Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Be Wine

BE WINE International Wine Show 2021 – шоу, яке має продовжуватися!

14.09.2021, Маркетинг

4-5 вересня 2021 року у КВЦ Парковий відбулася грандіозна подія винної індустрії – BE WINE International Wine Show 2021! 


BE WINE International Wine Show – це новий еногастрономічний напрямок у винній індустрії, який на одному майданчику об’єднав досвідчених вайнловерів, талановитих виробників, найавторитетніших світових експертів і цінителів винної культури.

Нуньєм і Бурлаченко

Протягом двох днів сомельє, кавісти, ресторатори, готельєри, локальні та міжнародні виробники вина, а також віддані поціновувачі винної культури відкривали для себе нові вишукані смаки, відвідували яскраві дегустації й пізнавальні лекції та мали чудову нагоду поспілкуватися з міжнародними експертами винної індустрії. Саме вони разом з провідними експертами України, виступали на Sparkling Stage – центральній сцені BE WINE, та на Red Stage – лекторії для професіоналів.

WSET

Також в рамках шоу проводилися майстер-класи від представника міжнародної школи WSET в Україні – UWSS. А 5 вересня на майданчику BE WINE відбувся урочистий фінал конкурсу «Кращий Сомельє України 2020» від Асоціації сомельє України. Переможцем конкурсу було обрано Марину Ревкову.

Кращий сомельє України

Красномовні цифри ВE WINE:

  • Представлено понад 200 брендів вина з України, Італії, Німеччини, Франції, Іспанії, Молдови, Грузії, Австрії, США, Канади, Австралії та Вірменії.
  • Проведено 52 швидкі дегустації, 32 професійні дегустації, 16 преміум-дегустацій.
  • Продегустовано 16000 купажів!
  • Захід відвідали 8000 гостей.

Благополучні

Це була захоплююча подорож у світ винної культури разом з BE WINE International Wine Show, а на винній мапі світу з’явилась нова позначка, адже Україна – це країна, де цінують гарне вино, вміють його створювати та ним насолоджуватись!

Чекаємо нової зустрічі на BE WINE International Wine Show 2022!

X
Украина