Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Вітаємо українських номінантів WTA 2022-2023 – переможців публічного голосування 

07.04.2023,

Завершився перший етап Wine Travel Awards 2022-2023, і ми щиро радіємо за українські компанії і фахівців, за яких віддали свої голоси їхні прихильники з усього світу!  


За результатами публічного голосування вісім представників України будуть представлені фаховому журі. Бажаємо нашим номінантам успіху на цьому важливого етапі і, звичайно, отримати титул переможця Wine Travel Awards 2022-2023

SHABO’s wine culture center/The Visiting Card of the Country/Must visit. Створений у 2009 році Центр культури вина є одним із важливих соціальних проектів SHABO. Двохсотрічні швейцарські підвали, витвори сучасного мистецтва, музеї, кінотеатри, музичний фонтан, виробництво та професійні дегустації вин, які підкорюють світ: це цілий спектр вражень та смаків, які доступні тут. А головне – тут кожен зможе оцінити досягнення українських виноробів.

46 Parallel Wine Group/The Visiting Card of the Country/Brand – the visiting card of the country. Це молода українська сімейна компанія, заснована на початку 2020 року. Слоган компанії: «Proudly Ukrainian!». У компанії пишаються якістю та походженням вин і впевнені, що зможуть закохати в українські вина весь світ! І ми бачимо, що компанії це прекрасно вдається – за три роки свого існування 46 Parallel Wine Group здобула вже понад 80 нагород на вітчизняних та міжнародних дегустаційних конкурсах.

Family Winery SHABO The Visiting Card of the Country/Brand – the visiting card of the country. SHABO – сімейний бізнес родини Иукуридзе. Це 1200 га виноградників і сучасний технологічний комплекс, що розташовані на півдні України в селі Шабо – одному з найдавніших українських терруарів, історія якого налічує понад 2000 років. Саме унікальний терруар цього регіону надихнув засновників компанії SHABO на мрію про створення Великих вин України. Для компанії SHABO принциповими є відродження та збереження традицій історичної спадщини, розкриття унікальності вин цього терруару та використання кращих світових технологій для створення продукції.

Ukrainian Bessarabia’s Wine and Taste Route/The Visiting Card of the Country/Region of the Year. Перший український еногастрономічний маршрут – Ukrainian Bessarabia’s Wine and Taste Route – створено за підтримки проекту ЄС «Supporting development of the system of Geographical Indications in Ukraine». Серед учасників – виробники місцевих вин і традиційних продуктів харчування, заклади громадського харчування, дегустаційні зали, енотеки, готелі, навчальні заклади, туристичні оператори Одещини. Протяжність маршруту перевищує 900 кілометрів.

Vitaliy Kovach Sommelier School/Education in Enotourism/Unique program. Це інноваційний навчальний заклад, який який навчає за стандартами Association de la Sommellerie Internationale (ASI), не прив’язаний до конкретної території чи місця. За останні роки Школа сомельє Віталія Ковача підготувала майбутніх фахівців у Києві, Івано-Франківську, Хмельницькому, Чернівцях, Львові, Чернігові, Черкасах… Випускники Школи працюють по всьому світу – на величезних круїзних лайнерах, в готелях світових брендів, у винних бутиках та затишних винних ресторанах.

Vitaliy Kovach/Ambassador/Ambassador of the year. Віталій є відомим українським винознавцем і телеведучим, який популяризує винну культуру в Україні та за кордоном. За його рекомендацією в країну були привезені вина сотень кращих італійських виробників. Ця робота дозволила йому отримати неофіційний статус бренд-амбасадора італійського вина в Україні. Крім того, Віталій є викладачем італійського виноробства, співпрацює з Консорціумом виробників Valpolicella та Drinks+Communication Media Group. Також бере участь у щорічних спільних заходах з Gamberro Rosso та Italian Wine Summit, та  інших винних заходах в Україні та за кордоном. 

Nataliia Burlachenko/Wine & Food Influence/The Brightest Journey. Багато років Наталія Бурлаченко працює бренд-амбасадором міжнародної компанії Vinos de La Luz. Крім того, кілька років вона є активним колумністом Drinks +. Наталія провела багато коментованих дегустацій, проїхала тисячі кілометрів винними шляхами, написала десятки статей на винну та гастрономічну тематику. Її блог nataliiawines.com.ua – новий проект, якому Наталія зараз приділяє багато часу та зусиль.

Friends Wine Travel /Wine Guide/Travel Operator of the Year. В 2019 році агенцію  заснувала Таня Олевська, інфлюенсер та журналістка, член Асоціації сомельє України, засновниця проекту сліпих дегустацій вин «Kyiv Wine Cup», бренд-амбасадор ресторану «Глек – сучасна київська кухня». Friends Wine Travel пропонує 1-4-денні тури по Україні та 4-7-денні тури в Європу. Tania співпрацює з партнерами по всій Європі та пропонує відмінні винні та гастрономічні враження в поєднанні з історичними та культурними екскурсіями. 

X
Украина