Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

The Wine Travel Awards 2023-2024 announced the Winners of public voting

Wine Travel Awards 2023-2024 – переможці публічного голосування

04.04.2024, Премія

1 квітня завершився важливий етап Wine Travel Awards 2023-2024. Ми раді оголосити переможців і вітати всіх учасників! Наступним етапом нашої подорожі є вибір переможців нашим шановним журі – видатними професіоналами галузі вина та винного туризму. Однак важливо ще раз наголосити, що в нашому ком’юніті призи та дипломи не на першому місці. Що справді важливо, так це участь і налагодження зв’язків.


Цього року помітно розширилася географія наших номінантів – до нас долучилась Австралія, Нова Зеландія, Китай і Тайвань, збільшилась кількість учасників із США. До WTA приєдналися найвидатніші у світі музеї вина. Невеликі незалежні виноробні і відомі Grand Châteaux висловили інтерес до нашого проєкту, підкреслюючи інклюзивний та гостинний характер нашої спільноти і спільну пристрасть до вивчення винних маршрутів.

Cloudy Bay

Саме такою ми й уявляли нашу спільноту – різноманітною, унікальною, наповненою цікавими людьми, брендами, подіями, локаціями.

Отже, переможці публічного голосування. Це захоплюючий етап проєкту, оскільки він визначає, хто пройде до наступного раунду. Вітаємо всіх фіналістів WTA 2023-2024!

Ambassador

Особи, які представляють вина, регіони, еногастрономічні маршрути, бренди; асоціації, консорціуми, національні винні бюро, туристичні офіси та туроператори.

Creative Strategy

Ambassador of the Year

Wine & Food Influencer

Журналісти, професійні ЗМІ, блогери, фотографи та відеооператори.

Author of the Year

Expert Opinion

The Brightest Journey

Education in Enotourism

Музеї вина, інститути вина, дегустаційні зали, в тому числі розташовані на території виноробень, академії еногастрономії, винні школи, які беруть участь у туристичних проєктах, організатори екскурсій на виставки тощо.

Cultural Mission

Unique Program

Wine Guide

Екскурсоводи, гіди-представники виноробних регіонів, туроператори та ін.

Top Guide

Travel Operator of the Year

Enogastronomic Events

Фестивалі, дні вина та місцевих продуктів, виставки, рекламні програми.

Magnet of the Region

Event of the Year

The Visiting Card of the Country

Напрямки, виноробні, національні бренди, заклади з винною програмою: готелі, ресторани місцевої кухні, бари, музеї вин і фірмових страв, дегустаційні зали.

Region of the year

Art & History Object

Progressive Approach

Brand – the Visiting Card of the Country

Must Visit

Номінанти заручилися великою підтримкою друзів, лояльної аудиторії та привернули увагу любителів вина, що дало свій результат. Харизматичність і активність у соціальних мережах відіграють вирішальну роль у публічному голосуванні. І ми бачимо ці риси серед наших переможців.

П’ять номінантів з кожної категорії, які набрали найбільшу кількість балів, проходять до раунду професійного журі. Відбір відбувається за 10-бальною системою згідно з єдиними протоколами Wine Travel Awards.

Переможці Wine Travel Awards будуть оголошені на нашій головній події – Церемонії WTA, яка відбудеться на London Wine Fair  21 травня 2024 року з 10.30 до 12.30.

На церемонії нагородження Wine Travel Awards буде підбито підсумки кампанії 2023-2024 та оголошено переможців як публічного голосування, так і професійного журі.

Двогодинна програма включає:

  • виступ Роберта Джозефа (Robert Joseph), члена журі WTA, видатного автора у світі вина та винного туризму, винного експерта, творця вина та інноватора галузі – «Винний туризм: переваги та виклики»;
  • презентація спонсорів і партнерів WTA;
  • оголошення переможців та відкриттів WTA; дегустація вин членів спільноти WTA.

X
Украина