Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Aznauri Black Barrel: коньяк для тих, хто сильний духом

05.01.2021, Новини

Зустрічайте новий продукт з лімітованої колекції Aznauri Special Edition.


Компанія Global Beverage Trade представляє продукт, який став новатором на ринку, – коньяк з «чорної бочки» Aznauri Black Barrel. Це гарний подарунок всім представникам сильної статі, який уособлює в собі найкращі чоловічі якості – мужність, енергію та левову силу.

Свою незвичну назву напій отримав завдяки оригінальній технології, яка була використана в процесі створення коньяку: повторна витримка протягом півроку в так званих «чорних бочках» – дубових баріках з найвищим ступенем випалювання до обвуглення внутрішньої поверхні. Ще одна особливість Aznauri Black Barrel – це використання в купажі коньячних спиртів витримкою 10 років в дубовій бочці.

Коньяк з незвичною назвою має й оригінальний смак та аромат з яскравими відтінками ірису, карамелі та спецій, що гармонійно поєднуються з ніжними димними та горіховими нотами. Несподіванкою стала й пляшка з чорного матового скла, яка найкращим чином вписалася в загальну новаторську концепцію продукта. Новий дизайн зберігає загальну графічну впізнаваність бренду та його характер і, водночас, підкреслює ідею спрямованості коньяку для більш молодої аудиторії, для якої важливими цінностями є новаторство, стиль, мужність та цілеспрямованість.

Aznauri Black Barrel випускається обмеженими партіями і припаде до смаку впевненим і амбітним чоловікам, які відкриті до всього нового, готові прийняти найсміливіші виклики і можливості, цінують в продуктах високу якість у поєднанні з коньячним традиціями та інноваціями.


Коньяки Aznauri виробляються в Україні з 2015 року (м. Білгород-Дністровський, Одеська область) на власному вино-коньячному підприємстві Akkerman Distillery. Сьогодні цей бренд один з лідерів на ринку коньяку України. Aznauri – бренд, який включає в себе три категорії продуктів: ігристе, тихе вино і коньяк. Лінійка коньяків має широкий асортимент ординарних і марочних коньяків різного літражу від 0,1 л до 0,7 л. Продукція бренду представлена в каналах traditional trade і modern trade, а також експортується до Казахстану, Польщі, Латвії, Литви, Словаччини, Китаю та країн Африки.

Подготовлено И.Черновой

X
Украина