Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Ellis Wines

Ellis Wines – бізнес з золотим серцем

29.04.2024, Новини

Світова винна спільнота невпинно підтримує наших виноробів і весь український народ. Велика Британія, безперечно, серед лідерів таких ініціатив. Ellis Wines – один з найстаріших трейдерів, постачальників відбірних вин з усього світу до британських споживачів, активно долучається до гуманітарної допомоги Україні.


У жовтні 2023 року Ellis Wines і BM caterers у співпраці з Hogan Lovells організували благодійний гала-вечір Golden Heartraising  для збору коштів на гуманітарну допомогу, яка вже вдруге була відправлена українцям, що страждають від війни.

«Золоті серця» зібрали близько 150 тис. фунтів стерлінгів: 48 тис. фунтів стерлінгів – на медичну допомогу, 90 тис. фунтів стерлінгів за 9 придбаних апаратів ЕКГ, і кілька тисяч плюшевих ведмедиків від компанії The Teddy Trust.

Зібрана допомога була діставлена в Україну фургоном, який Ellis Wines пожертвувала заради виконання цієї та всіх наступних волонтерських місій. Гуманітарну експедицію очолив Річард Єйтс, менеджер з розвитку бізнесу Ellis Wines.

Шлях Golden Hearts простягнувся через всю Європу до Києва, а далі – на південь України – більше 7500 км!

Протягом подорожі волонтери зустрічалася з військовими і цивільними, пораненими і внутрішньо переміщеними особами, дорослими і дітьми. Допомогу отримали всі!

Британська команда передала медичні аптечки підрозділам протиповітряної оборони, подарувала 9 апаратів ЕКГ військовим шпиталям і цивільним лікарням, провела декілька тренувань з першої допомоги при пораненні. Також волонтери навістили сім’ї внутрішніх переселенців і порадували подарунками дітей.

Учасники гуманітарної експедиції Golden Hearts своїми очима побачили, скільки людського горя і руйнувань принесла до нашої країни війна. Власними враженнями від цієї подорожі поділився Річард Єйтс: «Зрозуміло, що коли все це закінчиться, відбудова суспільства (людей, які повертаються додому) і підтримка ветеранів війни буде основною роботою всіх благодійних організацій. З нашої першої поїздки стало ясно, що народ України втомлений і напружений, економіка в руїнах і цвинтарі заповнюються… Але все ще є величезний рівень рішучості.

Потреба у допомозі зараз є більшою, ніж будь-коли, і наша присутність є дуже важливою для підтримки морального духу та надії для українців».

Від імені всіх українців ми дякуємо за небайдужість і активну допомогу компанії Ellis Wines та іншим, чиї золоті серця не можуть залишатися осторонь від трагедії нашого народу.

Досьє D+

Дистриб’ютор і постачальник вин до Великої Британії Ellis Wines – сімейний бізнес, заснований ще у 1822 році. Компанія представляє понад 50 відзначених нагородами виноробних бутиків з усього світу. Філософія Ellis Wines полягає в пошуку й імпорті вин, які створюють відмінний і унікальний асортимент. Крім того, компанія пропонує навчання для клієнтів, щоб вони могли стати справжніми амбасадорами власної винної карти.

X
Украина