Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Tim Hanni

Магістр вина Тім Ханні приєднається до журі WTA 2023–2024

20.11.2023,

Багатонаціональна команда Wine Travel Awards зростає! Ми дуже раді повідомити, що до складу журі WTA 2023–2024 приєднається Тім Ханні – Магістр вина (Master of Wine), всесвітньо відомий винний експерт, консультант у сфері виноробства та викладач із США!


Тім Ханні (Tim Hanni) є мешканцем Прескотта, штат Арізона, і має понад 50 років досвіду роботи практично у всіх аспектах виноробної галузі. Він став першим американцем, разом з Джоелом Батлером, який отримав звання магістра вина в 1990 році.

Крім того, Тім Ханні є професором і викладає курс винного бізнесу у Виноробній академії долини Напа (Napa Valley Wine Academy), Університеті штату Вашингтон (Пуллман, штат Вашингтон) та Університеті Лінфілда (Мак-Мінвілл, штат Орегон), а також консультує виноробні та пов’язані з виноробством компанії по всьому світу.

Tim Hanni

Тіма Ханні знають як новатора, дослідника і навіть як ренегата. Так, Wall Street Journal охрестив його «винним антиснобом» за його новаторську роботу з розвінчання винних міфів та хибних уявлень про вино. В основі цього «хрестового походу» лежить прагнення знайти фундаментальні елементи, які формують наші смакові вподобання, а також зрозуміти, прийняти і розвивати інтерес усіх споживачів вина, а не лише обраних.

Тім Ханні є президентом і засновником компанії Calyber LLC, яка створила систему оцінки винних уподобань myVinotype.com, а також надає технології керованих продажів і проводить навчання для роздрібних торговців, ресторанів і онлайн-продавців вина.

Tim Hanni

Wine Business Education (WBE) – ще один підрозділ компанії Mr Hanni’s Calyber LLC. WBE пропонує навчальні програми з виноробства, включаючи прогностичні калькулятори та робочі зошити з фінансового планування та прогнозування, для більш ніж десятка університетів та установ, таких як Рада з питань виноробства штату Орегон (Oregon Wine Board). WBE співпрацює з Академією вина долини Напа для проведення офлайн і онлайн семінарів, які допомагають професіоналам і любителям вина дізнатися більше про винний бізнес з точки зору ланцюжка поставок та ціноутворення..

Тім Ханні також є професійно підготовленим шеф-кухарем і автором книги «Чому вам подобаються вина, які ви любите; як змінити уявлення світу про вино» (Why You Like the Wines You Like; Changing the way the world thinks about wine). Ця книга, що змінює прийняту парадигму про вино, фокусується на розширенні задоволення від вина шляхом розуміння факторів, які впливають на особисті винні вподобання.

Tim Hanni

Тож, вітаємо Тіма Ханні у складі журі Wine Travel Awards! Ми впевнені, що його участь у проєкті привнесе нові перспективи та оригінальне бачення до нашого чудового суддівського комітету!

X
Украина