Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Wine Travel Awards

Голосуємо за земляків і за перемогу України!

01.03.2022,
1 березня розпочалося голосування на Wine Travel Awards.

В перший день весни, 1-го березня, як повідомляли медіаресурси Drinks+, стартувало голосування за номінантів Wine Travel Awards. Але вчора, напередодні старту нового етапу нашої премії, заснованої – якщо хто не знав, українцями, – ми задумалися, чи не призупинити його, чи морально продовжувати проєкт з винного туризму у той час, коли Україна б’ється з російськими фашистами. Чи доречно все це, коли на голови жителів мирних міст сипляться бомби, а наші співвітчизники ховаються з дітьми в бомбосховищах, коли чоловіки боронять Вітчизну зі зброєю в руках, коли винороби зливають вино з пляшок, щоб наповнити їх коктейлями «Бандерсмузі»… Коли в нашій миролюбній країні дітей розстрілюють з автоматів…

І вирішили – зупинятися не будемо. Цей проєкт народився пандемії назло: здавалося б, який винний туризм в часи локдаунів. І тепер, в часи цієї жахливої війни ми вирішили, що продовжимо формувати задумане нами прогресивне комьюніті Wine Travel Awards. Ось тільки називатимемо його спільнотою.

Саме спільнотою, бо сьогодні Україні як ніколи потрібні спільні дії, потрібна підтримка. А світові – і не лише винному, а усьому розумному – потрібна єдність. І надія: що світ переможе темряву.

Отож, голосування за номінантів Wine Travel Awards сьогодні стартувало – усім смертям назло. Серед них – зіркові імена винних журналістів зі Швеції та США, Японії та Великобританії; легендарні виноробні Аргентини та Італії, Франції та Грузії, Молдови та Німеччини. Тут археологічні винниці Вірменії та Італії (Помпеї) – поруч з новітніми проєктами на кшталт Інкубатора винних стартапів Бернара Магре. І, звичайно, – наші українські виноробні, Музей Шабо, винні й фуд журналісти та фотограф Арсен Федосенко, дестинація Одещини, українські івенти та Школа сомельє «Майстер-класс»

Комунікативна медіа-група Drinks+ сьогодні поширює звернення до інших номінантів з усього світу, до всіх вайнловерів та винних мандрівників – голосувати за своїх земляків і за наших – українців. Підтримайте номінантів Wine Travel Awards з України, яким сьогодні не до премій, яким сьогодні навіть не до вина і в країні офіційно запроваджено сухий закон. Які сьогодні зі зброєю в руках боронять нашу землю або з дітьми ховаються від ракетних ударів.

Бо Україна того варта! Ми переможемо!

X
Украина