Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

ProWein

ProWein Dusseldorf знову приймає Wine Travel Awards

15.02.2024,

У 2024 році відома виставка вина та алкогольних напоїв ProWein знову привітає тисячі світових професіоналів галузі в Дюссельдорфі. Захід відбудеться з 10 по 12 березня.


Співпраця між Wine Travel Awards, інноваційним щорічним глобальним проєктом у сфері винного туризму, ініційований Communication Media Group Drinks+, і однією з головних виставок у світі, продовжує успішно розвиватися.

Цього року у співпраці з ProWein команда Wine Travel Awards збере професіоналів світового ринку вина та алкогольних напоїв на форумі ProWein: The Wine Travel Awards Tasting Around the Sustainable World.

  • Форум проходитиме у залі 13, стенд F100.
  • Дата: вівторок, 12.03.2024
  • 14.00 — 15.00

У рамках заходу Wine Travel Awards представить дегустацію вин шести членів спільноти проєкту. Ці виробники з різних країн світу втілюють усталені моделі бізнесу та виробництва.

Gergely Szolnoki

Крім того, відвідувачі заходу матимуть можливість насолодитися результатами прогресивних практик, а теоретичним «аперитивом» дегустації стане блискучий виступ професора, доктора Гергея Сольнокі (Gergely Szolnoki)* з Університету Гейзенхайма, члена журі WTA третій рік поспіль, який порушить теми: де починається і де закінчується стійкий винний туризм; які конкретні заходи найбільш ефективно сприяють сталому розвитку сектора винного туризму; якими є основні рушійні сили та бар’єри для впровадження сталого винного туризму. Висновки та конкретні рекомендації, викладені в презентації, ґрунтуються на вивченні рекомендацій і передового досвіду понад 1500 виноробень у 42 країнах – головних рушійних сил сталого винного туризму.

На міжнародному прес-стенді ProWein відбудеться презентація та розповсюдження Wine Travel Awards (WTA) Guide 2022—2023* — фінального каталогу учасників спільноти WTA другого сезону премії, унікальне друковане та цифрове видання.

Guide WTA має на меті продемонструвати найбільш динамічні та винахідливі винні та алкогольні компанії, бренди, особистості та проєкти, які беруть участь у другому виданні Wine Travel Awards. Окрім друкованої версії, WTA Guide буде представлений на Digital Trade Press Stand — онлайн-платформі Messe Düsseldorf, що покращить його видимість завдяки інтеграції з веб-порталом ProWein.

  • Щоб дізнатися більше, зв’яжіться з нами за адресою partnership@winetravelawards.com

__________________________

Досьє D+

* Communication Media Group Drinks+ працює на ринках Східної та Південної Європи з 1993 року та вже 15 років успішно працює як медіа-партнер виставки ProWine.

* Гергей Сольнокі, професор маркетингових досліджень Університету Гайзенхайма (Німеччина) та почесний професор менеджменту та маркетингу вина та напоїв Університету Західної Аттики (Афіни/Греція). Сфери його досліджень охоплюють споживчу поведінку, комунікацію та соціальні медіа, органічні вина, аналіз ринку та винний туризм. Окрім наукової діяльності, Ґергелій є делегованим експертом OIV у сфері економіки та статистики вина.

X
Украина