Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Villa Tinta

Villa Tinta. Ком’юніті Wine Travel Awards поповнилося ще одним номінантом з України

31.01.2023, Премія

Незважаючи на триваючу війну, українські винороби продовжують виробляти вина, приймати відвідувачів і презентувати світові українську виноробну культуру на міжнародних майданчиках, зокрема на WTA. Тож цього року ми очікуємо побачити ще більше українських номінантів.


Вітаємо нового номінанта Wine Travel Awards з України – Villa Tinta!

Villa Tinta

Сімейне виноробне господарство Villa Tinta має 550 га власних виноградників (а також переробляє виноград, вирощений на 600 га виноградників партнерів) у долині озера Ялпуг. Унікальний терруар із захищеною географічною назвою знаходить своє вираження у винах із європейських сортів, а також місцевих: Одеський Чорний та Сухоліманський.

Villa Tinta

Щоб підігріти цікавість, можна спробувати Villa Tinta (сухі ординарні вина з місцевих та європейських сортів), Tintarella (ігристі вина за технологією Charmat-Martinotti) та Tinta (напівсолодкі купажовані вина).

Бажаєте відкрити для себе українські вина? Приєднуйтесь до дегустації вин 6 номінантів WTA, включаючи Villa Tinta, організовану командою WTA на ProWein у вівторок, 21 березня 2023 р., о 16:00/зал 13 (Форум 13.2).

X
Украина