Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Файна Гуральня

У «Файної Гуральні» з’явився власний сайт

06.12.2023, Премія

Наразі з унікальною колекцією джинів та дистилятів, виготовлених з додаванням кришталево чистої води з моршинських джерел, можна ознайомитись та замовити на власному сайті «Файної Гуральні» та у її власника – пана Віктора Бабія.  


Загалом у ТМ «Файна Гуральня» налічується шість фруктових дистилятів, п’ять видів джину та готується до випуску два види віскі (солодовий та бурбон). В цьому році «Файна Гуральня» стала номінантом Wine Travel Awards 2023-2024 у номінації The Visiting Card of the Country/Brand – the Visiting Card of the Country, та була представлена, серед інших членів спільноти WTA, на дегустації у Кракові, що проходила у рамках ENOEXPO.

Файна Гуральня

До речі, найважливіша подія Польщі, яка об’єднує всю виноробну індустрію – виставка ENOEXPO, також увійшла до кола номінантів третього сезону WTA у номінації Enogastronomic Events/Magnet of the Region.

Стенд українських, британських, молдавських вин та автентичних крафтових напоїв зібрав багато зацікавлених – і продемонстрував, що вина та дистиляти України стають дедалі популярнішими у світі. Напоями пана Віктора Бабія, власника «Файної Гуральні» вже цікавляться європейські імпортери, а саме з Польщі та Франції, з французами навіть вкладено угоду про співпрацю.

На Walk-Around Tasting Winery у Кракові «Файна Гуральня» представила London Dry Gin, London Lottos Blue Gin, Carpathian Gin, London Pink Gin.

Файна Гуральня

У 2020 році на всеукраїнському конкурсі Independent Craft, Carpathian Gin отримав своє перше «Золото». Потім, у 2021 році, цей джин нагородили «Золотом» на конкурсі Ukrainian Craft Spirits, у тому ж 2021 році на конкурсі Gin Tasting Competition Crown Перегону «Золотом» було відзначено всю лінійку джинів «Гуральні». Гурмани високо оцінюють London Lottos Blue Gin, напій виготовлено за ексклюзивною рецептурою пана Віктора, де для створення букету використано одинадцять трав та висушені бутони трав’янистої ліани Clitoria ternatea, що має вражаючий блакитний відтінок кольору та ще й дивовижні лікувальні властивості.

Тепер напої пана Віктора доступні на сайти «Гуральні». Також на сайті можна почитати історію створення підприємства Віктора Бабія. Отже, все почалося майже 10 років тому… А вже сьогодні на сайті можна знайти контакти, щоб замовити екскурсію на підприємство і на власні очі переконатися, що майстер дистиляції – то практично маг.

X
Украина