Увага!

Увага! На сайті використовуються cookie файли.

The site uses cookie files

Даний сайт має вікове обмеження.

This site has age restrictions!

Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 років
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Vermouth di Torino

Vermouth di Torino: отримання сертифікації в США

10.11.2023, Вино

Consortium of the Vermouth di Torino PGI оголосив про отримання Реєстрації сертифікаційного знака у Відомстві з патентів та товарних знаків США.


The Vermouth di Torino є найвідомішим італійським вином, зі складним та ароматним смаком, при виготовленні якого використовуються трави. Назва напою походить від німецького wermut, що означає полин, основну ароматичну основу цього вина. Vermouth di Torino класифікується залежно від кольору (білий, бурштиновий, рожевий чи червоний) та кількості цукру, використаного при його приготуванні.

Vermouth di Torino

Наразі існує 35 історичних виробників, які виробляють та розповсюджують Vermouth di Torino по всьому світу: Antica Cantina di Calosso, Antica Distilleria Quaglia – Bèrto, Antica Torino, Arudi, Bosca, Cav. Pietro Bordiga, Calissano – Gruppo Italiano Vini, Carlo Alberto, Carpano – Fratelli Branca Distillerie, Chazalettes, Cinzano – Davide Campari–Milano, Giulio Cocchi, Coop. Erbe Aromatiche Pancalieri, D.co Ulrich, Del Professore, Drapò – Turin Vermouth, Ducato, Franco Cavallero Spirits, Gancia & C., Karminia, Isolabella della Croce, La Canellese, Luigi Vico, Mainardi, Mancino, Martini & Rossi, Antonio Parigi, Peliti’s, Revel Chion Distillery, Scarpa, Sibona, Sperone, Starlino, Tosti1820, Vergnano. Їх усіх поєднує Consortium of Vermouth di Torino, створений виробниками у 2019 році. Основна мета Консорціуму – просування та підвищення інтересу до вермуту в усьому світі, а також регулювання виробничої специфікації, затвердженої Указом від 22 березня 2017 року, яким Міністерство сільського господарства, продовольства та лісового господарства регулювало географічне найменування Vermouth di Torino.

Vermouth

Роберто Бава (Roberto Bava) – президент Consortium of Vermouth di Torino, П’єрстефано Берта (Pierstefano Berta) – директор Consortium of Vermouth di Torino.

«Отримати сертифікаційний знак США не так легко, – зазначає президент Consortium of Vermouth di Torino та власник виноробні Giulio Cocchi Роберто Бава (Roberto Bava). – Потрібно було три роки тісної співпраці Консорціуму з виробниками, які надали свої архіви, необхідні для підготовки досьє. Зібрана документація підтвердила, що туринський вермут продавався у Сполучених Штатах нашими виробниками безперервно з 1866 року до сьогодні».

Члени Консорціуму вважають, що реєстрація в США має основне значення у глобальному процесі захисту та контролю найменування Vermouth di Torino PGI. Також це є стимулом для Консорціуму вести переговори з іншими країнами та зміцнювати свою мету щодо захисту споживачів у всьому світі від можливих фальсифікацій.

Vermouth

Директор Consortium of Vermouth di Torino – П’єрстефано Берта (Pierstefano Berta) також підкреслює, що сертифікація в США – дуже важлива подія для Vermouth di Torino: «Працюючи з італійськими відомствами по товарних знаках інших країн для отримання максимального захисту туринського вермуту, стало зрозуміло, що нам необхідний широкий захист у США, країні, яка цінує наш вермут, роблячи його незамінним елементом своїх коктейлів, таким чином представляючи актуальний і глобальний ринок для членів Консорціуму».

Фото: facebook.com/VermouthTorino/photos

X
Украина