Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Нова книга Гергелія Сольноки

Новинки в бібліотеку виномана

29.07.2022, Новини Автор: Drinks+

Пропонуємо добірку книжок для всіх, хто цікавиться вином та алкогольними напоями, – вайнловерам, професіоналам, фанатам винних подорожей.


Vins d’exception Виняткові вина»), Gilles Durand-Daguin

Автор розповідає про вина, які мріють скушувати любителі по всьому світу. Звичайно, є такі ікони, як Domaine de la Romanée-Conti , Château Mouton-Rothschild , Domaine Leflaiveі – гучні імена, які давно створили репутацію французьких і європейських виноградників Але крім них в книжці є інформація і про нові відкриття, і, навіть, деякі зірки завтрашнього дня. Важлива книга для тих, хто цікавиться винним етикетом, наповнена цікавими історіями та ілюстраціями. 

Atlas mondial du vin («Світовий атлас вина»), Hugh Johnson, Jancis Robinson

Г’ю Джонсона, британського письменника та винного експерта, та Дженсіс Робінсон, MW, британського винного критика, знають і поважають в усьому світі. Нове видання їхнього атласу можна впевнено назвати найповнішою працею про світ вина. Неймовірна картографія відображає динамічний розвиток винного всесвіту, який поєднує культури, природні явища, а також дуже різні амбіції та прагнення виноробів. У цій книзі автори діляться своїми досконалими знаннями про особливості різноманітних терруарів і найменувань престижних і менш відомих.

Saké («Саке»), Fabien Humbert et Youlin Ly

Журналіст Фаб’єн Гумберт і його помічник Юлін Лі, засновник Maison du Saké у Парижі, допомагають краще зрозуміти багатство та різноманітність світу саке. Цей вишуканий рисовий алкоголь є результатом багатотисячолітньої традиції та ретельного ноу-хау, в ньому передана складність і витонченість японської культури. Автори відправляють читача у дивовижну подорож до Країни сходу сонця, де приношення саке божествам синтоїстського культу є частиною повсякденного життя японців. Книга насичена цікавими документами і фактами.  

La Loire et ses vins («Луара та її вина»), Emmanuel Brouard

Підзаголовок цієї книги «Дві тисячі років історії та торгівлі » задає тон усій розповіді. Еммануель Бруар, історик і фахівець з Луари та Анжу, розповідає про багату територію та терруар. На сторінках книги ви знайдете розповідь про те, як вина Луари склали репутацію цьому регіону, адже вони супроводжували королівські та папські бенкети. Автор також розповідає як ці вина з порту Нанта вирушили підкорювати світ. 

Whisky («Віскі»), Cyrille Mald

Письменник, колумніст і суддя багатьох міжнародних конкурсів Сірілл Малд багато подорожує світом та куштує тисячі спиртних напоїв. Щоб познайомити з тими, хто робить віскі в різних країнах, у захоплюючу подорож автор запрошує і читачів. Звісно, у книзі широко ​​представлена ​​Шотландія, але Сірілл Малд не забуває і Японію з її делікатними односолодовими сортами, і ірландські та канадські віскі, і американські бурбони, розповідає про Францію та нових гравців, якими є Австралія, Німеччина, Індія. Для новачків у книзі детально пояснюється процес виробництва та витримки, а також багато порад щодо кращого смаку цього напою. 

Заслужене місце у цій винній бібліотеці займає також книга «Дивовижний світ вина» відомого шведського винного експерта, блогера, судді WTA Пера Карлссона, написана у співавторстві з дружиною Брітт Карлссон.

 

Фото: avis-vin.lefigaro.fr

X
Украина