Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Екопляшки у боротьбі з кліматичними змінами

11.07.2022, Новини

Miguel Torres Chile, виноробна компанія, яка є лідером у боротьбі зі зміною клімату та членом International Wineries for Climate Action, може похвалитися ще одним вином, розлитим у плоскі пляшки, виготовлені за еко-технологією Packamama.


Нещодавно запущене у шведській алкогольній мережії Systembolaget виробництво екологічно чистих винних пляшок для Río Claro Organic Carmenère є частиною співпраці зі шведськими імпортерами Miguel Torres Chile – The Wine & Spirits Collective.  Використання інноваційних сплющених пляшок Packamama з меншим вмістом вуглецю націлено на молоде покоління споживачів, яке дуже турбується про зміни клімату.

Systembolaget, як і інші скандинавські монополії, давно розливає вино в РЕТ, оскільки це легкий пакувальний матеріал із меншим викидом вуглецю. Пляшки Packamama йдуть ще далі, вони виготовлені зі 100% переробленого РЕТ, і цей процес може тривати безкінечно.

Амелія Дейлз (Amelia Dales), комерційний директор Packamama вважає, що «скандинавські країни є ідеальним регіоном для нашої екологічно чистої винної пляшки, оскільки споживачі та роздрібні торговці дуже просунуті, коли йдеться про пріоритетність сталого розвитку та можливості переробки. Це підтверджується позитивною реакцією шведських любителів вина в соціальних мережах на наш екологічно чистий формат».

Лінда Скалберг (Linda Skalberg), старший бренд-менеджер The Wine & Spirits Collective: «Плоска екопляшка Packamama виготовлена ​​з 100% переробленого РЕТ-пластику, який підлягає повторній переробці, що було для нас дуже важливим фактором при виборі. Miguel Torres Chile завжди був інноваційним і сміливим у пошуку нових способів зниження вуглецевого сліду своїх вин, тому ця зміна для Río Claro здавалася очевидним вибором. Я дуже пишаюся випуском вина в упаковці Packamama».

Río Claro – це третій винний бренд, який вийшов на ринок Systembolaget в екологічно чистих пляшках після їх першої презентації в травні 2020 року. Carmenère 2021 – це органічне та веганське вино з насиченим фруктовим смаком, яке також буде тепер продаватися у екопляшці.

 

За матеріалами: packamama.com

Фото: packamama.com

X
Украина