Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

RO-Wine

Тисячі ентузіастів вина відвідали фестиваль RO-WINE у Бухаресті

05.06.2024,

Весняний фестиваль RO-WINE, номінант WTA (Enogastronomic Events/Event of the Year), який відбувся 24-26 травня 2024 року у Fratelli Studios, зібрав тисячі любителів вина з усієї країни та з-за кордону. Подія запропонувала унікальний і незабутній досвід, в якому було представлено понад 10 000 пляшок вина, понад 2 000 піц із ретельно відібраними інгредієнтами та понад 2 000 фірмових сортів кави від Constantin Coffee.


У трьох тематичних зонах відвідувачі могли ознайомитися з понад 1500 марками вин, деякі з яких нещодавно випущені, від відомих місцевих виноробень і міжнародних виноробень, які дебютували в Румунії, включно з виробниками з Греції, Аргентини та Франції (Шампань).

Студія 1 — об’єднала відомих виробників вина разом із молодими виноробнями Румунії та Молдови. Відвідувачі мали можливість вибрати вина, які відповідали їхньому смаку, від останніх урожаїв — 2023 для білих і рожевих, 2022 для червоних — до дорогоцінних марок, які увійшли в історію за останнє десятиліття чи більше.

Студія 2 — Салон «Смак Італії» , організований у партнерстві з Італійським торговим агентством (ICE), відвідав Посол Італії в Румунії Альфредо Мангоні, який спілкувався з відвідувачами та насолоджувався фестивалем RO-WINE.

Студія 3 — присвячена імпортерам, була заповнена ігристими винами, такими як Prosecco, Franciacorta, Cava та Champagne, а також відмінним вибором тихих вин від найвідоміших компаній.

Італійське торгове агентство (ICE) організувало майстер-клас з оливкової олії під керівництвом Едоардо Наті з UNAPROL, давши учасникам можливість відрізнити та оцінити атрибути автентичної високоякісної оливкової олії.

Винні ентузіасти з великим бажанням брали участь в ексклюзивних тестингах, запропонованих організаторами фестивалю, в результаті чого дві найочікуваніші дегустації були розпродані за лічені хвилини після оголошення.

У зоні майстер-класів проходили дегустації під керівництвом відомих експертів, які розкривали секрети вина. Учасники отримали унікальний досвід, зокрема дегустацію ексклюзивного шампанського (вина з приватних резервів), 100-бальні вина Parker Bordeaux та майстер-класи, які проводили міжнародні експерти, спеціально запрошені для цієї події.

Шеф-кухар Овідіу Малішевскі приготував кілька закусок, які ідеально поєднувалися з представленими винами, наприклад Risotto al Nero d’Avola – справжню кулінарну насолоду, яку оцінили всі учасники.

Партнер фестивалю Macromex підготував на вихідні неперевершені делікатеси для гурманів, представлені на п’яти виставкових стендах. Учасники насолоджувалися фуд-зоною, де могли скуштувати смаколики, приготовані Macromex та її брендами, Food and Glory, Philadelphia Румунія, La Lorraine Румунія та Dr. Oetker Professional. Крім того, організатори провели розіграш смачних призів.

Вибір гурманів доповнила спеціальна кава від компанії Constantin Coffee, яка запропонувала учасникам комплексну еногастрономічну подорож. Кава, як завжди, була високо оцінена та користувалася великим попитом протягом усього фестивалю.

Весняний фестиваль RO-Wine Bucharest був сповнений сюрпризів, нових етикеток і делікатесів для гурманів, які ідеально поєднувалися з преміальними винами на кожному стенді.

RO-Wine у ​​Бухаресті мав справжній успіх. Організатори повідомили про значну присутність представників HoReCa, що сприяє встановленню цінних зв’язків між ними та виробниками, присутніми на ярмарку. Подія привернула вражаючу кількість молодих ентузіастів вина, а запуск нових етикеток привніс свіжий подих у галузь. Багато нових виробників продемонстрували свою продукцію, сприяючи різноманітності та якості досвіду, запропонованого учасникам! — розповіли організатори фестивалю Марінела Арделян та Лівіу та Міхай Попеску.

Контакт для преси:  Antonia Văideanu

Електронна пошта: info@romaniawinefestival.com

Телефон: 0763409052

X
Украина