Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Château Mukhrani

Château Mukhrani: якість, статус, досконалість

31.03.2023, Премія

Château Mukhrani, переможець премії Wine Travel Awards 2021-2022 у категорії Must Visit, виробляє найкращі вина Грузії в одному з перших грузинських королівських Шато, заснованому ще у 1878 році, а також ділиться з гостями своєю благородною історією та багатовіковими традиціями. 


Сьогодні Chateau Muhrani прагне гарантувати найвищі стандарти продуктів і послуг, поєднуючи унікальність Грузії з передовим міжнародним досвідом і ноу-хау, постійно зміцнюючи преміальне позиціонування бренду як у виноробстві, так і у винному туризмі.

Chateau Mukhrani створює свої винні шедеври я справжні витвори мистецтва, а ґрунт, клімат і виноградники створюють унікальний стиль. Тут виробляють вина з сильним індивідуальним характером, підкреслюючи їхнє грузинське походження. Винороби працюють з терруаром Картлі та ендемічними сортами винограду, поєднуючи традиційні та сучасні технології виноробства.

Дизайн інтер’єру Château Mukhrani Palace – це чудова робота всесвітньо визнаного дизайнера Хуана Пабло Моліно, який створює розкішні інтер’єри по всьому світу. Дизайн інтер’єру Molyneux відсилає до минулого з неочікуваним відтінком, поєднуючи фантазію та багатовікові техніки, щоб створити атмосферу історії. Палац – будівля космополітичного походження. Звичайно, тема вина і виноградників також надихнула дизайнера. Інтер’єр оздоблений дорогоцінними матеріалами, такими як мармур, червоне дерево, прикрашений ліпниною. Хуан Пабло Моліно зазначив, що Château Mukhrani привертає увагу та не залишить байдужим жодного відвідувача.

Розкішний палац XIX століття Château Mukhrani, оточений лісом, французькими садами та виноградниками, пропонує гостям унікальні місця для культурних заходів, ділових зустрічей, корпоративних і приватних заходів, церемоній та гала-обідів. В обідній зоні палацу гості мають можливість скуштувати високоякісні страви інтернаціональної кухні за французькими рецептами з відтінком місцевих смаків і ароматів в супроводі вин Château Mukhrani.  

Château Mukhrani є одним з найкращих напрямків у Грузії для тих, хто цікавиться вином та історією, захоплюються красою природи і місцевими традиціями.

X
Украина