Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Antonio Sferlazzo

Вся краса та смаки Італії з DiVine Wine & Gourmet Tours

08.02.2024,

Дегустація вин у найпрестижніших виноробних господарствах Італії, найкрасивіші краєвиди та смачні регіональні страви, а ще безліч унікальних майстер-класів – все це і набагато більше пропонує DiVine Wine & Gourmet Tours – оператор винних турів, створений у 2019 році італійським журналістом та винним експертом Антоніо Сферлаццо (Antonio Sferlazzo), номінантом Wine Travel Awards.


Номінант Wine Travel Awards – Антоніо Сферлаццо, засновник та власник DiVine Wine & Gourmet Tours, пропонує на 2024 рік індивідуальні винні тури основними виноробними регіонами Італії. К’янті, Брунелло, Нобіле, Болгері, Бароло, Амароне, Етна і Тоскана – бажаючи приєднатися побувають у найкрасивіших куточках Італії та скоштують найсмачніші вина країни.

Розкішні індивідуальні винні тури ELITE із приватним трансфером. Учасникам пропонують дегустації вин у найпрестижніших виноробних господарствах та виноробнях Італії з двомовними гідами, а також гастрономічні тури для гурманів та кулінарні майстер-класи від шеф-кухарів. Розміщення на чарівному заміському курорті 4*/5*, готелі або приватній віллі з басейном, розташовані серед найкрасивіших пейзажів Тоскани. За запитом групу можуть забрати в будь-якому місці Італії (куди група туристів прибуває спочатку) мікроавтобусом або автобусом. Тур розрахований на 6 днів, але за бажанням учасників тур може бути продовжений із відвідуванням Риму, Венеції та Мілану.

З детальною програмою можна ознайомитись тут.

Освітні корпоративні винні тури на замовлення розраховані на корпоративи, для нагородження найкращих співробітників та партнерів фірми, зміцнення відносин між діловими партнерами. Програма обговорюється індивідуально під час оформлення замовлення.

DiVine Wine & Gourmet Tours

Гольф та вино. Тури для тих хто любить вино та гольф, поєднує спорт та пристрасть до вина. Ранкові ігри у найкращих 18-лункових гольф-клубах Італії; денні дегустації вин; розміщення на чарівних заміських курортах 4*/5*; відвідування знаменитих міст мистецтва, таких як Флоренція, Сієна, Сан-Джиміньяно, Верона.

З детальною програмою можна ознайомитись тут і тут.

DiVine Wine & Gourmet Tours

Винні та гастрономічні тури включають дегустації найкращих вин та найсмачніші страви різних регіонів Італії; дегустацію оливкової олії; приватний кулінарний майстер-клас від шеф-кухаря; бронювання найкращих ресторанів. Програма обговорюється індивідуально під час оформлення замовлення.

DiVine Wine & Gourmet Tours

Майстер-класи, просунуті винні тури для імпортерів, трейдерів, сомельє – програма розрахована на професіоналів. Майстер-класи проводяться під керівництвом італійських виноробів та винних менеджерів. Програма обговорюється індивідуально під час оформлення замовлення.

DiVine Wine & Gourmet Tours

Стандартні винні та туристичні тури по найкращих виноробних господарствах з багатомовними гідами, синхронним перекладом та знайомством з найбільш важливими виноробними регіонами Італії; дегустація кращих італійських вин, таких як Chianti, Brunello, Barolo, Amarone. Туристів розміщують у 3*/4* готелях. До програми входить відвідування Флоренції, Сієни, Сан-Джиміньяно, Верони. Деталі обговорюються під час бронювання.

  • Антоніо Сферлаццо (розмовляє англійською, французькою, італійською мовами): sferlaz@gmail.com, IT mobile/whatsapp, +39 335 473688
  • Рената Костельникова (розмовляє чеською та італійською мовами): contact@italiecestovani.com, IT mobile/whatsapp +39 333 6478242, CZ mobile +420 721116576

X
Украина