Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Florence Cathiard

Представляємо нового члена журі WTA – Флоранс Катьяр 

13.12.2023, Премія

Флоранс Катьяр, співвласниця Chateau Smith Haut Lafitte та президент Ради з винного туризму Франції, приєдналася до суддівської команди WTA у сезоні 2023-2024. Ласкаво просимо на борт!


Флоранс Катьяр є «кавалером ордена за заслуги», також нагороджена Орденом Почесного легіону від Алена Жюппе. У 1990 році Флоранс з чоловіком Даніелем продали всі свої бізнес-інвестиції, щоб купити Château Smith Haut Lafitte. Протягом двох років вони інвестували значні кошти в реконструкцію як будівель виноробні, так і садиби 18 століття, побудованої Джорджем Смітом, де вони вирішили жити і присвятити свою енергію своїй новій пристрасті: виготовленню видатних білих і червоних вин.

У 2020 році під час інтерв’ю Drinks+ Media Group Флоранс Катьяр зазначила: «Ми любимо наші вина, і так повинно бути. Château Smith Lafitte виповнюється 650 років, і ми дуже цим пишаємося. Ми вчимося на своїх невдачах і, отже, стаємо кращими, але ми хочемо виробляти типове теруарне вино. Виготовлення вишуканого вина за межами ліній – це, ймовірно, гарна ставка для невеликого шато/виноградника, але точно не найкраща стратегія для одного з найкращих класифікованих підприємств Бордо, такого як SHL».

У 2023 році спільно з міністром туризму запустили багатомовний портал – visitfrenchwine.com – який вперше надає доступ до всіх виноробних регіонів Франції, включаючи також «неоспіваних героїв». 

Флоранс та її родина створили новий досвід винного туризму на термальних джерелах у Кодалі. Крім того, вона написала книгу під назвою Art de Vigne («Мистецтво виноградної лози»), опубліковану Editions de la Martinière-Aubanel і «Autour d’une bouteille» (Edition Elytis).

Ми раді вітати у команді журі WTA відданого і досвідченого професіонала винної галузі Флоранс Катьяр!

X
Украина