре відомі своїми успішними експериментами з купажами. Вина Бейкуш отримали найвищі нагороди вітчизняних та міжнародних конкурсів. Перед самою війною Бейкуш закінчив будівництво нової будівлі винзаводу, маленького шедевра сучасної архітектури.

Stakhovsky Wines – крафтова сімейна виноробня, заснована легендою українського тенісу Сергієм Стаховським, який у 2015 році вирішив зайнятися виноробством. Він взяв в оренду ділянку площею 20 га в одному з найвідоміших виноробних регіонів України, перетворивши його на один із найкрасивіші виноградники Закарпаття. Виноробня має великий дегустаційний зал, де туристи можуть скуштувати елегантні та потужні вина Стаховського.

Віталій Ковач, засновник Kovach Sommelier School, член Італійської асоціації сомельє та один із найвідоміших сомельє України. Його досвід, глибокі знання та пристрасть до вин, а також його непереборна харизма сприяють успіху його Школи сомельє.

Ukrainian Bessarabia’s Wine and Taste Route, унікальний еногастрономічний регіон, розташований на півдні України, протяжністю близько 800 кілометрів об’єднує 27 учасників, серед яких винороби та фермери. Подорож цим маршрутом – найкращий спосіб познайомитися з кулінарними особливостями і винами Бессарабії.

The Black Sea Craft Winemakers’ Association була створена у 2021 році з метою координації та розвитку українського виноробства, а також підвищення конкурентоспроможності українських вин на міжнародному ринку та просування бренду «Вина України». Під час війни Асоціація також зосереджується на допомозі у відбудові зруйнованих виноробень та розмінуванні звільнених від російської окупації виноградників. Нині до Асоціації входять 72 виробники вина.

Таня Олевська – винний та кулінарний інфлюенсер, блогер та журналіст, член Асоціації сомельє України, засновник винно-гастрономічних турів «Friends Wine Travel», засновник проєкту сліпих дегустацій вин «Kyiv Wine Cup», амбасадор бренду. для київського ресторану «Глек. Сучасна київська кухня». Зараз Таня живе у Великій Британії, працює на Лондонському винному ярмарку. Але її серце і душа належать Україні, і, звичайно ж, дивовижним українським винам!

Юрій Ковриженко – відомий український шеф-кухар, випускник багатьох відомих кулінарних шкіл, таких як Ecole Ritz Escoffier, Ferrandi Paris, Basque Culinary Center. Його унікальний молекулярний борщ вразив гід Michelin. Юрій є Амбасадором української кухні в усьому світі, популяризуючи національну кухню на офіційних заходах, міжнародних форумах та змаганнях, готуючи для перших осіб та політичної еліти.

Україна, дивовижно красивий край із природним і культурним розмаїттям, край працьовитих, відкритих і талановитих людей, зараз переживає найтемніші часи через повномасштабну російську агресію з лютого 2022 року. Незважаючи на війну, життя триває – українці продовжують вирощувати виноград і виробляти чудові вина, які вже отримали міжнародне визнання. Український народ робить усе можливе для своєї Перемоги, сподіваючись […]

Досліджуйте Вірменію за келихом вина

Відкрийте для себе вино в найбільш автентичний спосіб, поєднуючи давні традиції та сучасні практики виноробства у високогір’ї Вірменії.


Відкрийте для себе історію Вірменії в пляшках

Розташована між горами Південного Кавказу, Вірменія знаходиться на перехресті Європи та Азії. Вірменія має давні традиції виноробства. І наш дух експерименту зараз рухає нас вперед. Саме цим займаються вірменські винороби, відроджуючи забуті сорти, створюючи нові вина та нову історію. Незважаючи на те, що ми є одним з найстаріших виноробів у світі, ми віддані інноваціям та творчості, а також кидаємо виклик традиціям виноробства, щоб продемонструвати потенціал місцевих вірменських сортів винограду.

Ми віддано захищаємо наші більш ніж 6-тисячолітні традиції виноградарства та виноробства. Обґрунтовані наукові дані, відкриття печерного комплексу Арені-1, винних пресів, що існували тисячі років тому, глечиків і карасів (вірменських глиняних посудин), обвуглених залишків виноградних кісточок і багато інших доказів доводять, що Вірменія має давню і багату спадщину виноробства і виноградарства. У випадку з Арені-1 ми можемо стверджувати, що це найстаріший і найповніший у світі об’єкт з виробництва вина. І ще багато чого чекає на відкриття.

У нинішню епоху розвитку ми запрошуємо вас пережити ренесанс вірменського вина. Після тривалого домінування виробництва коньяку, в останні 10 років у Вірменії спостерігається бурхливий розвиток виноробства. Ми бачимо створення сучасних і традиційних виноробень; місцевий і міжнародний інтерес до інвестицій; поєднання сучасних технологій та історичних традицій; ентузіазм і віддані зусилля молодих виноробів спільно з їхніми досвідченими друзями.

Вірменія – священна земля вина

Занурене в історію та традиції, що сягають тисячоліть, вірменське виноградарство має багаті унікальні риси завдяки своїй історії та терруару. Незважаючи на відносно невелику територію, країна має дуже різноманітні природні умови.

Існує кілька винних маршрутів, якими можна пройти, щоб отримати практичний досвід виготовлення вина і продегустувати видатні вина, виготовлені місцевими виробниками. Вірменські вина є винами світового класу завдяки своїй історії та теруару, зокрема, дуже різноманітним природним умовам, вулканічним ґрунтам, високогірним виноградникам та місцевим сортам винограду, а також великій кількості сонячних днів.

Клімат різко відрізняється від регіону до регіону. Літо, як правило, спекотне і сухе; в той же час, в деяких місцях воно може бути вологим. Зима холодна і може опускатися нижче 0°C. Висоти над рівнем моря досить великі, оскільки країна по суті є гірським котлом. Завдяки висотній зональності виноробні регіони мають різноманітні екосистеми. Високогірні виноградники, розташовані на висоті 400-1750 метрів над рівнем моря, є одними з найвищих у північній півкулі. Ще однією ключовою особливістю є ґрунт вапнякового або вулканічного походження, який надає винограду специфічних ароматів, а винам – неповторного смаку. Всі ці унікальні риси в поєднанні призводять до різноманітної та особливої селекції з більш ніж 350 сортів винограду. І саме тому вірменські вина незмінно завойовують нагороди! Премія Wine Travel Awards не стала винятком: 11 вірменських винних проектів та ініціатив стали лідерами на етапі громадського голосування, 4 з них були обрані переможцями професійним журі WTA під час першого нагородження.

Якість найкращих вин Вірменії сьогодні – білих чи червоних, рожевих чи ігристих – часто є неперевершеною. П’ять регіонів Вірменії пропонують сприятливі умови для вирощування винограду та виготовлення вин. Кожна область забезпечує особливий смак вин, заснований на розташуванні виноградників і різних місцевих і місцевих сортах винограду.

Арарат – найсонячніший регіон Вірменії, що забезпечує сприятливі умови для вирощування сортів винограду Мсхалі, Мілах, Кармрахут та Гаран Дмак. Тут є багато можливостей для активного відпочинку: відвідування виноробень, спостереження за птахами в державному заповіднику Хосровський ліс, польоти на параплані та повітряній кулі.

Перлиною місцевого виноробного мистецтва є регіон Вайоц Дзор, батьківщина вірменського червоного сорту винограду – Сев Арені. Приїжджаючи в жовтні, ви отримаєте повний еногастрономічний досвід завдяки Фестивалю вина Арені.

Армавірський регіон забезпечує більшу частину виробництва білого винограду у Вірменії. Тут білі сорти винограду Гаран Дмак, Мсхалі та Кангун перетворюються на привабливі вина для десятків виноробів та виноробень. З іншого боку, Агхтанак – це червоний сорт винограду, і вина з нього мають тривалий потенціал витримки, виражені аромати темних ягід і перцеві нотки. Обов’язковими для відвідування в регіоні є собор і церкви Святого Ечміадзіна, які внесені до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Якщо ви приїдете в травні, у вас буде чудова можливість скуштувати смачну вірменську толму на Фестивалі толми.

Тавушський регіон, найзеленіший регіон Вірменії, відіграє значну роль у виноробстві. Сорти винограду Бананц і Лалварі з Тавушського регіону є унікальним доповненням до місцевого виноробства.

Арагацотнський регіон є домівкою для десятків сучасних виноробів, які також приймають гостей на екскурсії та дегустації місцевого вина. Тут розташований Музей історії вина Вірменії.

Вірменія – ваш наступний чудовий еногастрономічний напрямок

Перш за все, те, що робить Вірменію надзвичайною та унікальною туристичною дестинацією, – це її тепла гостинність. Вірмени з відкритим серцем завжди готові накрити стіл для гостей, друзів і родичів, щоб перетворити будь-яку подію на свято. Тут немає чужих людей – лише сім’я, з якою ви ще не знайомі. І туристи можуть відчути цю атмосферу по всій Вірменії.

Гастрономічна культура Вірменії дуже багата і включає в себе одні з найстаріших європейських страв і найстаріші в регіоні Південного Кавказу. Тарілка спасу, вершкового супу на основі ферментованого вірменського йогурту, є смачним початком вашого знайомства з цією стравою. Толма, виноградне листя, фаршироване м’ясним фаршем і рисом, кофта (вірменські фрикадельки), чи кофте (вірменський стейк тартар) і різноманітні вірменські сири, безумовно, знаходяться на вершині списку делікатесів. Ще одна страва, яку вірмени чудово вміють готувати, – це хоровац (соковите і ніжне м’ясо на грилі) і бастурма (сушене м’ясо зі спеціями). І звичайно, який же стіл без келиха вірменського вина?

Винна вулиця та вірменська фестивальна культура

Окрім відвідування місцевих виноробень, вам варто відвідати винну вулицю імені Сарьяна та винні фестивалі, такі як Yerevan Wine Days, щоб спробувати місцеве вино. Щороку кілька центральних вулиць Єревана приймають туристів і місцевих жителів з позитивними емоціями, музикою, різнокольоровими вогнями та сміхом. Протягом цих 3 днів понад 35 000 місцевих жителів і туристів мають можливість продегустувати вірменські вина разом зі смачними закусками. Приєднуйтесь до спеціального фестивалю Yerevan Wine Days 2-4 червня 2023 року.

Винні та гастрономічні двори у Вірменії

Традиція не робить речі старими, відсталими чи нудними. Століття зробили нас (вино) молодшими, яскравішими, цікавішими. Ідеальний перехід між історією та сучасним життям. Ми говоримо про враження від щастя, від життя в цілому, яке виходить за межі часу, національності, місця, залишаючись вічно актуальним, вічно людським у своїй основі і завжди “молодим”.

GastroYards – це місцеві домогосподарства, які пропонують еногастрономічний досвід як ініціативи агротуризму. Долучіться до смачних буднів вірменських родин, збираючи виноград, дегустуючи вино, сир, сухофрукти чи чай, ходячи в походи або просто співаючи і танцюючи вірменською. Ви також можете взяти майстер-класи у місцевих жителів і по-справжньому зануритися в місцевий традиційний досвід. Ви можете спекти лаваш, приготувати суджук, навчитися килимарству або виготовленню хачкара – і це лише деякі з них.

Просування Вірменії як еногастрономічного туристичного напрямку

Багата культура та історична спадщина Вірменії, що налічує понад 6100-річні традиції виноробства, сьогодні поєднуються з чудовими можливостями для розвитку виноградарства та виноробства, кліматичними умовами, багатим розмаїттям сортів винограду, сучасними технологіями та науковим потенціалом, зміцнюючи основу сталого розвитку сектору.

Відкрийте для себе вино в найбільш автентичний спосіб, поєднуючи давні традиції та сучасні практики виноробства у високогір’ї Вірменії. Відкрийте для себе історію Вірменії в пляшках Розташована між горами Південного Кавказу, Вірменія знаходиться на перехресті Європи та Азії. Вірменія має давні традиції виноробства. І наш дух експерименту зараз рухає нас вперед. Саме цим займаються вірменські винороби, […]

Wine Buyers Awards 2023. Оголошено шорт-листи

Wine Travel Awards та London Wine Fair продовжують чудову співпрацю в новому сезоні!


Наприкінці лютого представника WTA було запрошено на вечірку London Wine Fair 2023 Launch Party, де було оголошено шорт-листи Wine Buyers Awards 2023.

Wine Buyers Awards

Wine Buyers Awards – це конкурс, покликаний виявити та нагородити найкращих баєрів вина у всіх секторах. Конкурс забезпечує визнання найкращих професійних баєрів вина у Великій Британії по всьому спектру торгівлі.

Wine Buyers Awards

Wine Buyers Awards 2023 являє собою суворий процес оцінки під керівництвом Кріса Лоша (Chris Losh), відомого галузевого експерта, який працював редактором Imbibe, заснував Sommelier Wine Awards, редагував Wine International і став фіналістом конкурсу Louis Roederer Feature Writer of the Year. Супроводжуватиме його обрана група досвідчених суддів із галузі, включаючи колишніх старших баєрів групи.

Wine Buyers Awards

Шорт-лист категорії «Висхідна зірка» – Hatch Mansfield & Dine Out Magazine

  • Джейк Біггс (Jake Biggs)
  • Імоджен Боуен-Девіс (Imogen Bowen-Davies)
  • Золтан Копачі (Zoltan Kopacsi)

Шорт-лист онлайн-категорій – Askaneli Brothers

  • Меттью Хорслі (Matthew Horsley)
  • Метт Сміт (Matt Smith)

Шорт-лист незалежного трейдера – The Wine Merchant

  • Елізабет Кумбс (Elizabeth Coombes)
  • Пітер Вуд (Peter Wood)
  • Кріс Голдман (Chris Goldman) DipWSET
  • Філ Іннес (Phil Innes)
  • Кася Конис-Пєшко (Kasia Konys-Pieszko) DipWSET
  • Ніколя Реззук (Nicolas Rezzouk)

Шорт-лист On-Trade – Enotria Winecellars Ltd (T/A Enotria&Coe) The Buyer

  • Вінченцо Арнесе (Vincenzo Arnese)
  • Філл Морган (Phill Morgan)
  • Александр Пітт (Alexander Pitt)
  • Алексіос Стасінопулос (Alexios Stasinopoulos)
  • Ендрю Чадлі (Andrew Chudley)
  • Фредді Кобб (Freddie Cobb)
  • Ендрю Мейдмент (Andrew Maidment)
  • Charlie Young – Vinoteca

Шорт-лист категорії «Паб» – Pub & Bar Magazine

  • Едмунд Інкін (Edmund Inkin)
  • Алістер Морган (Alistair Morgan)
  • Роберта Нів (Roberta Neave)

Шорт-лист категорії «Супермаркет» Felix Solis & The Drinks Business

  • Анастасія Дункансон (Anastasia Duncanson)
  • Саманта Гленфілд (Samantha Glanfield)

Приєднуйтеся до церемонії нагородження Wine Buyers Awards на London Wine Fair о 13.00 16 травня.

Нагадаємо, що в рамках London Wine Fair команда WTA проведе особливий захід де будуть представлені номінанти WTA, спонсори та члени журі, а також відбудеться грандіозна дегустація вин. Подія запланована на середу, 17 травня, з 10.00 до 12.00 і відбудеться в кімнаті індустріальних брифінгів в Olympia London, LWF.

Бажаєте приєднатися до нас як партнер чи спонсор на заході чи/або на стенді WTA? Будь ласка, звертайтесь до нас partnership@winetravelawards.com.

 

 

 

 

Wine Travel Awards та London Wine Fair продовжують чудову співпрацю в новому сезоні! Наприкінці лютого представника WTA було запрошено на вечірку London Wine Fair 2023 Launch Party, де було оголошено шорт-листи Wine Buyers Awards 2023. Wine Buyers Awards – це конкурс, покликаний виявити та нагородити найкращих баєрів вина у всіх секторах. Конкурс забезпечує визнання найкращих […]

Знайомтеся – Ron Colón Salvadoreño

Талановиті відчайдухи у розробці смакових інновацій RCS поповнили спільноту Wine Travel Awards 2022-2023.


Історія Ron Colón Salvadoreño почалася в 2018 році з ідеї двох друзів, Турмана Вайза та Пепейна Янсенса. Завдяки спільному понад 20-річному досвіду роботи в індустрії алкогольних напоїв Вайз і Янсенс багато подорожували по всьому світу, представляючи бренди на ринках, що розвиваються. У 2018 році вони відправилися до країн Латинської Америки, і саме під час цієї подорожі їхню увагу привернув Сальвадор (на сленгу «Сівар») — найменша країна Центральної Америки. Ця поїздка породила ідею створити продукт, який міг би продемонструвати чесний, багатий і колоритний «Сивар».

Історія, яка почалася з двох, дуже скоро перетворилася на команду з шести. Унікальний творчий талант Кріса Ребергера та його берлінської команди Double Standards зумів візуалізувати справжню сутність Сальвадору. Андрес Трігерос і його сім’я в Jags Heads Coffee дали можливість співпрацювати з однією з найдинамічніших кавових ферм у Сальвадорі. Фелісіті Ґрансден приєдналася, щоб запропонувати свій унікальний талант у розробці смакових інновацій, і, останній, але не менш важливий член команди, Тобіас Єгенстам був залучений до команди, щоб розповсюдити свої майстерні навички в соціальних мережах, і так народилася команда RCS.

Продукти Ron Colón Salvadoreño

Ексклюзивний Blended Ron Colón Salvadoreño RumRye створюється шляхом змішування високоякісного рому та віскі у співвідношенні 50/50. Демонструючи обидва спиртні напої пліч-о-пліч, щоб створити нову категорію, смаковий досвід і спадщину. Після RUMRYE команда перейшла до перехідних категорій RUMZCAL і розробила унікальну смакову комбінацію, яка допоможе барменам і споживачам створити нову спліт-основу в одній пляшці. Вони об’єднали оригінальний темний витриманий ром із автентичним смаком Мексики – Мескалем! RUMZCAL 99 поєднує темний витриманий ром Ron Colón на 66% разом із 33% мескалем, який має 99 проб. Лікеро-горілчаний завод Lopez Real, який є сімейним підприємством чотири покоління, переробляє Maguay Espadin з Оахаки.

Про ром Ron Colón Salvadoreño Red Banana Oleo

Поєднання світів завжди було метою команди; вони зробили це, об’єднавши найкращий ром і каву з Сальвадору. Тепер ми знову готові інновувати ром. Цей унікальний ароматний ром був створений за мотивами бананових дерев, які створюють тінь для кавових ягід на фермах Jags Head в Сальвадорі. Коли представник напоїв Ron Colon створив коктейль із їхнім Dark Aged Rum, банановим сиропом, шоколадом і біттером, команда вирішила відтворити напій. І чудово справилася з цим завданням.

Талановиті відчайдухи у розробці смакових інновацій RCS поповнили спільноту Wine Travel Awards 2022-2023. Історія Ron Colón Salvadoreño почалася в 2018 році з ідеї двох друзів, Турмана Вайза та Пепейна Янсенса. Завдяки спільному понад 20-річному досвіду роботи в індустрії алкогольних напоїв Вайз і Янсенс багато подорожували по всьому світу, представляючи бренди на ринках, що розвиваються. У […]

Askaneli Winery & Distillery – у спільноті WTA!

Ми щиро вітаємо нового номінанта Wine Travel Awards від ГрузіЇ. Askaneli Winery виробляє вина на історичних землях, які вважають колискою світового виноробства. 


Історія компанії почалася в невеликому селі Аскана в регіоні Гурія, де винороб Антимоз Чхаідзе ще у ХІХ столітті займався виробництвом вина, продаючи його не тільки в Грузії, але й за кордоном. У підвалі, який він сам побудував, вино зберігалося в традиційних квеврі, найстаріший з яких датується 1880 роком. Виноробну традицію родини відродили брати Чхаідзе. Засновник компанії Гоча Чхаідзе роками працює над відродженням грузинського виноградарства, збереженням і відновленням унікальних сортів винограду. Компанії належать сотні гектарів виноградників, два виноробні підприємства в Кахетії та Тбілісі та один фруктовий завод у Гурії. Окрім виробництва понад 60 найменувань вин, підприємство виробляє витримані бренді, чачу та брют. «Асканелі» – одна з найбільших організацій Грузії, яка входить в першу трійку рейтингу компаній з виробництва вина і виноградарства. Окрім діяльності, пов’язаної з виробництвом вина, компанія робить значний внесок у порятунок і збереження культури вирощування автохтонних сортів винограду та підвищення рівня престижу грузинського виноробства в цілому. 

Askaneli Winery & Distillery: численні нагороди та експорт

Висока якість продукції Askaneli Winery & Distillery, що поставляється в такі країни, як Китай, США, Канада, Франція, Німеччина, Фінляндія, Чехія, Казахстан та інші, підтверджується численними нагородами, отриманими на різних міжнародних виставках. За 20 років свого існування Askaneli виросла з невеликого сімейного підприємства в одну з найуспішніших компаній з торгівлі вином в Грузії. Сьогодні AWD має три потужних заводи в різних куточках Грузії, один з них, найновіший, знаходиться в Кахетії, де незабаром відкриється готель на 90 номерів у футуристичному архітектурному стилі з панорамним майданчиком, на який можна потрапити безпосередньо з заводського цеху. 

Прогресивний підхід до виноробства

У компанії багато чого змінилося, а головне – сам підхід до виноробства, його філософія. Сьогодні Askaneli Winery & Distillery — це компанія, що займається розробкою розумних рішень. Працюють продумано, починаючи з лози: на окремих ділянках знизили висоту кущів, щоб отримати з ґрунту максимум поживних речовин для рослини, провели «зелений збір» для покращення якості винограду, а нещодавно зробили дослідну посадку «метр за метром» – і чекають на цікаві результати. 

Вони перейшли майже на повну органіку. «Хтось має бути першим на цьому шляху вперед», – розповідає про останнє рішення власник «Асканелі» Гоча Чхаідзе. Винороби Асканелі завжди відрізнялися перфекціонізмом. Якщо запрошувати консультанта для налагодження процесу, то Мішеля Роллана. І сьогодні, незважаючи на досвід і досягнення, виноробня користується послугами групи досвідчених лібурнських енологів Oenoteam, які працюють виключно з бордоськими шато першого ешелону. Завдання сьогодення – зробити елегантні преміальні вина з грузинським характером, які стануть новим словом на світовій арені.

Частина виноградників AWD досі розташована на тій самій землі, де прадід власника вирощував виноград. Але сьогодні компанія володіє виноградниками в різних зонах країни: крім 22 га в Гурії (де досі ростуть виноградні лози Чхавері), найбільший в престижній зоні Кіндзмараулі (Кахетія) площею 400 га. Більше того, за останні 5 років площі під виноградники Askaneli Winery & Distillery збільшилися в 4 рази. А обсяг виробництва зріс у 10 разів, до 14 мільйонів пляшок. Всього на сьогодні AWD володіє 456 га виноградників.

Нове покоління вин компанії має унікальні якості, поєднуючи національний профіль і вишуканий сучасний стиль. Серед топових автохтонних ліній важливо виділити вина колекції Gocha: Prima (Шардоне і Ркацителі), Muza Qvevri (Ркацителі, Мцване Кахурі, Кісі, Крахуна і Мцвівані), а також Сапераві Резерва.

Ми щиро вітаємо нового номінанта Wine Travel Awards від ГрузіЇ. Askaneli Winery виробляє вина на історичних землях, які вважають колискою світового виноробства.  Історія компанії почалася в невеликому селі Аскана в регіоні Гурія, де винороб Антимоз Чхаідзе ще у ХІХ столітті займався виробництвом вина, продаючи його не тільки в Грузії, але й за кордоном. У підвалі, […]

Винні події, які об’єднують людей: WTA вітає свого переможця першого розіграшу з Португалії

Wine Travel Week, що відбулася в Порту, є новим міжнародним заходом, присвяченим просуванню винного туризму. Це інтерактивний та інноваційний захід з винного туризму, що поєднує професіоналів та ключових гравців з усього світу.


Вероніка Бусел (Veronika Busel), представник WTA у Португалії, яка відвідала Wine Travel Week, мала чудову нагоду зустрітися з переможцем голосування першого року WTA та номінантом цього року у категорії Top Guide – Мігелем Леалом (Miguel Leal).

Його компанія ML Private Tours створює унікальні подорожі для вайнловерів, які шукають найкраще з того, що може запропонувати Португалія, особливо це стосується кращого вина та гастрономії. Мігель спеціалізується на відомих виноробних регіонах, розташованих на півночі Португалії, переважно Порту, Дору, Вінью-Верде, Дао та Байррада, але він також готовий запропонувати тури преміум-класу в сусідні виноробні регіони Португалії та Іспанії. Ми захоплюємося професійними досягненнями нашого переможця та номінанта і бажаємо йому великих успіхів у голосуванні цього року. Boa sorte – удачі, Мігель!

Miguel Leal

Португалія серйозно ставиться до винного туризму, вважаючи його одним із найважливіших секторів виноробної галузі країни. Команда WTA підтримує цей підхід і готова та рада просувати виноробні, виноробів та винних професіоналів Португалії надалі. Зрештою, це і є Wine Travel Awards: гарний продукт у поєднанні з гарним маркетингом!

Wine Travel Week, що відбулася в Порту, є новим міжнародним заходом, присвяченим просуванню винного туризму. Це інтерактивний та інноваційний захід з винного туризму, що поєднує професіоналів та ключових гравців з усього світу. Вероніка Бусел (Veronika Busel), представник WTA у Португалії, яка відвідала Wine Travel Week, мала чудову нагоду зустрітися з переможцем голосування першого року WTA […]

Consorzio Tutela dell’Asti та Wine Travel Awards об’єдналися для плідної співпраці

У другому році Wine Travel Awards ми дуже раді продовжити співпрацю з Consorzio Tutela dell’Asti.


Цього року Consorzio Tutela dell’Asti приєднається до спеціальної події WTA як спонсор вітального напою в рамках London Wine Fair, партнера виставки WTA. Консорціум забезпечить вітальним вином запрошених гостей заходу – сомельє, пресу, байєрів, а також відомих компаній та діячів індустрії винного туризму. Наша команда представить номінантів WTA, спонсорів, членів журі та проведе грандіозну дегустацію вин.

Дата: 17 травня, середа, з 10.00 до 12.00

Локація: Industry Briefing Room at Olympia London, LWF.

Consorzio Tutela dell’Asti

Також скуштувати найвідоміші італійські ігристі вина і відчути неповторний смак, притаманний місцевим землям Asti Spumante та Moscato d’Asti можна буде на особистому стенді WTA на міжнародній виставці London Wine Fair.

Consorzio Tutela dell’Asti

Хочемо наголосити, що спільнота WTA поповнилася 20 унікальними номінантами – виноробні, винні бренди, винні маршрути, особистості та події – які разом створюють велику історію Asti Spumante та Moscato d’Asti. Їхні особисті історії будуть представлені в спеціальному випуску WTA Guide та в різних номінаціях WTA 2022-2023.

Consorzio Tutela dell’Asti

Щоб дізнатися більше про райони Асті-Спуманте та Москато-д’Асті, розташовані в П’ємонті, на північному заході Італії, лише за кілька кілометрів від передгір’їв Альп, берегів Середземного моря та рівнин долини річки По, раді представити увазі: Torelli, 1-й італійський BIO с Moscato d’Asti, Teresa Soria, одна з небагатьох виноробень, якщо не єдина, яка виробляє Moscato d’Asti Vendemmia Tardiva, Michele Chiarlo, Marenco (з 1925), Mongioia, виробляє Moscato d’Asti в амфорах, Matteo Soria, Cuvage, найкраще ароматне ігристе вино в світі, Casa Gancia, перше італійське ігристе вино, Martini & Rossi, 150 років історії аперитивів, Arione, єдині, хто виробляє Extra Dry BIO, Джорджіо Факкінетті (Giorgio Facchinetti), король міксології з коктейлями ASTI DOCG, Даніель Еберле (Daniele Eberle), агроном і енолог Asti DOCG, Accademia Maestri Pasticceri Italiani – солодкі та пікантні витвори, ідеальне поєднання з винами Asti, Cinzia Benzi «Bollicine nel mondo» проект і перший додаток, присвячений ігристому всесвіту, Federico Quaranta & Tinto, програма італійського радіо під назвою “Decanter”, TrEno LMR, маршрут Ланге, Монферрато і Роеро, Спадщина ЮНЕСКО (Нижній П’ємонт), Canelli & Underground Cathedrals (під Contratto, Bosca, Coppo, Gancia wineries), Relais Villa Prato, історична вілла в центрі Монферрато, Ristorante Madonna della Neve (з 1957 року), Moscato Wine Route, 19-кілометрова кільцева стежка Манго – Камо – Манго.

У другому році Wine Travel Awards ми дуже раді продовжити співпрацю з Consorzio Tutela dell’Asti. Цього року Consorzio Tutela dell’Asti приєднається до спеціальної події WTA як спонсор вітального напою в рамках London Wine Fair, партнера виставки WTA. Консорціум забезпечить вітальним вином запрошених гостей заходу – сомельє, пресу, байєрів, а також відомих компаній та діячів індустрії […]

Джорджіо Факкінетті – талановитий бармен Asti, король міксології!

Wine Travel Awards із задоволенням представляє нашим читачам бренд амбасадора Consortium of Asti Spumante та Moscato d’Asti DOCG – Джорджіо Факкінетті.


Весна – час змін, час експериментів і нових коктейлів на основі зіркового італійського ігристого. Сучасне та привабливе обличчя відомого бренду Consortium of Asti Spumante та Moscato d’Asti DOCG Джорджіо Факкінетті (Giorgio Facchinetti) номіновано на премію Wine Travel Awards у категорії «Амбасадор року» у номінації «Амбасадор».

«Моя мета – демонструвати ігристе П’ємонту у світі міксології, дати життя оригінальним та інноваційним продуктам», – каже Джорджіо про співавторство з Асті.

Джорджіо Факкінетті відкриває найкреативніші нюанси Asti DOCG, які представлені в дивовижних коктейлях, ідеальних для будь-якого випадку.

Універсальність і природні характеристики Asti Spumante і Moscato d’Asti представлені в нових сучасних напоях, створених талановитим барменом Asti. У його професійних руках бульбашки П’ємонту, які обожнюють у всьому світі, стають ідеальними інгредієнтами для нових і витончених міксів.

WTA запрошує номінуватися на номінацію «Амбасадор» і спробувати виграти премію Жерара Бассе (Gérard Basset) «Амбасадор року» (1000 євро або еквівалент освітнього курсу).

Giorgio Facchinetti

Проголосувати за Джорджіо Факкінетті можна на етапі публічного голосування Wine Travel Awards 2022-2023, який стартує 1 березня.

Дедлайн реєстрації наближається: номінанти мають можливість зареєструватися до опівночі 27 лютого.

Станьте частиною спільноти WTA, почніть використовувати всі маркетингові інструменти нагороди та отримуйте знижку до 50% на будь-який івент WTA протягом року!

Цього року Consorzio Asti DOCG приєднається до спеціальної події WTA як спонсор вітального напою в рамках London Wine Fair, партнера виставки WTA. До зустрічі у середу 17 травня з 10:00 до 12:00. Розташування: Industry Briefing Room в Олімпії, Лондон, LWF.

Wine Travel Awards із задоволенням представляє нашим читачам бренд амбасадора Consortium of Asti Spumante та Moscato d’Asti DOCG – Джорджіо Факкінетті. Весна – час змін, час експериментів і нових коктейлів на основі зіркового італійського ігристого. Сучасне та привабливе обличчя відомого бренду Consortium of Asti Spumante та Moscato d’Asti DOCG Джорджіо Факкінетті (Giorgio Facchinetti) номіновано на […]

X
Украина