Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

best sommelier

У Парижі визначать найкращого сомельє світу

20.01.2023, Новини

Париж знову стає столицею сомельє і приймає кандидатів з 68 країн, які претендують на звання найкращого сомельє світу. Журналіста D+ було запрошено керівництвом ASI відвідати Париж аби висвітлювати конкурс світового масштабу.


Кожні три роки ASI (Association de la Sommellerie Internationale) проводить конкурс в різних країнах світу. Best Sommelier of the World 2023 відбудеться у Франції з 7 по 12 лютого. Захід організований під егідою Union de la Sommellerie Française (UDSF) та його президента Філіпа Фор-Брака (Philippe Faure-Brac) – Кращого сомельє світу в 1992 році та власника закладу -номінанта премії Wine Travel Awards. Цей міжнародний конкурс збере 68 кандидатів, які будуть змагатися протягом чотирьох днів. Фінал відбудеться в залі для виступів паризької La Défense Arena у неділю, 12 лютого, і вперше в історії конкурсу буде відкритим для публіки. Це унікальна можливість побувати на огляді роботи кращих сомельє світу. Представник нашої медіа-групи буде присутнім і намагатиметься докладно розповісти про виступи кращих з найсильніших.

До речі, цього року Україну представлятиме Марина Ревкова, Кращий сомельє України 2020, сертифікований сомельє ASI. Досвід змагань серед колег з різних країн, володіння англійською мовою на високому рівні та глибоке знання світу вина роблять її потенційним кандидатом на перемогу. Українці сьогодні виборюють Перемогу у боротьбі за життя всієї країни, але ми чекатимемо і перемоги українки на світовому конкурсі сомельє.

Кандидати на звання найкращого сомельє світу ASI 2023 представляють групу людей, які пожертвували величезною кількістю часу та енергії, щоб досягти такого рівня конкуренції. З повним списком кандидатів можна ознайомитися тут.

Редакторка Drinks+ Олександра Григор’єва інформуватиме наших читачів про день великого фіналу з Парижа – слідкуйте за нашими новинами! А поки бажаємо Марині відмінного виступу та нової перемоги в історії українського вина.

X
Украина