Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

виставка «Готельний та ресторанний бізнес».

Форум індустрії гостинності відбудеться у Львові

31.07.2020, Новини

20-22 жовтня у Львівському палаці мистецтв відбудеться  XIV спеціалізована виставка «Готельний та ресторанний бізнес».


Спеціалізована виставка «Готельний nа ресторанний бізнес» – це головна подія індустрії гостинності в Західному регіоні України. На форум зберуться постачальники обладнання, технологій, товарів та послуг для підприємств готельного й ресторанного бізнесу та їх безпосередні споживачі.

Цього року головною темою семінарів й тематичних виступів стануть обговорення шляхів відновлення діяльності після повного або часткового простою у зв’язку з карантинними обмеженнями.

Як працювати в сучасних умовах обмежень? Чи є перспективи розвитку ресторанного та готельного бізнесу в Україні? Які інновації та новинки з’явилися в часи пандемії та чи потрібні вони бізнесу? Що роблять конкуренти і як просувати бізнес з обмеженими ресурсами? Чи перспективно розпочинати тепер бізнес у сфері HoReCa – саме ці питання зможуть обговорити учасники форуму та отримати на них відповіді.

Виставка об’єднає понад 100 експонентів зі всієї України, які презентуватимуть товари й послуги для готельного та ресторанного бізнесу, представлять новинки та запропонують вигідні пропозиції для відвідувачів.

Цільова аудиторія відвідувачів виставки: власники, менеджери та ключові працівники готелів, оздоровчих та санаторно-курортних комплексів та інших закладів розміщення, ресторатори, інвестори та інші професіонали індустрії гостинності.

Організатори гарантують безпечні умови перебування учасників і відвідувачів в анонсованому місці проведення заходу.

Drinks+ виступає головним партнером виставки.

Вхід на виставку безкоштовний за попередньої реєстрації на сайті: http://www.galexpo.com.ua/hotel/

Фото: www.galexpo.com.ua

X
Украина