Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Григорій Ткаченко

Українська винна спільнота вшановує памʼять колеги, що загинув на фронті

31.08.2023, Новини

Герої не вмирають – патріотичний слоган, котрий, на жаль, не має нічого спільного з реальним життям. У реальному житті українців героями стають наші рідні, близькі, друзі, колеги. І, на жаль, вони вмирають. Такими є жахливі реалії повномасштабної російської агресії в Україні.


Сьогодні українська винна спільнота скорбить і  вшановує памʼять колеги-сомельє Григорія Ткаченко, котрий загинув на фронті смертю героя. 

«Кожного разу, коли гине хтось з нашого дуже вузького кола українських сомельє, відмирає частка кожного з нас, — написав на своїй сторінці у Facebook відомий український сомельє й винний експерт Олександр Мейер. — Я не знав Григорія близько, запам’ятав його як легку у спілкуванні людину з живою цікавістю до вина, яка любить життя. Мені достатньо того, що у час загрози існування нашої країни, він встав на її захист. І загинув, захищаючи нас всіх. Спочивай з миром. Я зневажаю сомельє росії, що, мовчазно чи відкрито, підтримали агресію своєї країни проти нас та нашого дому. Ви думали, що ваша країна втручається в наші внутрішні справи тому, що краще знає, як нам жити. Ви думали, що ви кращі за нас, а самі обміняли людяність на гроші та сумнівні ідеї. Ви думали, що вашу країну неможливо перемогти. Але ви помилялись».

«Еней був парубок моторний

І хлопець хоч куди козак,

Удавсь на всеє зле проворний,

Завзятіший од всіх бурлак.»

Так би сказав про Григорія Ткаченка у наш час І.П. Котляревський.

Я не скажу краще… 

Знала його особисто, він був чудовим сомельє, і вперше коли я його зустріла, він вразив мене своїми знаннями про Пʼємонт. Він завжди був на позитиві, гарний, спортивний, усміхнений. 

Він боронив нашу Україну, щоб ми могли жити у безпеці. Справжній патріот та герой України!!!  Мої щирі співчуття всій родині, сину та дружині Григорія. Світла памʼять тобі… RIP», – цей емоційний  допис сомельє Анни Потоцької є відображенням того, що відчуваємо всі ми.

Редакція Drinks+ висловлює щирі співчуття родині, близьким і друзям Григорія Ткаченка. Ми дуже сподіваємось, що весь цивілізований світ не лише продовжить, а й підсилить підтримку Україні, наближаючи нашу Перемогу. Герої не мають вмирати. Вони мають жити серед нас.

 

X
Украина