Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Domäne Wachau

Domäne Wachau: літня атмосфера від однієї з найкращих виноробень Австрії

21.06.2023,

Domäne Wachau, номінант WTA у Visiting card of the country/Must visit category, є єдиним маєтком у всьому регіоні, який вирощує ексклюзивні ділянки в усіх відомих виноградниках Вахау.


Вина Domäne Wachau виражають характер і найкращі риси терруару відомих окремих виноградників, таких як Loibenberg, Achleiten, 1000-Eimer-Berg, Singerriedel і Kellerberg. Тераси виноградників із кам’яними стінами є невід’ємною частиною – і, по суті, візитівкою – терруарів Вахау.

Виноградники Вахау, розташовані на крутих схилах, не тільки вимагають багато праці і уваги, але й виробляють дивовижні якісні вина. Вони також є туристичною визначною пам’яткою. Цього літа відомий Domäne організовує кілька турів WINE.RIEDEN.HIKE, показуючи Вахау в найкращому вигляді. Після короткої поїздки на поїзді Wachaubahn від Дюрнштайна до Вайссенкірхена відвідувачі пройдуть по Ахляйтенвегу через легендарний виноградник. Далі тур продовжується вгору по Дунаю до Шпіца, а пізніше річкова течія повертає туристів уздовж виноградників до Дюрнштайна. Протягом екскурсії організатори пропонують своїм гостям вибір чудових вин, велику колекцію захоплюючих і цікавих історій та безліч кулінарних шедеврів. Це безумовно цінний досвід для любителів вина, який не можна пропустити!

Відвідувачі також можуть відчути унікальну природу навколо виноробні Domäne Wachau, влаштувавши винний пікнік біля підніжжя гори Келерберг. Команда виноробні з любов’ю упакує для своїх гостей рюкзак для пікніка, наповнений вишуканими закусками та фірмовими стравами Вахау та, звісно, пляшкою вина. Навколо є на що подивитись: Дунай, красиві тихі місця та вражаючий ландшафт із унікальними виноградниками та кам’яними мурами. Незалежні любителі пікніків отримують поради щодо найкращих місць піт-стопу та пішохідних стежок у Лойбені та Дюрнштайні безпосередньо від команди виноробні. Пікнік-тури доступні регулярно з понеділка по суботу.

8 липня у знаменитому замку відбудеться масштабне музично-танцювальне дійство, поєднавши дегустацію прохолодного вина з вишуканими ритмами. MUSIC & WINE: Domäne Wachau + Friends збере понад 30 кращих виноробень Wachauer, фуд-траки, які пропонуватимуть своїм гостям чудове вино, смачну їжу, алкогольні напої та коктейлі а також крутий ді-джейський звук – усе це в унікальній атмосфері біля підніжжя мальовничої гори Келерберг, засадженої виноградниками.

Окрім власних заходів, Domäne Wachau також бере участь у різноманітних колабораціях. Власне кажучи, дивовижне вино Grüner Veltliner Federspiel Terrassen 2022 було обрано офіційним білим вином Зальцбурзького фестивалю цього року.

Говорячи про дивовижні вина, ми завершимо цю частину чудовою новиною від Domäne Wachau: їх Grüner Veltliner & Riesling Emerald Ried Achleiten 2022 нещодавно було нагороджено золотою медаллю Decanter із високим результатом у 95 балів. Вітаємо нагороджене вино та його творців – молодці, команда Domäne Wachau, і бажаємо успіхів у майбутньому врожаї!

X
Украина