Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Ukrainian Go_A_band

Герої «Євробачення», український гурт Go_A, стане музичним хедлайнером Ukrainian Wine Festival!

03.06.2021, Новини

11 червня Go_A_band завершить перший день Ukrainian Wine Festival.


Гурт Go-A як українське вино. Молоді, та вже витримані. Як такі, що прогримлять на весь світ та не залишаться непоміченими. 11 червня Go_A_band на подвір’ї Палацу Потоцьких о 19.00 годинним концертом завершить перший день Ukrainian Wine Festival.

11-13 червня на території Палацу Потоцьких (у місті Львів) пройде перший Фестиваль українського вина. Найкращі вироби вітчизняного вина, титани винного бізнесу та крафтові винороби зберуться разом, аби довести, що вина, які створюються в Україні далеко не гірші, а то навіть і кращі, ніж європейські чи новосвітські вина, до яких всі звикли. Вишукана гастрономія на фестивалі доповнить смак українських вин. Крім того, в рамках Фестивалю пройдуть різноманітні дегустації, які проведуть представники культових українських брендів. А найкращі вітчизняні винороби візьмуть участь у Конкурсі «Краще українське вино 2021». Професійне журі обере найкраще біле, червоне, рожеве та ігристе вино.

Український гурт Go_A

Діятиме зона Wine and Art. Як вино, так і мистецтво – оповідачі дивовижних історій. Вони – задоволення, оспіване ще з часів стародавніх часів. Вони – неймовірні асоціації та почуття, дегустовані через захоплення кольором, ароматом та смаком.

Від сьогодні в ефірі унікальне Radio Wine UA, створене спеціально для фестивалю. Усі поціновувачі доброго українського вина та якісної музики зможуть поринути в атмосферу фестивалю, просто увімкнувши радіо на сайті https://uwf.com.ua/# .

Купуючи квиток на Фестиваль до 10 червня (125 гривень/особа/день), ви отримуєте скляний дегустаційний келих, бо якщо дегустувати вино, то робити це варто красиво та естетично. А ще організатори наполегливо нагадують про культуру та відповідальне споживання алкогольних напоїв, дотримання соціальної дистанції та масковий режим.

Вартість квитка для «ранніх пташок» на концерт Go_A_band становить 250 грн. У продажу також квитки у партер вартістю 800 грн.

Квитки на концерт 11 червня можна придбати тут.

Квитки на Ukrainian Wine Festival тут.

Більше про фестиваль на сторінці у Facebook та Instagram.

X
Украина