Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Babo Gardens – квітучий сад серед війни

22.08.2022, Новини Автор: Наталія Захарчук

Відомий львівський ресторатор Вардкес Арзуманян відкрив новий заклад Babo Gardens.


Усі заклади Вардкеса Арзуманяна – кафе «Кентавр», «Монс Піус», «Шампанерія Х&Х», «Libraria Speak Easy Bar», «Пара Джанов і Портвейн» – мають власні оригінальні концепції та завжди користувалися шаленою популярністю серед відвідувачів. ​

Але настала чорна дата для України – 24 лютого. Тож українцям стало не до розваг. Проте кухарі цих закладів продовжили працювати, готуючи страви для лікарень, шпиталів та мільйонів біженців на львівському вокзалі. 

Війна ще триває, та попри всі складності, 7 серпня у Львові за адресою Кузневича, 16 відчинив свої двері новий ресторан Вардкеса Арзуманяна Babo Gardens. Це вишуканий маєток, який потопає у квітучому саду, справжній острівець краси, наче марево, у страждаючій від страшних руйнувань країні…

Перші відвідувачі у своїх відгуках пишуть, що сприймають відкриття цього закладу як продовження життя: «Подобається, що саме зараз в Україні відбуваються події, які нагадують про мир, і вони налаштовують перемагати!»

Вардкес Арзуманян розповів, що цей проєкт був розпочатий, ще у 2019 році, але народитися йому довелося саме зараз.

Стосовно меню ресторана господар каже наступне: «Ми змішали те, що до нас ніхто не змішував. У нашому меню багато вірменських, єврейських та українських страв. А 80 відсотків вин у карті – українські». Більше того, ресторатор закликає усіх своїх колег підтримати українських виноробів. І це нам особливо приємно.

Ми впевнені, що на Babo Gardens чекає така ж зіркова доля, яка склалася і у інших закладів Вардкеса Арзуманяна. Нахай скоріше настане мир!

X
Украина