Увага! На сайті використовуються cookie файли.
The site uses cookie files
Даний сайт має вікове обмеження.
This site has age restrictions!
Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 роківПровідна міжнародна виставка вин та міцних спиртних напоїв, уперше представить спеціалізований форум бізнес тем. Протягом трьох днів відвідувачі зможуть взяти участь у великій програмі заходу.
На додаток до всеосяжної, глобальної лінійки вин та міцних спиртних напоїв, численних яскравих спеціалізованих зон, таких як ProWein Zero, Champagne Lounge, Organic World, Packaging & Design, Concept Store, новим доповненням до вже знайомих майстер-класів від ProWein стане Бізнес-форум.
Бізнес-форум ProWein (Hall 16) буде присвячений актуальним галузевим темам, що мають особливу актуальність в умовах численних викликів – від уподобань споживачів до маркетингу та сталого розвитку. «Новий бізнес-форум покликаний надати винному сектору керівництво та альтернативні варіанти вирішення завдань та викликів. Це наша відповідь на запит щодо більшого обміну досвідом та інформацією з актуальних ділових тем», – каже Петер Шмітц (Peter Schmitz), директор ProWein.
Петер Шмітц (Peter Schmitz), директор ProWein
Бізнес-форум буде організовано та проведено американською винною експерткою Кеті Хьюї (Cathy Huyghe). Відзначена нагородами журналістка Хьюї пише для Forbes, є успішною бізнесвумен у галузі винних технологій, а також співзасновницею і генеральною директоркою Enolytics, постачальника бізнес-аналітики на основі даних отриманих від виробників напоїв по всьому світу.
Кеті Хьюї (Cathy Huyghe)
Кожен день виставки Бізнес-форум проходитиме під певною темою:
Бізнес-форум доповнює широку пропозицію ProWein 2025, що відбудеться у Дюссельдорфі з 16 по 18 березня. Очікується присутність близько 5400 експонентів із понад 65 країн. Експерти зможуть отримати унікальний огляд вин та спиртних напоїв з усіх куточків планети, дізнатися про всі виноробні регіони та продегустувати спиртні напої, доставлені сюди з усього світу.
⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.
⇒ Кожен лайк сприймаємо як тост!
Джерело: prowein.com
Фото: prowein.com, wineindustryadvisor.com