Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

WinExpo Georgia

WinExpo Georgia запрошує! 

26.04.2023,

2-4 червня 2023 року у виставковому центрі ExpoGeorgia, розташованому у столиці Грузії Тбілісі, відбудеться 15-й Міжнародний ярмарок вина та алкогольних напоїв WinExpo Georgia. Хочемо наголосити, що час цього заходу буде також проведена Церемонія нагородження переможців WTA.


WinExpo Georgia – це наймасштабніша подія в Грузії, присвячена вину, алкогольним напоям і супутнім послугам, серед яких належне місце займає і винний туризм. То ж не випадково WinExpo Georgia приєдналася до міжнародного ком’юніті Wine Travel Awards і в цьому році стала переможцем публічного голосування у номінації Enogastronomic Events/Magnet of the Region

На майданчику WinExpo Georgia  буде розміщено стенд WTA, а також відбудеться другий раунд Церемонії нагородження переможців Wine Travel Awards 2022-2023 (перший раунд – на London Wine Fair, 17 травня 2023 року).

У рамках заходу команди Drinks+ та Wine Travel Awards організують дегустацію вин номінантів та партнерів WTA.

Міжнародний інтерес до грузинського вина, виробленого на землях де зародилося саме виноробство, зростає з року в рік, що безпосередньо впливає на масштаб і важливість виставки. WinExpo Georgia приваблює майже 4000 відвідувачів щорічно, представляючи до 100 компаній з різних країн і зосереджуючись на створенні плідної робочої середовища для всіх учасників і відвідувачів. 

У WinExpo 2023 візьмуть участь міжнародні компанії-виробники, експортери, сомельє, представники готелів, ресторанів та торгових мереж, міжнародних ЗМІ та, звичайно, любителів вина. Цей один з найбільших ярмарків  в регіоні представляє широке зібрання національних і міжнародних брендів вин і алкогольних напоїв та інших супутніх товарів, а також виноробну освіту та послуги для покупців та мандрівників з усього світу.

WinExpo поєднує в собі традиційний ярмарок із комплексною програмою заходів, включаючи винний конкурс International Wine Award Georgia. Подія довела свою важливість для галузі та значення для регіональних і міжнародних ринків.

WinExpo Georgia – це досвід для всіх, хто хоче дізнатися про мистецтво виноробства, спробувати найкращі вина та алкогольні напої з Грузії та інших країн, зустрітися з відомими виноробами, потенційними постачальниками вина та інших напоїв, отримати інформацію про інновації та галузеві тенденції.

Фото: facebook.com/WinExpo

X
Украина